Köszi a választ.
Versenyre más belsõt használsz, mint edzésen?
meg más külsõt, és szerencsére jövõre már másik kereket is:)
Köszi a választ.
Versenyre más belsõt használsz, mint edzésen?
maxxis flyweightet használok versenyre, eddig egy darab lukadt ki, 70nel felütöttem, de sztem ott mind1 hogy mi volt bent. más gondom nem volt vele, sztem nagyon király, úri cucc, a felniszalag amit adnak hozzá, az is jó, csak vigyázni kell h a gumis része ne kerüljön lyukhoz a felnin, mert akk lehetnek vele gondok. 32lyukasnál pont jól jönnek ki a lyukak hozzá. és sztem árban is ez a legjobb a könnyû gumik közül. valami 4000-ért vettem 3at. bár elég nehéz beszerezni...
A sebesség mindent megold.
Országúti belsõbõl szabad venni light-ot (pl maxxis ultralight vagy fly)? Vagy itt lehetnek vele gondok? Csak mert montin mindegy hogy milyen belsõ van bent, de hátha országúton más a helyzet.
Egyébként a ki és beszállás még letekert rugóerõvel is jóval nehezebb, határozott mozdulatot igényel mint a monti spd. Viszont a szélesebb kontakt felület miatt egyértelmûen stabilabban tartja a lábadat az outi rendszer.
Én leszoktam róla, sok defektem volt. Vegyél inkább latexet.
Ha már itt vagy, nem tudod otthoni módszerekkel hogy tudnék korcsolyát élezni?
Ok, köszi. Akkor utánaolvasok a szögeknekA fix az konkrétan fix, amelyiknek holtjátéka van, az meg annyit mozog, amennyit írnak (bár nem hiszem, hogy ezt valaki is lemérte volna)
én egyértelmûen sh-t ajánlok, abból is az újabbik 105öst. az hogy fix vagy lengõ stoplit akarsz, az egyéfügõ erõsen, van aki sezereti, ha van mozgása a lábának, van aki nem. sh-hoz alapból lengõt (sárga) adnak,ha jól emlékszem a lookhoz (piros) is, ha újonnan veszed sztemé rdemes elõször inkább azzal kezdeni, és utána érezni fogod h kell a fix stopli v sem. igazából shnál olyan nagy különbséget nem érzek a mozgó és nem mozgó köött. looknál ne tudom, abból ne használtam lengõt.
A régi Shimano agyakon is van olajzónyílás. Csak azt nem értem, hogy a beöntött olaj nem oldja ki a zsírt az agyból??? És milyen gyakran szokták használni? A használata kiváltja-e az évenkénti szétszedést, és zsírzást?
Tehát hogy is van ez?
Hopp, ez akkor nekem is föltûnt, mert a Campa agyam idõnkénti zsírzására emlékeztem ugyan, ám lusta voltam ellenõrizni. Most viszont megtettem: egy Campagnolo Record 10/11 agy kézikönyvébõl idézem (12., 17. o.). Olajozásról nincs szó, az a pattintós bilinccsel fedett lyuk ott középen bizony zsírzónyílás. Zsírzást (e lyukon át) 4-5000 km-enként ajánlanak, teljes szétszedést, tisztogatást, zsírzást 30000-nél, persze hozzáteszik, hogy függ a használat módjától. A szabadonfutó csapágyait is ugyanakkor kell az azon lévõ (azaz a másik) lyukon át zsírozni (ahhoz le kell venni a fogaskoszorút). Olyan Campagnolo agyaknál, ahol nincs ilyen lyuk, a hagyományos szétszedést és újrazsírzást javasolják.[Yasec] A Campa olajzónyílást használt. Azért volt elég az agytest közepére, onnan terült szét az anyag.
A régi Shimano agyakon is van olajzónyílás. Csak azt nem értem, hogy a beöntött olaj nem oldja ki a zsírt az agyból??? És milyen gyakran szokták használni? A használata kiváltja-e az évenkénti szétszedést, és zsírzást?
Tehát hogy is van ez?
A régi Shimano agyakon is van olajzónyílás. Csak azt nem értem, hogy a beöntött olaj nem oldja ki a zsírt az agyból??? És milyen gyakran szokták használni? A használata kiváltja-e az évenkénti szétszedést, és zsírzást?A Campa olajzónyílást használt. Azért volt elég az agytest közepére, onnan terült szét az anyag.
Sziasztok,
országúti pedálbeszerzés elõtt állok, az alábbi 3 típusban gondolkodom:
- LOOK KEO Classic
- Shimano 105 PD-5700
- Time RXS First
Van esetleg ezekrõl véleményetek, tapasztalatotok?
Köszi.
gabe
Sziasztok!
Használt valaki Altrix Whirlwind 2.0-ás bringát?
Elvileg jó áron jutnék ilyen vázhoz és érdekelnének a tapasztalatok róla.
üdv: Teo