2117mm. 0.18% elteres nem hiszem, hogy gondot okoz.
Velence10-en """mértük""" le
de most ebbõl találd ki hogy õ írt sokat, én keveset vagy mi.... az órában, az órajel generátorában is lehetnek olyan hibák amik ezt csinálják..
2117mm. 0.18% elteres nem hiszem, hogy gondot okoz.
Ha nem találsz, mi lenne, ha egyszerûen egy csapágylehúzóval kisérelnéd meg (pl. Csapágylehúzó AB-2), nekem sikerült egy roncsolt menetû kart így leszednem (nem is volt nehéz).Remelem elfer itt a kerdesem, leven regi francia orszagutirol van szo.
Van egy 1976-os Gitane Tour de France bringam, Stronglight 93 hajtomuvel. Le szeretnem venni a hajtomuvet, viszont 1982-ig a Stronglight hajtomuvekben a lehuzashoz hasznalt menet atmeroje eleg vicces meret volt: 23.35 mm. Tudtok valahol ilyen leszedorol kishazankban? Ebay-en nezegettem, most eppen van font vagy harom, de ha lehet, akkor szeretnem orszagon belul megoldani, akar a kolcsonvetelt, akar a vasarlast. Emlekeim szerint Pajti banak van egy, de ot nem szivesen zaklatnam ilyenekkel.
Esetleg tudtok olyan bicajboltot Pest kornyeken, ahol fellelheto ilyen lehuzo?
Ave Te a Pro3 Race kerületétt hány mm-re írtad be az órádba?
én 2121mm-re...az reális nem?
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
mert olvastam en mar olyat, hogy konkretan a szelesbb guminak kisebb a gordulesi ellenallasa.
Az aszfalthoz tapado felulet nagysaga nem vezetheto le egyenesen a gumikopeny legnagyobb szelessegbol.