Vannak viszont olyanok is akik hasznáknak versenyen is. Az milyen idegesítõ amikor mész felfelé a hegyre, valaki meghúzza a sort majd 20 másodpercen belül elkezdenek csipogni a pulzusmérõk körülötted ZÓNÁN KÍVÜL VAGY! ÁLLJÁL MÁR LE!
Legyenek kedvesek és kapcsolják ki ezt a funkciót! Ja és egy amatõr versenyen ne dobáljuk már el a gélestasakot meg a csokipapírt mint a protour-ban!
Árpopó pulzus, nekem is lenne egy kérdésem: bringán simán megyek 185 körüli max pulzust síkon is de otthon a "görgõn" valahogy nem megy 170 fölé, mi lehet ennek az oka?
Arra gondolok, hogy a "görgõ" amit használok egy tuningolt szobabringa de sajnos csak 150-es hajtókarja van (aminek spéci a csatlakozása, nem tudom lecserélni) egyébként meg 172,5-öt használok. Lehet, hogy emiatt kevesebb az izommunka és ez kevésbé emeli a pulzust? Ja és kiállni sem tudok igazán rajta.
Nektek otthon görgõn kijön ugyanaz a max pulzus mint bringán?
Van itt köztünk nálam nagyobb versenyzõ is, de szerintem versenyen csak egy visszajelzés a pulzus. Nem fogok nekiállni a vége elõtt 20km-el szökni, ha 198-as pulzusal alig maradok fent a mezõnyön, mert 200m után meghalnék 
Sokan nem is használnak versenyen pulzusmérõt.
Aki kicsit is komolyan veszi a sportot, az pulzus alapján edz (idõtartam és pulzus, nem táv alapján), aki még komolyabban, az watt alapján.