Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Akkor maradt a Mach1 Road Runner:confused: egy érdekes megfigyelés, jól látom vagy csak az álmosság beszél belõlem, hogy más az ezüst és a fekete road runner lyukasztása? Az ezüst, a képeken hagyományos, a fekete párosával van lyukasztva, ezzel gyári fûzött küllemet biztosítva....

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
airline kõnehéz, azzal kár lenne versenyezni. persze városba pont ezért jó.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

hát nem tom nekem is assault sl 1 volt két csapattársamnak is. dt küllõvel. mindenki csak szívott vele, pedig mindenkinek más fûzte, nekem pl ugyanaz aki az összes többi kerekemet is, és semmi baja azoknak, szóval nem a fûzéssel volt a gond.

a 400gramm is kamu egyébként vmi 450 körül van. semmiképp nem ajánlom!

A 400 g tényleg kamu, de még így is biztos az egyik legkönnyebb a piacon. Biztos, hogy nem japán autógyár szintjén van a minõség kontroll, de ismétlem az enyém hibátlan. Ezek szerint kis szerencse is kell hozzá.

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

Az én Sun-om nem szar, évek óta bírja a terhelést, minden gond nélkül.

Köszönöm a gyors reagálásokat, de várok más véleményére is:p.
MACH1 ROAD RUNNER versus Vuelta (Rodi) airline4 ??

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

hát nem tom nekem is assault sl 1 volt két csapattársamnak is. dt küllõvel. mindenki csak szívott vele, pedig mindenkinek más fûzte, nekem pl ugyanaz aki az összes többi kerekemet is, és semmi baja azoknak, szóval nem a fûzéssel volt a gond.

a 400gramm is kamu egyébként vmi 450 körül van. semmiképp nem ajánlom!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
sun szar, volt egy párom nem bírja a terhelést, kalap szar! örülök hogy eltört az egyik és végre kicserélhettem

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Sun

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Szeretnék felnit cserélni. Az alábbi alternatívák lennének, persze bármilyen tanácsot szívesen várok (max. 6000/db). I.sun assault sl1: szegecselt, cirka 400gr 5500.-, II.MACH1 ROAD RUNNER: szegecselt, 490gr 4500.-, III.vuelta airline 4: nem szegecselt, 590gr 3500.- IV:Rodi Airline 4?? 5000.- (nem tudom miben különbözik a két airline). Felhasználás városban, hegyen, évi 2-3 versenyen. Köszöntem elõre is!

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

érdeklõdnék a nagyérdemûtõl,hogy 600-as shi. hátsó váltó,600-as pozicionált váltókarokkal,amik 7 sebességre lettek kitalálva,lehet e használni 8-as sorral?
lehet e úgy okoskodni valamit,hogy elvigye hátul a 8. fogaskereket is,vagy ez teljességgel lehetetlen?

még pozicionált állásban is viszi, ha túlhúzod. frikciósban meg ugye oda tolod ahova akarod

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,383 posts

érdeklõdnék a nagyérdemûtõl,hogy 600-as shi. hátsó váltó,600-as pozicionált váltókarokkal,amik 7 sebességre lettek kitalálva,lehet e használni 8-as sorral?
lehet e úgy okoskodni valamit,hogy elvigye hátul a 8. fogaskereket is,vagy ez teljességgel lehetetlen?

frikciósra állítod,és gyia.

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
canti vagy bmx fékkar jó hozzá.

Borisb

Borisb

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
hallo...visszaolvastam, de nem találtam hasonló témát :)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ehhez a fékhez szeretnék egyenes kormányhoz való fékkart, mennyiben más a 'bovdenhúzása' egy országúti fékkarnak egy v vagy tárcsafékhez való fékkarhoz képest?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,383 posts

Es tudod is a 12-ot hasznalni? Tud valtani ekkora ugrast?

tudom használni,de nekem frikciós a váltókarom. szóval annak mind1. nekem nincs váltáskönnyítés a 12 15 16 17 19es fogaskerekeknél. a 21 23 26os az shimano barkácsolás. azokon van mélyedés a láncnak.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Es tudod is a 12-ot hasznalni? Tud valtani ekkora ugrast?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,383 posts
nekem is hasonló a felállás. 12-15-16-17-19-21-23-26. mondjuk nekem elférne a vázamban a 14,de nincsen ilyen fogaskerekem. régi campa kazetta. talán a miche-vel megoldható lenne. most is úgy van,h a fölsõ 3 fogaskerék shimano. rá lett barkácsolva. a reszelõ sokat segített. :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...]Mondjuk az is kerdes, hasznalhato lesz-e a 15-os, neccesnek tunik a 16 alapjan. [...]

Tegyél be egy nagy alátétet, mondjuk 1.5-2 mm vastagot. Ronda bütykölés, de mûködhet, az acélváz feszíthetõ ennyire.
Ez a hozzászólás elveim ellen van, csak tilos az álnév használata...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Felraktam a Miche sort. Persze az eddigi 11-hez valo rogzitoanyaval nem lehet feltenni a 15-ost, igy most 11-16-17-18-19-21-24-28-am van ideiglenesen. :)
Mondjuk az is kerdes, hasznalhato lesz-e a 15-os, neccesnek tunik a 16 alapjan.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@bloke: Lesz bovdencsere is, csak meg mindig nem talaltam orszaguti Shimano fekete valtobovdenszettet. Fekete 105-oshoz pedig gondolom fekete a bovdenhaz, nem? No persze annyira nem erolkodtem, rakerdeztem, nincs, csak vagnak meretre a legtobb helyen.

@kiskubai: fek es valto haz elvileg tok mas szerkezetu, pont azert, mert a valtonal pontosan kell tartania a meretet. Ettol mondjuk azert meg lehet varialni.