Mondjuk a BBB-tõl a karbon váz, az meglepett, kíváncsi lennék mennyire strapabíró darab.
Már mért ne lenne strapabíró??
Mondjuk a BBB-tõl a karbon váz, az meglepett, kíváncsi lennék mennyire strapabíró darab.
Csökken a Campa népszerûsége ? miért ? , bár gondolom nem ez az oka a távol maradásnak , inkább a magyar forgalmazók nem jöttek ki a magas költségek miatt. Ez az expo a termékek bemutatásáról szól mint rendesen, de még egy kis portékát sem adhatnak el a kiállítók, nem úgy mint a motor kiállításon. Legalább egy kis forgalmat csináltak volna ebben a válságos idõben. De hát ez van
re: Campa
Aktualis Cycle Sport cimlapon: Sad decline of an iconic Italian brand
Kerestem pedig, de nem találtam.
Vagy csak mással voltam lefoglalva éppen, másra indult meg a nyáltermelésem.
Amúgy hol volt melyik stand környékén?
Ma kint a Bringa expo-n kipróbáltam a Shimano DI2 váltókat, hát semmi extra.
A kattingatasrol jut eszembe: A teli bicomon nagyon nehez mar jol valtani hatul, rajottem, hogy elol sokkal konnyebb.
Ezt se gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom. (FC-6400)
kevesebb a kattintgatás, a tekerésre lehet összpontosítani.
A mechanikusnál úgy van, hogy még lejjebb nyomja az ember a lefele váltó gombot (hüvelykujjal), azaz egyszerû (egyszeres) váltásnál megnyomja, s ha többet akar váltani, fokozza a nyomást és a kar lejjebb megy (arányosan). Régen teljesen végig lehetett váltani, újabban max. 5.Kivancsi leszek, hogy lehet megoldani elektromosan a tobbet egyszerre valtast.
Aki sokat megy dimbes-dombos vidéken, fölérve a hegytetõre értékeli, hogy egybõl nekiiramodhat, egyetlen váltással. A profik is ezt szokták kiemelni, ha az egyszerre-többet lefele váltás hasznáról van szó. A Shimano Di2 a vártnál talán nagyobb népszerûsége annak is köszönhetõ (bár én lenézemNekem nem hianyzik Shimanoval, pedig 50/34 eseten bizony tanyervaltasnal eleg sokat kell kattingatni.