Minkárt átcsapok hazai forgalmazónak ha ekkora kereslet van rá
Egyik hely a Bringavilág
Másik hely Rob4bike.com
Köszi
Minkárt átcsapok hazai forgalmazónak ha ekkora kereslet van rá
Egyik hely a Bringavilág
Másik hely Rob4bike.com
Ha normális sárvédõt akartok venni ezt javaslom, haverok ilyennel mennek és dícsérik:
Crud RoadRacer Mk2 Mudguard Set Only
Van magyar beszerzési forrás is, csak nem akartam reklámozni.
Sarvedo temahoz: Ha valakinek kell lifttel vinnie a bicot gondoljon elotte arra, hogy esetleg nem fogja tudni teljesen hatsokerekre allitani.
Na..ma megneztem kozelebbrol a dolgokat, es az van, hogy azokban a fokozatokban hatul ( 13-19 ), ahol abszolut nem fut siman, ott a hatso valtonak a guide pulley-ja abszolut nincs egy sikban a racsni adott fokozataval...viszont 25-ben meg sikban van a guide pulley, aztan szepen fokozatosan elcsuszik...mitol lehet ez? Mi lett rosszul beallitva?
Egy deore XT hatsovaltot siman belovok, de ennek valahogy nem merek nekiallni..
Na..ma megneztem kozelebbrol a dolgokat, es az van, hogy azokban a fokozatokban hatul ( 13-19 ), ahol abszolut nem fut siman, ott a hatso valtonak a guide pulley-ja abszolut nincs egy sikban a racsni adott fokozataval...viszont 25-ben meg sikban van a guide pulley, aztan szepen fokozatosan elcsuszik...mitol lehet ez? Mi lett rosszul beallitva?
az teljesen más h bakancs alá vetted, 1x, mert muszáj volt. de bringáscipõ alá rendszeresen biztos nem tenném...
két zokni nagy hidegben még elmegy, de 100x inkább két kamásli mint két zokni sztem. de hogy még oda egy zacskó is...