Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Van itt,aki carbon villával megy? Tényleg javít a komfort érzeten?
Találtam apróban egy merida carbon villát 14-ért és nagyon elgondolkoztam,hogy megvegyem-e. Szerintetek?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Evvolt az.

Shimano Dura-Ace WH 7850 Wheel Set - eBay (item 120675924056 end time Jan-31-11 12:07:50 PST)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
milyen kerék volt? ha valami új típus, akkor elõfordul, hogy megõrülnek rá a népek.
11:38:11 IM 2012

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Mai ebay csoda: 10eFt-vel dragabban adott el valaki egy ex-bemutato kerekszettet, mint amennyiert egyes webshopokban kaphato.

nem valami híres rideré volt? :-))

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Mai ebay csoda: 10eFt-vel dragabban adott el valaki egy ex-bemutato kerekszettet, mint amennyiert egyes webshopokban kaphato.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

országúti féknél az mennyire normális, hogy húzom az elsõ és a hátsó féket és alig lassulok?
Persze elsõféket használok fõként, de csak hátsóva fékeze lpl. képtelenség ott megállni, ahol szeretnék.:mad:

ez mondhatni abnormális.
valami másra megy el az energia, és nem jut el a fékpofán keresztül a felnihez
1-fékpofák beállítása
2-forgáspontok tisztítása, kenése
3-bovdenezés csere
milyen fékkarod van amúgy?

a hátsófék gyakran csak mutatóba van...
ha elérted a gumid surlódásának végét, onnan már csak húzod magad után a blokkolt kereket...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

országúti féknél az mennyire normális, hogy húzom az elsõ és a hátsó féket és alig lassulok?
Persze elsõféket használok fõként, de csak hátsóva fékeze lpl. képtelenség ott megállni, ahol szeretnék.:mad:

nem biztonságos. nincs túl távol a fékpofa a felnitõl? én is fõleg elsõt használok, ezért van úgy beállítva hogy a hátsóhoz a lehetõ legközelebbre van állítva, az pedig elsõ kicsit szélesebbre

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Köszi mindenesetre, még én is gondolkodom. :) Csak sajnálom szegényt, hogy annyimindent el kell szenvednie. :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
az a baj, hogy megáll benne a pára. mert ha vizet kap az legalább megszárad ha van légmozgás.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

Van egy acélvázas bianchim, egészéves futkozóbringa. Sajnos télen nem tudom máshol tárolni mint a fedett biciklitároló a kolesz udvarán.
Ma próbáltam letisztítgatni, és láttam hogy helyenként bizony kikezdte a rozsda. Mit tudok tenni a rozsdásodás megelõzése érdekében, valamit a már rozsdásodott alkatrészek javításáért?
Érdekes, de csak a krómozott feltételezhetõen alu részeket kezdte ki, a vázon egy darab rozsdafolt vagy lyuk sincs...
Köszi elõre is!

Dechatlonban láttam 1500 vagy 2000ért ilyen teljes biciklit lefedõ mûanyag valamit. Az segíthet valamennyit?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
krómról vizes/kólás összegyûrt alufóliával le tudod szedni anélkül, hogy megsértenéd.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Van egy acélvázas bianchim, egészéves futkozóbringa. Sajnos télen nem tudom máshol tárolni mint a fedett biciklitároló a kolesz udvarán.
Ma próbáltam letisztítgatni, és láttam hogy helyenként bizony kikezdte a rozsda. Mit tudok tenni a rozsdásodás megelõzése érdekében, valamit a már rozsdásodott alkatrészek javításáért?
Érdekes, de csak a krómozott feltételezhetõen alu részeket kezdte ki, a vázon egy darab rozsdafolt vagy lyuk sincs...
Köszi elõre is!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Selcof az egy ilyen rohadek. Szerintem a lakkreteggel van a bibi.
Nekem mondjuk full karbon Selcof vs. full karbon vaz volt, de szinten osszerohadt.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
mit sz...am ma 1 karbon váz,karbon nyeregcsõ kombón. szét kellett szednem,mert viszi a tulaj festetni. enyhén szólva bele volt gyógyulva. a megoldás: tettem a nyeregcsõre 1 ahead-es stucnit,ebbe még raktam 1 csövet amit befogtam a satuba,és a vázat tekergetve kiszedtem. tulajdonképpen a vázat használtam erõkarnak. még így is komoly izommunka volt a produkció. selcof nyeregcsõ volt a lelkem. érdekes,mert 1 alu magra van rádolgozva némi karbon. biondo meg a váz volt. abba is volt némi alu az ülõcsõ felsõ 10-15 centijén.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Re: Visszacsereles
Gondoljatok, meg, ha nem vettek volna senkitol vissza az elso Ultremo R-t, mi lett volna. Persze, hogy vissza kell vegyek a valoban hibas termeket.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Értem az álláspontját, de nem értek vele egyet, hogy ennyire lefitymálja Szõnyi teljesítményét.

Egyébként a "földid", Ormánközy Zoltán, alias vicces1-tõl szó szerint rosszul vagyok. Ismered?

Ismerem. Az életben is vicces a beceneve, nem véletlenül.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Mi a véleményed az írásról? A kommenteket nem tudom elolvasni, annyira agyzsibbasztóak.

Értem az álláspontját, de nem értek vele egyet, hogy ennyire lefitymálja Szõnyi teljesítményét.

Egyébként a "földid", Ormánközy Zoltán, alias vicces1-tõl szó szerint rosszul vagyok. Ismered?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Apropó Káldy, aki még nem látta, ajánlom a velo-n Lengyel Tamás "3. kör holtkör" címû írását, fõleg a jól megszokott színvonalú kommenteket.

Mi a véleményed az írásról? A kommenteket nem tudom elolvasni, annyira agyzsibbasztóak.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Apropó Káldy, aki még nem látta, ajánlom a velo-n Lengyel Tamás "3. kör holtkör" címû írását, fõleg a jól megszokott színvonalú kommenteket.