Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

És ez vajon az agresszív üzletpolitikának (megvették a csapatokat kilóra) köszönhetõ, vagy annak, hogy ténylegesen ennyivel jobb?

Sokkal jobb...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Idén már csak négy csapat megy Campával, és nyolc Srammal...

És ez vajon az agresszív üzletpolitikának (megvették a csapatokat kilóra) köszönhetõ, vagy annak, hogy ténylegesen ennyivel jobb?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Igaz, hülye voltam. :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Idén már csak négy csapat megy Campával, és nyolc Srammal...

Lampre-ISD Willier Campagnolo
Movistar Pinarello Campagnolo
Omega Pharma - Lotto Canyon Campagnolo
Quick Step Eddy Merckx Campagnolo
BMC Racing Team BMC Shimano
Euskatel-Euskadi Orbea Shimano
HTC-Highroad Specialized Shimano
Luxembourg Project Trek Shimano
Rabobank Giant Shimano
Sky Pinarello Shimano
AG2R La Mondiale Kuota SRAM
Team Garmin-Cervélo Cervélo SRAM
Katusha Focus SRAM
Liquigas Cannondale SRAM
Astana Specialized SRAM
Saxobank Sungard Specialized SRAM
Radioshack Trek SRAM
Vacansoleil Ridley SRAM

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Fõleg hogy a Geox nem kapott Pro Tour lincenszet..
11:38:11 IM 2012

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
idén talán kicsit több sikerrel...így a vége felé....
Feltöltött kép
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Csak zárójelben de végsõ megoldásként szokták enyhén melegíteni a vázat is, ha valami berohadt alkatrészrõl van szó. Én még sosem csináltam, de gondolom egy hõlégfúvó kell hozzá.
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En a karbonvazba belerohadt karbonnyeregcsovel szenvedtem meg, WD40 kb. zero elorehaladast hozott.
Nekem az volt a megoldas, hogy egy hosszu erokart akasztottam a nyereg vazara (konkretan befuztem egy koskormanyt) es ovatosan adtam neki a nyomatekbol. Kijott.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Franciakulcs - Kulcsok - LK Csavar és kötõelem
én ilyen típusú franciakulccsal tekertem ki az enyémet a szintén acél vázamból..
2 éve rohadt benne...
persze kapott WD40-et bõven, amit meg kell várni míg lejjebb ér....:)

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás

kösz. ha kisebb átmérõjû nyeregcsõ kell bele, attól még az ülõcsõ külsõ átmérõje is kisebb lehet? csakmert exage 500ex szettem van, egy mali ironman acél vázon, bilincses az elsõ váltó és nem szeretném másra cserélni :/

a másik kérdés az lenne, hogy van valami ötlet arra, hogy a nyeregcsövem beleépült a fentebb említett acélvázba és szeretném kiszedni, de nem mozdul. a helyzetet könnyíti, hogy a nyeregcsövem ilyen hosszában rovátkolt , tehát még valamennyi anyagot is be tudok juttatni. próbáltam wd40 nel: semmi. a királyvízzel még várnék, ha lenne vmi ötlet.

26,6os nyeregcsõ megy bele. a külsõ átmérõ az ugyanannyi mint a mali vázadon. mondjuk a mali váz sztem könnyebb mint a neuzer. kb 15000 a bolti ára a cromo csövesnek,u.h. többet ne adj érte. a nyeregcsõ kiszedésére több módszer is van. attól függ használni akarod még a ny.csövet v. sem. mindenképp 2 emberes a produkció. megpróbálhatod befelé ütni,megcsavarni vlmi bazi nagy fogóval,stb.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Ha valaha lesz belteri edzesre szolgalo infrastrukturam, az ilyen sifutopad lesz, nagyon jo! A wheelie gyozott meg, hogy kell ilyen ( na jo nem :D )

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
kösz. ha kisebb átmérõjû nyeregcsõ kell bele, attól még az ülõcsõ külsõ átmérõje is kisebb lehet? csakmert exage 500ex szettem van, egy mali ironman acél vázon, bilincses az elsõ váltó és nem szeretném másra cserélni :/

a másik kérdés az lenne, hogy van valami ötlet arra, hogy a nyeregcsövem beleépült a fentebb említett acélvázba és szeretném kiszedni, de nem mozdul. a helyzetet könnyíti, hogy a nyeregcsövem ilyen hosszában rovátkolt , tehát még valamennyi anyagot is be tudok juttatni. próbáltam wd40 nel: semmi. a királyvízzel még várnék, ha lenne vmi ötlet.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nagyon jo ez a sifutopad, ezt piszokul elveznem, csak hat eleg nagy helyigenye van, jelenleg nincs ures szombank itthon. :)
@Pro Bike Gear: Ezt gondold at megegyszer. :) Termeszetesen motor hajtja, ahogy a futopadot is.

@am.psziho: muszaj?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nem hinném. Igazából sífutóknak van, azzal nem tudom elképzelni, hogy ne motoros legyen.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Sífutóknak készült "futópad".

Hogy hívják ezt hivatalos nevén?
Gondolom, ez mechanikus, vagyis a bringa hajtja a szalagot... mert akkor-elvileg- sufni tuninggal is megoldható. :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás

valakinek van valamilyen tapasztalata neuzer sirocco vázzalÍ? mert ugyan a testbikon találtam egy véleményt, és azt írja, hogy furcsa a hátsóvillán lávõ papucs, és csak régebbi gyorszárakkal biztonságos. ezt hogy oldotta meg az, akinek van vagy volt ilyen váza, valamint egyéb kritikát is szívesen hallanék róla, ha van, mert ilyenen gondolkozom és bár sokat nem buknék rajta, de azt sem szeretném ha a végén többet kéne rákölteni mint egy eleve drágább vázra.

nekem ilyen van a télibicómban. nincs semmi gond a h. villapapuccsal. campára hasonlít. kell bele tenni 2 kis csavart azt kész. csak páratlan méretezésben van. középtõl középig mérik. az enyém 51-es. a nyeregcsõ mérete kicsit eltér a hagyományostól,mert vlmi 25,8-as méret,ha jól emlékszem. majd holnap lemérem. mondjuk a kidolgozása nem a legjobb. az enyémen vannak problémák,de azért használható. pl.: a h. kereket csak leengedett gumival lehet kivenni,mert a középrésznél lévõ merevítést rossz helyre forrasztották. a fékhíd is ferdén lett beforrasztva. ettõl függetlenül használható. ezek a hibák nincsenek meg mind1ik vázon. volt 1 másik ilyenem is,és annak semmi baja nem volt.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
a háttérben a falon van pár kerekes léc..
osztrákoknál is szoktam õket látni ilyennel az út szélén kisebb rajokban....
elég gyorsan tudtak vele menni.....

Flickr

Lui750

Lui750

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Hát ez állati jó megoldás!:)
Mármint a sífutópad

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
valakinek van valamilyen tapasztalata neuzer sirocco vázzalÍ? mert ugyan a testbikon találtam egy véleményt, és azt írja, hogy furcsa a hátsóvillán lávõ papucs, és csak régebbi gyorszárakkal biztonságos. ezt hogy oldotta meg az, akinek van vagy volt ilyen váza, valamint egyéb kritikát is szívesen hallanék róla, ha van, mert ilyenen gondolkozom és bár sokat nem buknék rajta, de azt sem szeretném ha a végén többet kéne rákölteni mint egy eleve drágább vázra.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Az anyából köszörülj le annyit, hogy ne érjen hozzá semmihez.

Ez a kép szerintem kicsit erõs....