A francia Rhône..........
IRONMAN-en megszoktam... az idõsebbek hatalmas elõnnyel indulnak.... õk már szinte tökéletesen ismerik a testüket.. hogy mikor mit lehet beleadni... engem is vernek le 50 éves apukák néha..
A francia Rhône..........
középrészt érdemes kivenni és kifolyatni vagy / és hagyni egy napig száraz helyen
Ha mar furcsa hangok, a vazam/villam nem tudom mi elkezdett valami hangot adni, nem tudom hovatenni egyelore. Nem is ezt akarom mondani most, hanem hogy felemeltem, hogy megrazzam egy picit, es erre mit hallok: vizcsobogast... Bakker viz van a vazamban, pedig joideje nem mentem esoben.
Ha mar keplet...
Heart rate - Wikipedia, the free encyclopedia
Egyebkent nem tudom ma mi van, talan a Sziriusz kozel lehetett a Venuszhoz, mert piszok jol ment ma. 6%-on mentem 20-25km/h korul felfele, es csak azert vettem vissza, mert a Garmin szolt, hogy kozel a max, nem ereztem neheznek a dolgot. (No nem volt hosszu, ~300m-t mentem gyorsan)
Raadasul a hiradoban mutattak, hogy 2 bika is kiugrott a nezok koze, szoval ok is jo eroben voltak. (igaz ez tegnap tortenhetett)
Feleseg is jo formaban van, gyerek is. Biztos a Sziriusz... Vagy az uj fekete lyuk??
edzés??
télen egyre pudingabb leszek!!
Ha nekifexel az edzésnek... lejebb fog menni (jó esetben)...szerintem megy ez majd még feljebb is...
Flickr
Ez megérintett... Megboldogult nagyapám trabantepoxizós mekkmesterkedése jut róla eszembe.Lehet csak koszos.
![]()
Egyébként tudom ki árulja.
Azt még valaki használja?...... 220-életkor képlet alapján sokallja.
Sokkallod vagy keveselled?
Mivel mérdted?
nekem Timex szerint 218as (25év) Polar szerint 215 (bár valameik 220at mér... de szerintem az ratyi)
Garmint meg most kapom ... azzal majd csak késõbb tudok mondani..
Sokkallod vagy keveselled?25(és fél) évesen 201-es max. pulzus normális?
vagy csak túl fiatalos vagyok?