És ez vajon az agresszív üzletpolitikának (megvették a csapatokat kilóra) köszönhetõ, vagy annak, hogy ténylegesen ennyivel jobb?
Sokkal jobb...
És ez vajon az agresszív üzletpolitikának (megvették a csapatokat kilóra) köszönhetõ, vagy annak, hogy ténylegesen ennyivel jobb?
Idén már csak négy csapat megy Campával, és nyolc Srammal...
Flickr
kösz. ha kisebb átmérõjû nyeregcsõ kell bele, attól még az ülõcsõ külsõ átmérõje is kisebb lehet? csakmert exage 500ex szettem van, egy mali ironman acél vázon, bilincses az elsõ váltó és nem szeretném másra cserélni :/
a másik kérdés az lenne, hogy van valami ötlet arra, hogy a nyeregcsövem beleépült a fentebb említett acélvázba és szeretném kiszedni, de nem mozdul. a helyzetet könnyíti, hogy a nyeregcsövem ilyen hosszában rovátkolt , tehát még valamennyi anyagot is be tudok juttatni. próbáltam wd40 nel: semmi. a királyvízzel még várnék, ha lenne vmi ötlet.
Sífutóknak készült "futópad".
valakinek van valamilyen tapasztalata neuzer sirocco vázzalÍ? mert ugyan a testbikon találtam egy véleményt, és azt írja, hogy furcsa a hátsóvillán lávõ papucs, és csak régebbi gyorszárakkal biztonságos. ezt hogy oldotta meg az, akinek van vagy volt ilyen váza, valamint egyéb kritikát is szívesen hallanék róla, ha van, mert ilyenen gondolkozom és bár sokat nem buknék rajta, de azt sem szeretném ha a végén többet kéne rákölteni mint egy eleve drágább vázra.
Az anyából köszörülj le annyit, hogy ne érjen hozzá semmihez.