Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ha már kerék témánál vagyunk,akkor szeretném megkérdeni tõletek,hogy mi a vélemény DT Revo küllõvel(persze 3 keresztben,32 lyuk-al) való fûzéshez 80kg-hoz könnyítés gyanánt.Felnit szintén Sun Assault-ot használok ami nálam is probléma mentesen fut és jelenleg normál 2mm-es DT-vel fûzve,elõl sugárban,hátul meg sor felõl 3kereszt-másik oldal sugár.
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hm... ennyi pénzért (fûzés ingyen van), igen szép kis kereket varázsolok gépemre:)
Akkor el dõlt, köszönöm még egyszer!

Honnan rendeled meg?

A sebesség mindent megold.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Jól látod. Már én is néztem.

hm... ennyi pénzért (fûzés ingyen van), igen szép kis kereket varázsolok gépemre:)
Akkor el dõlt, köszönöm még egyszer!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor maradt a Mach1 Road Runner:confused: egy érdekes megfigyelés, jól látom vagy csak az álmosság beszél belõlem, hogy más az ezüst és a fekete road runner lyukasztása? Az ezüst, a képeken hagyományos, a fekete párosával van lyukasztva, ezzel gyári fûzött küllemet biztosítva....

Jól látod. Már én is néztem.

A sebesség mindent megold.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Akkor maradt a Mach1 Road Runner:confused: egy érdekes megfigyelés, jól látom vagy csak az álmosság beszél belõlem, hogy más az ezüst és a fekete road runner lyukasztása? Az ezüst, a képeken hagyományos, a fekete párosával van lyukasztva, ezzel gyári fûzött küllemet biztosítva....

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
airline kõnehéz, azzal kár lenne versenyezni. persze városba pont ezért jó.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

hát nem tom nekem is assault sl 1 volt két csapattársamnak is. dt küllõvel. mindenki csak szívott vele, pedig mindenkinek más fûzte, nekem pl ugyanaz aki az összes többi kerekemet is, és semmi baja azoknak, szóval nem a fûzéssel volt a gond.

a 400gramm is kamu egyébként vmi 450 körül van. semmiképp nem ajánlom!

A 400 g tényleg kamu, de még így is biztos az egyik legkönnyebb a piacon. Biztos, hogy nem japán autógyár szintjén van a minõség kontroll, de ismétlem az enyém hibátlan. Ezek szerint kis szerencse is kell hozzá.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás

Az én Sun-om nem szar, évek óta bírja a terhelést, minden gond nélkül.

Köszönöm a gyors reagálásokat, de várok más véleményére is:p.
MACH1 ROAD RUNNER versus Vuelta (Rodi) airline4 ??

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

hát nem tom nekem is assault sl 1 volt két csapattársamnak is. dt küllõvel. mindenki csak szívott vele, pedig mindenkinek más fûzte, nekem pl ugyanaz aki az összes többi kerekemet is, és semmi baja azoknak, szóval nem a fûzéssel volt a gond.

a 400gramm is kamu egyébként vmi 450 körül van. semmiképp nem ajánlom!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
sun szar, volt egy párom nem bírja a terhelést, kalap szar! örülök hogy eltört az egyik és végre kicserélhettem

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Sun

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Szeretnék felnit cserélni. Az alábbi alternatívák lennének, persze bármilyen tanácsot szívesen várok (max. 6000/db). I.sun assault sl1: szegecselt, cirka 400gr 5500.-, II.MACH1 ROAD RUNNER: szegecselt, 490gr 4500.-, III.vuelta airline 4: nem szegecselt, 590gr 3500.- IV:Rodi Airline 4?? 5000.- (nem tudom miben különbözik a két airline). Felhasználás városban, hegyen, évi 2-3 versenyen. Köszöntem elõre is!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

érdeklõdnék a nagyérdemûtõl,hogy 600-as shi. hátsó váltó,600-as pozicionált váltókarokkal,amik 7 sebességre lettek kitalálva,lehet e használni 8-as sorral?
lehet e úgy okoskodni valamit,hogy elvigye hátul a 8. fogaskereket is,vagy ez teljességgel lehetetlen?

még pozicionált állásban is viszi, ha túlhúzod. frikciósban meg ugye oda tolod ahova akarod

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

érdeklõdnék a nagyérdemûtõl,hogy 600-as shi. hátsó váltó,600-as pozicionált váltókarokkal,amik 7 sebességre lettek kitalálva,lehet e használni 8-as sorral?
lehet e úgy okoskodni valamit,hogy elvigye hátul a 8. fogaskereket is,vagy ez teljességgel lehetetlen?

frikciósra állítod,és gyia.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
canti vagy bmx fékkar jó hozzá.

Borisb

Borisb

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
hallo...visszaolvastam, de nem találtam hasonló témát :)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ehhez a fékhez szeretnék egyenes kormányhoz való fékkart, mennyiben más a 'bovdenhúzása' egy országúti fékkarnak egy v vagy tárcsafékhez való fékkarhoz képest?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.459 hozzászólás

Es tudod is a 12-ot hasznalni? Tud valtani ekkora ugrast?

tudom használni,de nekem frikciós a váltókarom. szóval annak mind1. nekem nincs váltáskönnyítés a 12 15 16 17 19es fogaskerekeknél. a 21 23 26os az shimano barkácsolás. azokon van mélyedés a láncnak.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es tudod is a 12-ot hasznalni? Tud valtani ekkora ugrast?