A lépcsõforduló rész lehet kellemetlen... hogy elférj rendesen
ennyi év alatt...... minden gond nélkül elférek. kezdetben rámszóltak,hogy én piszkolom össze a falat. késõbb rájöttek,hogy nem én vagyok a ludas. sõt.
nekem minden nap fel kell mennem a 4.-re. bringával,v. anélkül. leginkább bringával.
Húú ezzel volt gond... nyáron tekergésztem.. 150-250km-t aztán otthon a 4. fel kellett caplatni... húúúúúú az kemény volt...
Ha sárvédõ van a bicón akkor csináljon hegyi edzést és lépcsõzzön...
@petter78
Mar megoldodott minden szivfajdalmam, hala gandrosnak
Köszi
Minkárt átcsapok hazai forgalmazónak ha ekkora kereslet van rá
Egyik hely a Bringavilág
Másik hely Rob4bike.com
Ha normális sárvédõt akartok venni ezt javaslom, haverok ilyennel mennek és dícsérik:
Crud RoadRacer Mk2 Mudguard Set Only
Van magyar beszerzési forrás is, csak nem akartam reklámozni.
Sarvedo temahoz: Ha valakinek kell lifttel vinnie a bicot gondoljon elotte arra, hogy esetleg nem fogja tudni teljesen hatsokerekre allitani.
Na..ma megneztem kozelebbrol a dolgokat, es az van, hogy azokban a fokozatokban hatul ( 13-19 ), ahol abszolut nem fut siman, ott a hatso valtonak a guide pulley-ja abszolut nincs egy sikban a racsni adott fokozataval...viszont 25-ben meg sikban van a guide pulley, aztan szepen fokozatosan elcsuszik...mitol lehet ez? Mi lett rosszul beallitva?
Egy deore XT hatsovaltot siman belovok, de ennek valahogy nem merek nekiallni..
Na..ma megneztem kozelebbrol a dolgokat, es az van, hogy azokban a fokozatokban hatul ( 13-19 ), ahol abszolut nem fut siman, ott a hatso valtonak a guide pulley-ja abszolut nincs egy sikban a racsni adott fokozataval...viszont 25-ben meg sikban van a guide pulley, aztan szepen fokozatosan elcsuszik...mitol lehet ez? Mi lett rosszul beallitva?
Egy deore XT hatsovaltot siman belovok, de ennek valahogy nem merek nekiallni..