Vehetsz Specialized cipõt is. Mifelénk jobban szeretik, mint a Sidi-t. Elég tartós cipõk és betét nagyon jó bennük.
Én csak akkor vennék Spec cipõt ha a bicóm is olyan lenne....
Vehetsz Specialized cipõt is. Mifelénk jobban szeretik, mint a Sidi-t. Elég tartós cipõk és betét nagyon jó bennük.
télicipõben a Northwave celsius a nagy sláger ha jók az értesüléseim
télicipõben a Northwave celsius a nagy sláger ha jók az értesüléseim
nekem pl a téli cipõm sidi (mikor vettem nem nagyon volt más)
na ennél igénytelenbebb szutykot keveset láttam. és aki fázós annak inkább csak õszi -bár ez a tulajdonság jelen diskurzusban lényegtelen-
A sebesség mindent megold.
Én is teljesen jól elkaristoltam a 10ezres merida cipõvel amíg bele nem léptem egy SIDI-be fél órára...
Ha jól emlékszem a KEO 2-ben más a csapágyazás is egy kicsit, mert az új modellben erre jobban ráfókuszáltak.
SIDI cipõt vegyél, inkább legyen kicsit drágább, de a tekerésed tönkre teheti egy nem kényelmes, merev stb... cipõ.
Ezen nem szabad spórolni:)
A Highroad jövõ évi csapatbringája. Az a Di2 akksi szerintem nagyon aggasztó helyen van, bukásnál az lesz az elsõ, ami lejön.
Vitatom... egyébként meg ha bukás... úgyis valszeg új bringa.. akkor meg nem mindegy? (mármint a HRnél)A Highroad jövõ évi csapatbringája. Az a Di2 akksi szerintem nagyon aggasztó helyen van, bukásnál az lesz az elsõ, ami lejön.
Azért arra ne fogadj, hogy 10 év (100-150ekm) múlva is úgy fog forogni mint most és a cipõ sem hullik szét. A monti pedálnál persze jó a shimano, de egy idõ után a cipõ talpa elkoptatja a pedáltestet és a pedál belseje sem lesz az igazi (ugyanaz belülrõl, mint az országúti pedál).
Cipõ pedál kérdésben érdemes futni pár kört, én õsszel féláron vettem vadiúj dura-ace pedált a Melts Andrástól (Montos srác. Velo-n hirdette) 25-ért volt ez,
emellé meg a bringalandban lõttem egy Specialized Road Comp cipõt ákciósan asszem 35 ért, a kettõ együtt 60, ami nem kevés de ezek szerintem minimum 5 de inkább 10 évig cuccok lesznek. Alap országúti cipõ/pedál kombó nem áll meg 40 alatt, szerintem a +20-at ez így megérte.
Ahogy kérdezgettem másokat pedálból Shimano ami nyerõ, lehet, hogy picit nehezebb de a csapágya 10 év múlva is úgy fog forogni mint most és amióta a taposófelület egy acéllap azóta a kopással sincs gond. Montipedállal ugyanez van, nem is gondoltam volna de az eggbeater egy akkora fos...mindenkinél törnek a tengelyek meg mennek szét a csapágyak.
KEO-val is szemeztem (könnyû) de lebeszéltek a csapágy miatt meg amiatt, hogy a pedáltest (mûanyag) hajlamos a kikopásra.
Persze ez is használható, elég sokan mennek look-al, nyilván nem véletlenül.
A sebesség mindent megold.