Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Valószínûleg teljesen feleslegesen tépjük a szánkat, úgysem fogja a két oldal meggyõzni egymást, mindenesetre nem hiszem, hogy egyedül vagyok azzal a csodálatos érzéssel, amikor bringázok és kitisztul a fejem, jobbnál jobb gondolataim támadnak, elmúlnak a problémák, boldogság tölt el. Ezt az élményt nem kívánom elrontani zenehallgatással.

Ezzel részben egyet értek. De ahhoz sztem olyan környezet is kell. Pl otthon nekem is ment ez, de pesten?! ...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
nem vagy egyedül... én is sûrûn tekerek semmivel.. fõleg hegyre ;)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Valószínûleg teljesen feleslegesen tépjük a szánkat, úgysem fogja a két oldal meggyõzni egymást, mindenesetre nem hiszem, hogy egyedül vagyok azzal a csodálatos érzéssel, amikor bringázok és kitisztul a fejem, jobbnál jobb gondolataim támadnak, elmúlnak a problémák, boldogság tölt el. Ezt az élményt nem kívánom elrontani zenehallgatással.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Rádiózik valaki? (csapatrádió)

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

És hova teszitek a zenelejátszót? nekem mindig ez a problémám, mert nem tudom hova tenni. Illetve a mez zsebébe igen, de akkor hol vezeted el a fülhallgató vezetékét? Vagy kivágod a mezed és akkor belül vezeted el a kábelt?
Az egyik nadrágomon van egy pici hátsó zseb, oda lehet tenni a MP3-at és akkor a vezeték a mez alatt lesz, de a többi nadrágomon nincs, így ott probléma van

Simán visszavezeted a mez alatt hátul és szintén hátul a nyáknál jön két oldalra szét a fülhallgató. ^^ így a kábel is csak kb azon a ~10 centin lesz kinn, ameddig a zsebbõl visszamegy hátadnál a mezre.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Mez hátsó zseb.. zsbbõl ki aztán mez alatt be.... (de an egy ami kilyukadt :( annak ott viszem)

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
És hova teszitek a zenelejátszót? nekem mindig ez a problémám, mert nem tudom hova tenni. Illetve a mez zsebébe igen, de akkor hol vezeted el a fülhallgató vezetékét? Vagy kivágod a mezed és akkor belül vezeted el a kábelt?
Az egyik nadrágomon van egy pici hátsó zseb, oda lehet tenni a MP3-at és akkor a vezeték a mez alatt lesz, de a többi nadrágomon nincs, így ott probléma van

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Kikerültem egy gyalogost... csak ott már a bringa viccesebben gurult...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

No buko?... ez nekem is volt egy idõben... aztán a János korházban ébredtem :D azóta még akkor is van rajtam bukó ha csak kitolom lemosni a cangát...

És ezt hogy hoztad össze?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
No buko?... ez nekem is volt egy idõben... aztán a János korházban ébredtem :D azóta még akkor is van rajtam bukó ha csak kitolom lemosni a cangát...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Kiskubai fejhallgatóra hogy húzol bukót?

Mondom alacsonyforgalmú utakon edzek. kb negyedóránként 1 autó jön el mellettem, ami pedig szépen átmegy a szembesávba, mivel üres az út. Ha mégis fõutakon edzenék, vagy többen megyünk, akkor viszek bukót. Ha többen vagyunk, nem hallgatok zenét. Az is mennyire idegesítõ, mikor versenyen valaki zenét hallgat....balról! BALRÓL! HAHÓ, BALRÓL! és még mindig ott csalinkázik elõttünk...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts
én közúton, pláne síkon meghülyülnék az unalomtól ha nem hallgatnék valamit. jó, föleg rádiót szoktam, de azért néha játszik vmi jó kis metál. viszont mindig tudok a forgalomból annyit amannyi kell.
erdõben viszont sosem. oda pont nem zenét hallgatni járok...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Kiskubai fejhallgatóra hogy húzol bukót?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Imádok zenét hallgatni (jó kis dallamos metál, amiben hörögnek, sikítoznak és énekelnek és ez a megfelelõ mennyiségben van benne.. :D ), de bicózás közben valahogy nem tudom elképzelni, hogy hallgassam. Régen amikor montiztam és a forgalomra nem kellett figyelni, akkor azért, mert mástól vonta el a figyelmet a zene, most meg zavarna, hogy nem hallok meg mindent amit kellene. :D Amúgy néha engem is felidegesít a sisak pánt zúgása. :D Meg egyébként úgy vagyok vele, mint bloke, valamilyen szinten a nyugalom, az kurvajó. :)

Alapvetõen metálzenét hallgatok én is, de bringázás közben zavar hogy nem állandó a ritmusa, és 3-4 percenként jön a követezõ szám....inkább az órás mixek :) Terepen meg nem hallgatnék zenét...ott figyelni kell nagyon :D

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Imádok zenét hallgatni (jó kis dallamos metál, amiben hörögnek, sikítoznak és énekelnek és ez a megfelelõ mennyiségben van benne.. :D ), de bicózás közben valahogy nem tudom elképzelni, hogy hallgassam. Régen amikor montiztam és a forgalomra nem kellett figyelni, akkor azért, mert mástól vonta el a figyelmet a zene, most meg zavarna, hogy nem hallok meg mindent amit kellene. :D Amúgy néha engem is felidegesít a sisak pánt zúgása. :D Meg egyébként úgy vagyok vele, mint bloke, valamilyen szinten a nyugalom, az kurvajó. :)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Én hallgatok néha zenét.. mondjuk a Pilisben.. de simán hallani mindent vele (azért van olyan "fültampon" ami jól szól.. de az bringához alkalmatlan.. akkor már tényleg nem hallani semmit a közlekedésbõl)
Ha meg 1-2en megyünk akkor meg szokott velünk lenni rádió... mert kényelmesebb mint üvöltözni.. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Én mindig zenét szoktam hallgatni -bár szerencsére alacsony forgalmú utakon szoktam edzeni- és sosem volt még belõle problémám. Hangerõt úgy lövöm be hogy meghalljam a közeledõ autót. általában elektronikus zenét hallgatok (electro, drum and bass, dubstep), mert van egy ritmusuk amire be lehet állni, de résztávozáshoz is jó.

Télen pedig FEJ hallgatóval szoktam edzeni, ugyanazt nyújtja mint egy fülvédõ, csak jó hangminõségben szól belõle a zene :) És nem szûr ki minden zajt...
És ilyen idõben persze hogy tekerünk kint. +5-0 fokig kb.

Szerk: Honnan jött elõ ez a hipster szó?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

így van..szerintem elég félelmetes lehet..:)
nem tom más is így van-e vele, de gyakran van úgy, hogy azt hallom hogy balról elõz egy autó, de csak a bukóm pántja kelt turbulenciát....és elég megtévesztõ...
azért a biztonság kedvéért mindig hátrapillantok..:)

ezeken az apró füldugaszokon amúgy sem lehet érdemben zenét hallgatni..minõség=0

Hát én szoktam látni akkora fejhallgatókat a hiper trendi hipster fixi pózõrökön, hogy azon biztos nagyon jó a minõség, és garantáltan kiszûr minden zavaró zajt...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
így van..szerintem elég félelmetes lehet..:)
nem tom más is így van-e vele, de gyakran van úgy, hogy azt hallom hogy balról elõz egy autó, de csak a bukóm pántja kelt turbulenciát....és elég megtévesztõ...
azért a biztonság kedvéért mindig hátrapillantok..:)

ezeken az apró füldugaszokon amúgy sem lehet érdemben zenét hallgatni..minõség=0
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Orszaguton a zenehallgatas azert eleg meredek, szerintem. Meg annyira sem erzekeli az ember a forgalmat, mint egyebkent.