vagy gp4000 én arra esküszöm, 10kért vettem egy párat újonnan.
A simára vagy amelyiknek S van a végén?
vagy gp4000 én arra esküszöm, 10kért vettem egy párat újonnan.
A sebesség mindent megold.
Ha jól sejtem, lehet azon a bringán többet könnyíteni ennyi pénzért
kb 250ft/db a revo, így 16ezer lenne +kifûzés+befûzés, tegyük fel hogy megállna 20ezerbõl. Ezzel a DT champion-hoz képest 161 grammot könnyítenél összesen. Az 80 gramm kerekenként.
Nem tudom milyen külsõgumid van, de ha valami drótperemes, vagy egyszerûbb hajtogatható, akkor az olyan 250-300g /db. Vegyél két schwalbe ultremo-t 11ezerért, és feleannyiból spóroltál ugyanannyi grammot, ráadásul a kerék kerületén, ahol a legjobban lehet érezni, bár kérdés hogy ennyit meg lehet-e érezni.
Ha már kerék témánál vagyunk,akkor szeretném megkérdeni tõletek,hogy mi a vélemény DT Revo küllõvel(persze 3 keresztben,32 lyuk-al) való fûzéshez 80kg-hoz könnyítés gyanánt.Felnit szintén Sun Assault-ot használok ami nálam is probléma mentesen fut és jelenleg normál 2mm-es DT-vel fûzve,elõl sugárban,hátul meg sor felõl 3kereszt-másik oldal sugár.
Mikor én kérdeztem 1 éve, akkor volt valaki akinek 500km-t bírt és szétszakadt, állítólag volt egy selejtes széria, de az R kódosak már jók. Ne vegyél szineset, kevesebbet bírnak.
Értem, azért várok mások véleményére is. Hátha nem mindenkinek jött be annyira.
hopphopp tényleg, nem is tudtam hogy az ilyen olcsó kint.
Nekem volt egy pár ultremom, ami már akkor eléggé kopott volt mikor hozzámkerült, elindultam vele 2 versenyen (mondjuk abból egyik a pelso volt 200km..), utána pedig még fél évet elfutott a városi bringán, de akkor már rommá volt kopva/szakadva. Szerintem idén is ultremo-t fogok venni.
Csak 46 euro a revo.
Dtswiss revolution 2,0/1,5 Speichen mit Messing-Nippeln (72 St.) - BIKE-COMPONENTS.DE
Alu anya hoz még sokat olcsón.
Ha már ez a téma, jók ezek az ultremo-k? Nem szakadnak ki könnyen? Gondolom csak versenyhasználatra valók. Kéne nekem egy pár gumi versenyekre, mit érdemes vennem? Szeretném 15e Ft-on beleül megúszni.
Csak 46 euro a revo.Ha jól sejtem, lehet azon a bringán többet könnyíteni ennyi pénzért
kb 250ft/db a revo, így 16ezer lenne +kifûzés+befûzés, tegyük fel hogy megállna 20ezerbõl. Ezzel a DT champion-hoz képest 161 grammot könnyítenél összesen. Az 80 gramm kerekenként.
Nem tudom milyen külsõgumid van, de ha valami drótperemes, vagy egyszerûbb hajtogatható, akkor az olyan 250-300g /db. Vegyél két schwalbe ultremo-t 11ezerért, és feleannyiból spóroltál ugyanannyi grammot, ráadásul a kerék kerületén, ahol a legjobban lehet érezni, bár kérdés hogy ennyit meg lehet-e érezni.
Ha már kerék témánál vagyunk,akkor szeretném megkérdeni tõletek,hogy mi a vélemény DT Revo küllõvel(persze 3 keresztben,32 lyuk-al) való fûzéshez 80kg-hoz könnyítés gyanánt.Felnit szintén Sun Assault-ot használok ami nálam is probléma mentesen fut és jelenleg normál 2mm-es DT-vel fûzve,elõl sugárban,hátul meg sor felõl 3kereszt-másik oldal sugár.
hm... ennyi pénzért (fûzés ingyen van), igen szép kis kereket varázsolok gépemre:)
Akkor el dõlt, köszönöm még egyszer!
Jól látod. Már én is néztem.
Akkor maradt a Mach1 Road Runner:confused: egy érdekes megfigyelés, jól látom vagy csak az álmosság beszél belõlem, hogy más az ezüst és a fekete road runner lyukasztása? Az ezüst, a képeken hagyományos, a fekete párosával van lyukasztva, ezzel gyári fûzött küllemet biztosítva....
hát nem tom nekem is assault sl 1 volt két csapattársamnak is. dt küllõvel. mindenki csak szívott vele, pedig mindenkinek más fûzte, nekem pl ugyanaz aki az összes többi kerekemet is, és semmi baja azoknak, szóval nem a fûzéssel volt a gond.
a 400gramm is kamu egyébként vmi 450 körül van. semmiképp nem ajánlom!
Az én Sun-om nem szar, évek óta bírja a terhelést, minden gond nélkül.
Az én Sun-om nem szar, évek óta bírja a terhelést, minden gond nélkül.