Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2010. november 01. - 14:46
Az biztos, hogy nem sok jo tulajdonsaga mar nem lehet, de defekt csak az allapota miatt szerintem nem lesz.
Írta 2010. november 01. - 14:42
>Szerintetek mennyire necces ez a gumi?
A felni a necces.
Jó, "kicsit" koszos.
A guminál arra gondolok, hogy a futófelület széle ki van repedve.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. november 01. - 14:32
Írta 2010. november 01. - 14:28
Apróval kapcsolatban az a gondom/bajom,hogy nagyon a méretemben nincs,és jobban preferálnám az újat,ahhoz legalább nem nyúlnék.Mellesleg,hogy ha lenne a méretemben akkor vagy túl drága,vagy pedig a felszereltségét nem érzem megfelelõnek.
Üdv,Péter
Írta 2010. november 01. - 14:10
Elmeletileg, ( es eddig akiket en kerdeztem felhasznalokat, akik probaltak, vagy van nekik mindegyik az alapjan gyakorlatban is ) a Campa SR, Record, meg Chorus mukodesbeli kulonbseget nem hordoznak, tomegben a jelenlegi modelleknel van jelentosebb kulonbseg ( Chorus 2100g, Record 2000g, SR 1885 a Titanium verzio ), keramia csapagyak ide oda, sot a SRAM Red-Force temarol is ezt hallottam, sot a legtobb ember full Red grouppoban a Red elso valtot elobb vagy utobb lecsereli Force elso valtora, mert a RED nudli elol! Shimanonal mar nem teljesen ez a helyzet! Az elmult 1 evben, ahogy figyelemmel kovettem az orszaguti bringakrol szolo bejegyzeseket kulfoldi forumokon azert a DI2-t nagyobb becsben tartjak a sima Dura-Ace-nel, es ahogy figyeltem, nagy valoszinuseg szerint a tobbi gyarto top grouppojainal is magasabb szintet kepvisel!
Aztan lehet, hogy nincs igazam
Írta 2010. november 01. - 14:04
pár napja volt szó a görgõzésrõl és kérdeztem hogy az én bringámhoz milyen görgõ illik?(a váz miatt)..
"Ha nem szabad görgõt használsz (azaz a hátsó kerék a hátsó tengelynél rögzített), akkor szerezz be hozzá egy olyan bicajt, aminek erõs acél váza van, vagy ha alu bringát teszel rá, akkor készülj fel rá, hogy olyan módon igénybe veheti a vázat a görgõzés, hogy elfárad."
ezt egy másik fórumon találtam van valami alapja vagy hülyeség?
Van alapja.
Írta 2010. november 01. - 13:41
pár napja volt szó a görgõzésrõl és kérdeztem hogy az én bringámhoz milyen görgõ illik?(a váz miatt)..
"Ha nem szabad görgõt használsz (azaz a hátsó kerék a hátsó tengelynél rögzített), akkor szerezz be hozzá egy olyan bicajt, aminek erõs acél váza van, vagy ha alu bringát teszel rá, akkor készülj fel rá, hogy olyan módon igénybe veheti a vázat a görgõzés, hogy elfárad."
lehet alapja
én magamnak fix görgõre nem tennék olyan vázat amit sajnálnék hogy esetleg hamarost elreped. érdemes valami régi vas hulladékot szerezni, akár ss megoldásban. vagy valami csótány téli bringát. ha m,eg csak görgõ akkor fék se kell rá
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. november 01. - 13:36
Írta 2010. november 01. - 12:33

http://kephost.hu/sh...6_4CCE9613.html
Írta 2010. november 01. - 12:17
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Corratec Da Corsa - Shimano Ultegra - a Maxi-Bike-tól ! rögtön egy 10es Ultegra a szett ami azért magasabb kategória 180ért és még alkudni is tudsz belõle szerintem. Vagy mondjuk legyen 200és lecseréli a hajtókart egy Ultegrára, vagy jobb nyerget kiegészítõket vagy akár kereket kérsz bele (ilyeneket simán lehet bizniszelni)
Írta 2010. november 01. - 12:05
Írta 2010. november 01. - 11:57
Még annyit akarok kérdezni,hogy akkor kb ár/értékben ez a kerékpár jó vételnek minõsülne?
mégegyszer köszönöm
üdv,Péter
Írta 2010. november 01. - 11:52
Campagolo Sram Shimano
Super Record Titanium Dura Ace Di2
Super Record Red Dura Ace
Record Red Dura Ace
Chorus Force
Athena Force Ultegra
Centaur Rival Ultegra
Veloce Rival-Apex 105
Mirage Apex Tiagra
Xenon Apex Sora
Írta 2010. november 01. - 11:38
Írta 2010. november 01. - 11:35
Valaki eltudná mondani fejlettségi szintben a campa váltásokat,kb úgy mint ahogy shimanónál is van?
Mert addig világos,hogy super record meg record de a többi ami lejjebb van a sorban nem tudom,hiába tudom,hogy van athena,mirage,veloce,de nem sokat mond az nekem.Biondóéknál néztem neten,és úgy vettem észre,hogy a mirage az az alsó szinten van,a mirage kb shimanóék sorájához vagy tiagra szettjéhez hasonlítható inkább?
Köszönöm,üdv Péter
Írta 2010. november 01. - 11:22
Írta 2010. november 01. - 08:52
Írta 2010. november 01. - 03:29
Na es, ha nem fogja. Attol meg be lehetne tekerni.nemnagyon fogjuk a kormányt ott lent, a legvégén.
Mondjuk rendes versenybiciklin (ertsd amivel versenyeznek is) nem is latni ilyen megoldast, csak az ilyen "projecteken".
Írta 2010. október 31. - 23:24
Hát akkor le kell csapni
... ha már úgyse fogod ott 8) az is gramm
Like!
De am tényleg, akkor az minek. Egy kicsit otthagyni, hogy ne csússzon le a kezed, a többi mehet fûrész alá.
Easton Cycling Carbon Road Bars
Nekem ilyen formájú a kormányom mint ez, ha akarnám se tudnám megfogni a végét, olyan rövid, de cserébe az elõtte levõ hajlított egyenes rész pont egyenes kormányfogást ad, ha nagyritkán lenyúlok hegyrõl le. Nagyon kézreáll. A felsõ részen is van egy hasonló hajlítás ott meg kifelé fordítva a kezem tudom kényelmesen megfogni. (általában úgy szoktam menni, nem is felsõ fékváltókar fogásban)
Nekem is hasonló stílusú az ITM kormányom, de mondjuk nekem a kezem is kicsi, szóval Én tudom fogni rendesen az alját is és am sokszor baromi kényelmes.
Bár kompaktra fáj a fogam, ez is benne van a 4 éves tervben.
Írta 2010. október 31. - 22:26
Az hogy -tisztelet a kivételnek- nemnagyon fogjuk a kormányt ott lent, a legvégén.
Hát akkor le kell csapni

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére