Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2011. January 27. - 21:11
Posted 2011. January 27. - 17:51
Eléggé.
Viszont van megoldás.. Ezekben a fékekben lehet tengelyt cserélni? Ahogy nézem, imbuszos a vége,de nem szedtem még szét.
Ha rakok bele egy hosszabbat, akkor simán egy anyával ráfogatom, és kész. Elõl pedig megfúrom.
Létezik ilyen tengely, vagy csak egy szimpla csavar?
Nem tudom, nem szedtem még szét országúti féket. De biztos lesznek páran akik tudni fogják a választ.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. January 27. - 17:40
Viszont van megoldás.. Ezekben a fékekben lehet tengelyt cserélni? Ahogy nézem, imbuszos a vége,de nem szedtem még szét.
Ha rakok bele egy hosszabbat, akkor simán egy anyával ráfogatom, és kész. Elõl pedig megfúrom.
Létezik ilyen tengely, vagy csak egy szimpla csavar?
Posted 2011. January 27. - 17:38
müködnie kell
Állványon fog, a valóságban sohasem. Nekem is S-C "mix-hajtásom" van, s csak szívok vele, mint többen is az egyesületben. Nagyon finom különbségek vannak, de például az S lánc nem esik be lendületes tempónál a C tányér fogai közé, hanem szinte mindig szalad pár fogat. (nem kopás miatt) Az egész váltás nehézkes, s sokkal, de sokkal lassabb, mint egy tiszta C vagy S rendszer. Ha jót akarsz, homogén alkatrészcsaláddal szereled fel a gépet.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. January 27. - 17:34
Félek, hogy hátul elvékonyítom, és el fog repedni..
Elõl megoldható.
Annyira kevés mellette az anyag?
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. January 27. - 17:28
Posted 2011. January 27. - 17:27
Posted 2011. January 27. - 17:02
Kellene egy kis segítség.
Adott egy Peugeot acél váz, és két darab Acor kétforgáspontos fék.
A féktestet fel tudom rakni a tengely befér. Viszont a másik oldalról kéne betolni a rögzítõ csavart, ami pedig nem fér be. Nagyobb az átmérõje, mint a lyuknak. Mit tudok csinálni? Elõl még talán-talán ki tudom csiszolni azt a fél--1mm-ert, de hátul nem nagyon esélyes...
Posted 2011. January 27. - 13:09
gyébként Full aszfalt (figyeld a fórum megnevezést!)
Üdv,KP
Én is, XVIII. kerület
Én a halomi erdõben szoktam tolni egy kék merevvillás alu GT-vel, néha gyál, vecsés felé. Amúgy merre van az a kör amit szoktál menni? Erdei út, vagy aszfaltos? Gyálon csak aszfalton szoktam menni, vecsés felé meg a mersei mocsáron keresztül.
Posted 2011. January 27. - 02:01
Shimano/Campagnolo compatibility
Posted 2011. January 27. - 01:46
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. January 27. - 01:37
FSA Vero kompakt hajtomuvon vannak, 50/34
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. January 26. - 19:38
XVIII ker.
Ha otthon nyomom akkor kijárok Gyál-Felsõpakony-Üllõ-Vecsés körökre vagy néha Pécel felé is - mostanában egy fehér acélvázas Trek télibicóval nyáron meg fekete-fehér mûanyag Scottal
Én is, XVIII. kerület
Posted 2011. January 26. - 18:20
Ha otthon nyomom akkor kijárok Gyál-Felsõpakony-Üllõ-Vecsés körökre vagy néha Pécel felé is - mostanában egy fehér acélvázas Trek télibicóval nyáron meg fekete-fehér mûanyag Scottal
Posted 2011. January 26. - 17:48
A diploma megléte önmagában semmi. Az USA-ban nagy divat, hogy a mindenféle fõsulikra meg egyetemekre felvesznek arcokat csak azért mert megy nekik a kosár, az am.foci, baseball ilyenek de amúgy annyit tudnak min egy gorilla - sok meg úgy is néz ki
. Mert ott számítanak ezek a bajnokságok is és így emelik a sportszínvonalat.
De anno a 70-80 as években a fél Magyar olimpiai csapat is dilpomás volt, sõt orvos! vicc tárgya is volt, hogy szinte az összes vizilabdázó pl. állatorvos lett de a Magyar Zoltán tornász (Magyar-vándor) is a környékünkön praktizál mint állatorvos. A Kemény Dénes pl. milyen doktor tudja valaki?
Egyébként meg a sportolónak egészen más tudásra és agyi képességekre van szüksége mint egy mérnöknek, orvosnak, stb de ez evidens gondolom. A jó helyzetfelismerést meg taktikát úgysem lehet iskolapadban megtanulni.
Ettõl nem többek vagy kevesebbek senkinél.
Régen én is a Magyar Zoltánhoz hordtam a kutyát, de most abban a rendelõben mintha nem õ lenne. Délpesti-e vagy?
Posted 2011. January 26. - 16:59
Posted 2011. January 26. - 16:13
Posted 2011. January 26. - 16:10
De anno a 70-80 as években a fél Magyar olimpiai csapat is dilpomás volt, sõt orvos! vicc tárgya is volt, hogy szinte az összes vizilabdázó pl. állatorvos lett de a Magyar Zoltán tornász (Magyar-vándor) is a környékünkön praktizál mint állatorvos. A Kemény Dénes pl. milyen doktor tudja valaki?
Egyébként meg a sportolónak egészen más tudásra és agyi képességekre van szüksége mint egy mérnöknek, orvosnak, stb de ez evidens gondolom. A jó helyzetfelismerést meg taktikát úgysem lehet iskolapadban megtanulni.
Ettõl nem többek vagy kevesebbek senkinél.
Van egy pár diplomás, hirtelen akiket találtam az Manuel Quinziato, Serge Pauwels, Marco Pinotti.
Posted 2011. January 26. - 15:47
Posted 2011. January 26. - 15:06
Konyvekben lehet errol olvasni, hogy regen hiresen igaz volt, hogy nem voltak nagy eszkombajnok, valoszinuleg sokan most sem azok. Jogot vegulis tenyleg eleg nehez lehet napi 6-8 edzes mellett elvegezni.
A legjobban az tetszett, amit Richard Virenque mondott magarol:
"I soon realised that I didn't have the brain to be anything but a racing cyclist"
kb. "hamar rajottem, hogy a keves eszemmel nemigen lehetek mas, mint kerekparversenyzo"

Sign In
Create Account

Back to top