Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

soha többet nem edzek magyar országon, mert vagy az út szar, vagy az autósok bunkók..

Egyébként Magyarország.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
soha többet nem edzek magyar országon, mert vagy az út szar, vagy az autósok bunkók..
10Km a határ, mire odaérek bemelegítek, onnan lehet edzeni(teljesen más világ)

szóval tapasztalat PRO3 Race gumikkal? nem repedezik az oldalfala télen sem?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

ez mit jelent?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
kiskubai aludj többet!! :)

téli tapasztatok esetleg valakinél?
vízben, latyakban, hóban nem használom, a hidegben bringázás érdekel..nem keményedik meg?ugyan olyan jól tapad?

Flickr

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

mivel a bovden belép a vázba és ott nincs állítási lehetõség, az MP3 léptetõvel lehet finomhangolni a váltóbovdeneket(ez ugye elsõ váltó esetében létkérdés, hátsónál a váltón is lehet)

jahogyja'. kösz. :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Jólvan, elméleti kérdés volt, ez jutott eszembe reggel miután felkeltem :D

Akkor nagyon rossz álmod lehetett

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
mivel a bovden belép a vázba és ott nincs állítási lehetõség, az MP3 léptetõvel lehet finomhangolni a váltóbovdeneket(ez ugye elsõ váltó esetében létkérdés, hátsónál a váltón is lehet)

Flickr

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Fuh, ez a gép valami pofátlanul szép... Ez kb. a napsárga Lamborghini megfelelõje bicóban. :)

Mondjuk az a bícskrúzeresen hajlított felsõcsõ nekem kicsit elrontja a képet. Egy versenygép felsõcsöve szerintem legyen vízszintes és egyenes, vannak dolgok amikben jobb konzervatívnak lenni. :)

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

mik azok a mûanyag gübürcök a váltóbowdeneken?

Az empéhármat ott lehet léptetni, meg hívást fogadni. :) Amúgy tényleg mi az?
A legszebb az egészen az alsó csõ hasán a felnagyított logó. Gyönyörû az egész. Kár hogy 5000$ra tervezik a váz árát! :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
mik azok a mûanyag gübürcök a váltóbowdeneken?

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
http://www.tcabike.c...tach=2301;image

Bianchi Oltre... Érdemes megnézni a képeket, szerintem gyönyörûre sikerült!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Jólvan, elméleti kérdés volt, ez jutott eszembe reggel miután felkeltem :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
>Aztán mi van akkor, ha egy profi bringás mondjuk autóbalesetet szenved, vérátömlesztésre van szüksége
Ha gonosz akarnek lenni, hat ilyenkor eloveszik a dopping celjara korabban levett sajat vert. ;)
Amugy ha szukseg van ilyen veratomlesztesre, akkor ezzel siman ki lehet magyarazni, ha esetleg megbukna. Ha profi, akkor rendszeresen vettek tole vert elotte is, ahhoz kepest meg lehet nezni, milyen lett utana. De valoban, ha ilyenre van szuksege, szerintem nem is versenyez egyhamar.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
inkább attól kell tartani, hogy ridervért ne kapjon civil, mert meghal strokeban :-)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Kiskubai EPO val szennyezett vér nincs :) az epo alapból az emberi szervezet eritropoetin nevû anyaga, ami a vérképzést serkenti. Vérátömlesztésnél a levett vérmintát mindenféle antitestre meg vagy 12 féle faktorra megvizsgálják, (nincs két tökéletesen egyforma vér ezért van az hogy pl a daganatos betegeknek nem lehet mindenféle vért össze-vissza adagolni hanem csak a legindokoltabb esetben 3-4szer összesen pont a sokféle faktor miatt) de lehet csak tisztított vérfrakciókat adni. Csak vvt csak plazmát stb. Ha egy élsportoló szenved balesetet, szerintem csak tisztított frakciókat adnak neki.

Ha valaki balesetet szenved, akkor alapból megkevesbedik a vére, amit érzékel is a szervezet és megindul a vesében az eritropoetin képzés.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
EPO-nak is van kiürülési ideje, szerintem meg kell várni. Miután megkapta, szerintem egy családtag, ismerõs, edzõ akárkinek a kapott vérbõl nem árt a mintát bevizsgáltatnia, ameddig a versenyzõ kómában van, vagy csak simán altatják.

Másrészt, aki ilyen balesetet szenved, annak szerintem el kell telnie 1-2 évnek mire újra élversenyezni tud. Ott azért akkor valószínû, hogy van egy erõsebb törés, meg más súlyos sérülés..

http://jesz.ajk.elte.hu/tar22.html

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Aztán mi van akkor, ha egy profi bringás mondjuk autóbalesetet szenved, vérátömlesztésre van szüksége, és szennyezett vért kap? Mármint nem homokkal vagy sárral, hanem EPO-val szennyezettet. Vagy bármi mással szennyezettet.

Ezzel a gondolattal ébredtem.

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

OFF
használja itt más is a Bikemap.net-et?
nektek is eltûntek a szint-ek a régebbi útvonalakról?
egy ideje nem használtam(kb 1 hete)
most gyártottam egy útvonalat a mai edzésnek és újfajta szintrajz van hozzá..tök jó meg minden, csak valahogy eltûnt az edzésnaplómból 6000m szintkülönbség...:)
remélem csak arról van szó hogy lassan frissítik a régebbi útvonalakat...

szóval más is tapasztalt ilyet?
ON

nálam az útvonalaknál(vagyis csak 1et néztem) megvolt

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
OFF
használja itt más is a Bikemap.net-et?
nektek is eltûntek a szint-ek a régebbi útvonalakról?
egy ideje nem használtam(kb 1 hete)
most gyártottam egy útvonalat a mai edzésnek és újfajta szintrajz van hozzá..tök jó meg minden, csak valahogy eltûnt az edzésnaplómból 6000m szintkülönbség...:)
remélem csak arról van szó hogy lassan frissítik a régebbi útvonalakat...

szóval más is tapasztalt ilyet?
ON

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Mi a meredek rajta, az hogy tripla?