Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

A lépcsõforduló rész lehet kellemetlen... hogy elférj rendesen

ennyi év alatt...... minden gond nélkül elférek. kezdetben rámszóltak,hogy én piszkolom össze a falat. késõbb rájöttek,hogy nem én vagyok a ludas. sõt.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

nálunk a falon sajnos látszik, hogy nem fér el rendesen

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

nekem minden nap fel kell mennem a 4.-re. bringával,v. anélkül. leginkább bringával.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

Húú ezzel volt gond... nyáron tekergésztem.. 150-250km-t aztán otthon a 4. fel kellett caplatni... húúúúúú az kemény volt...

nekem minden nap fel kell mennem a 4.-re. bringával,v. anélkül. leginkább bringával.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts

Ha sárvédõ van a bicón akkor csináljon hegyi edzést és lépcsõzzön...:)

Húú ezzel volt gond... nyáron tekergésztem.. 150-250km-t aztán otthon a 4. fel kellett caplatni... húúúúúú az kemény volt...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,387 posts

@petter78

Mar megoldodott minden szivfajdalmam, hala gandrosnak :)

mi volt a gond? hogyan oldották meg?

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
@petter78

Mar megoldodott minden szivfajdalmam, hala gandrosnak :)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Köszi :)

Most hívtam a Bringavilágot.
Most nincs ilyen sárvédõjük. Rendelés alatt van, 1-2 hét mire lesz. Elõtte érdemes telefonálni. A másik helyet próbáljátok, ott lehet van.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Egy rekesz izotóniás italért mindent!:)
Én is kösz:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Minkárt átcsapok hazai forgalmazónak ha ekkora kereslet van rá:)
Egyik hely a Bringavilág
Másik hely Rob4bike.com

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Minkárt átcsapok hazai forgalmazónak ha ekkora kereslet van rá:)
Egyik hely a Bringavilág
Másik hely Rob4bike.com

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Ha sárvédõ van a bicón akkor csináljon hegyi edzést és lépcsõzzön...:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Ha normális sárvédõt akartok venni ezt javaslom, haverok ilyennel mennek és dícsérik:
Crud RoadRacer Mk2 Mudguard Set Only
Van magyar beszerzési forrás is, csak nem akartam reklámozni.

SZia,engem érdekelne,akár priviben is

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Sarvedo temahoz: Ha valakinek kell lifttel vinnie a bicot gondoljon elotte arra, hogy esetleg nem fogja tudni teljesen hatsokerekre allitani. ;)

nekem recseg, ropog, de akkor is beteszem :)

Komolyan, ezek a mûanyag sárvédõk nagyon sokat bírnak, én terepen is megyek vele minden nap, idõnként ugyan darabokra törik valami felkapott galytól, de volt, hogy maga alá hajlott, be a gumihoz, és nem tört el, meg volt, hogy csak szétgörbült a pálca, de azt is kibírta, meg amúgy is simán nekidöntöm a falnak, beállítom a liftbe, stb.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Sarvedo temahoz: Ha valakinek kell lifttel vinnie a bicot gondoljon elotte arra, hogy esetleg nem fogja tudni teljesen hatsokerekre allitani. ;)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Eme elõbbi sárvédõt valahol meg lehet tapogatni? Engem érdekelne.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Nem lehet, hogy a vázad váltótartó füle kissé elhajlott? nekem egyszer eldõlt a bicóm a váltó oldalra és utána az volt a jelenség, hogy felül jól váltott de alul már nem, sõt "darált" is. Ha meg belõttem, hogy alul váltson jól akkor meg felül darált. Nem kicsit szívtam mire rájöttem, hogy ez lehet a baja. Szabad szemmel persze nem látszódott semmi. Ez 9 fokozatú cuccal volt, de az a pár fokos eltérés a váltó pizíciójában ezt okozta. Jobb boltokban van olyan célszerszám ahol meg tudják nézni a fülben a furat tengelyének helyzetét és ezt be is tudják lõni ha elhajlott.
Ja és mégegy tipp, nézd meg, hogy nem szorul-e a bowden valahol, nincs-e rajta valahol ragadós szmötyi, az is tud ilyet csinálni ha kifolyik a kulacsból a cukros lötty és az alul a középcsapágy alatt lévõ bowdenvezetõben megáll, megszárad és ragadós szmötyit hagy maga után. Ez aztán simán megfogja a bowednt, hogy ne váltson rendesen.

ja amúgy 11-es campáról azt olvastam, hogy gyakorlatilag 1000-2000 kmenként finomhangolást igényel mert nem lesz tökéletes

Na..ma megneztem kozelebbrol a dolgokat, es az van, hogy azokban a fokozatokban hatul ( 13-19 ), ahol abszolut nem fut siman, ott a hatso valtonak a guide pulley-ja abszolut nincs egy sikban a racsni adott fokozataval...viszont 25-ben meg sikban van a guide pulley, aztan szepen fokozatosan elcsuszik...mitol lehet ez? Mi lett rosszul beallitva?
Egy deore XT hatsovaltot siman belovok, de ennek valahogy nem merek nekiallni..

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Nemtudom hányszor fogom még leírni, DE:
NEM számít reklámnak az, ha vettél valami kurv@jó dolgot kurv@jó áron, és megosztod a bolt nevét a többiekkel. Az sem számít reklámnak ha ajánlasz neki egy boltot, ahol megcsinálják neki. És ha ide kiírnád, akkor mindenki tudná hogy hol van ez a bolt, ha esetleg szüksége van rá, és nem kell újra rákérdezni késõbb. Az sem számít reklámnak ha megemlíted hogy az xy boltban 10% kedvezmény van a belsõgumikra holnap.
Ha idejössz mint boltos, és elkezded ide listázni az akciós termékeidet, na AZ számít reklámnak. Szerintem.

Felbasz, ha valaki mutat valami cuccot, mondja hogy van publikus magyar beszerzési forrás, de nem mondja el mert nem akar reklámozni. És gandros ne vedd magadra, abszolút nem veled van a bajom, hanem általánosan ezzel a jelenséggel :)

Képzeljétek el, a Bajnok boltban (hercehurca) vannak jó sárvédõk, a futarak is azokat használják.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Ha normális sárvédõt akartok venni ezt javaslom, haverok ilyennel mennek és dícsérik:
Crud RoadRacer Mk2 Mudguard Set Only
Van magyar beszerzési forrás is, csak nem akartam reklámozni.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts

Na..ma megneztem kozelebbrol a dolgokat, es az van, hogy azokban a fokozatokban hatul ( 13-19 ), ahol abszolut nem fut siman, ott a hatso valtonak a guide pulley-ja abszolut nincs egy sikban a racsni adott fokozataval...viszont 25-ben meg sikban van a guide pulley, aztan szepen fokozatosan elcsuszik...mitol lehet ez? Mi lett rosszul beallitva?
Egy deore XT hatsovaltot siman belovok, de ennek valahogy nem merek nekiallni..

Szerintem ne bántsd mert abból nagyobb baj lesz. Az enyémen 3 helyen kellett egyszerre állítani, hogy jó legyen.
Ha Bp-i vagy ajánlok egy helyet privátban ahol szinte csak 11 sp-et árulnak és javítanak. Ott megcsinálják neked normálisan.