A profik általában milyen sorokat használnak teljesen sík idõfutamon?
Gondolom 11-21 vagy 11-23.
Nekem egy 12-23 campa chorus sor van most fent, és szerezi az ultegra lánc, szó nélkül elviszi.
Holnap jössz? Mikor rajtolsz?
A profik általában milyen sorokat használnak teljesen sík idõfutamon?
A sebesség mindent megold.
Szerintem is nagyon drága , de a kényeztetés amit nyújt így utólag is megérte. Amikor felveszem a cipõt akkor elfelejtem az árát.
Raktál a mûanyag betétbõl is a cipõbe?
Még nem, õszintén szólva nem is tudom, hogy kéne.
Elképzelni nem tudom, hogy mire irányulhat a kérdés, de már tíz éve létezik és az egyik legnépszerûbb cég a piacon.
Egy 'hülye' kérdés: kb hány powertapot adhatott el eddig a cég, mármint a gyártó?
Nekem van Assos, meg Nalini Pro is. A Basicet nem szabad megvenni, közel sem olyan jó, mint drága. A méretezés megegyezik a normális márkákkal, de ne Specializedet nézz, mert ott minden kisebb egy számmal.Na és milyen? megéri Assost venni?
a neten feltüntetett méretezésnek lehet hinni?
Hat 50k-ert tudsz Assos mez+gatyat ne habozz, az jo ar.
Nekem csak a naci 30k felett volt.
Van itthon valahol Assos ruha, próba miatt?
Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet
Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...
De egy zoknit lehet hogy veszek
Hm, ezek a assos ruhák felpiszkálták az érdeklõdésemet
Csak tényleg veszettül drágák... 50ezer forint egy mez+gatya szettért?! Hááát...
De egy zoknit lehet hogy veszek
Gondolkoztam ezen a hétvégi idõfutamon. Lesz kb 300 induló, az 5 óra. Ennyi ideig hogy tolerálják az autósok a versenyt? Meg mikor lesz az eredményhirdetés, délután 4kor? Mert az egy így elég szívás mondjuk annak, aki 11kor indul és szerez dobogós helyet, egész nap ott kell ülnie és várnia a többiek eredményét. Ezeken a versenyeken esõben is elindulnak az emberek?