hihi,Diszkóveri csenel":)
Nahhh .... a vidéki! :krol:
KisÖcsike
hihi,Diszkóveri csenel":)
Nem haragszom! Nekem is feltûnt! :mexico:ha nem haragszol hát nem vagy kisdarab az biztos.
elöbb nem írhattam a lényeget,mert apu itthon volt:) õ még nem tudja hogy a bringám eladásával foglalkozom mostanában + összekaparni egy kis pénzt és venni egy Trek országutit (azt amit 105-el szereltek fel) 328-ról 270-ért megkapnám
Csak bekukkantottam,ezért nem ismerem az elõzményeket,de ez a Trek-es szöveg nagyon ott van!!!:)Ultra-mega aranyos volt!
Petim... tényleg ne beszélj butaságokat! Ez olyan mint a Toyota Corolla(?) reklám: Ez csak álom, olyan nincs, hogy egy Toyota nem indul!
Ez csak egy vicc! Olyan nincs, hogy egy Trekkes megváljon a bringájától! (max egy másik Trekkért) :chin:
KisÖcsike
Ha majd egyszer eladod, jol fog jonni a Handmade in USA felirat a lancvillan
Tanács, segítség kéne. Jó ideje rágódom azon, hogy könnyes búcsút vegyek régi Giant CC bringámtól, kiszolgált rendesen, de a tunning láza olyannyira elkapott, hogy hagyom, alkaminak. Ámde: csöppet beleszerettem a Trekbe, pedig meg nem is ültem rajta. Egy 8500-ast néztem ki magamnak, csak váz kell, a többit ugyis átpakolom. A kérdéseim: 182 cm és 85 kg vagyok, szoval nem pehelysúly. Vaznak a 19,5-st néztem ki. Jó ez a magasságomhoz?
Viszont még a gyártó honlapján sem talaltam a súlyra vonatkozó adatokat. Erre a tipusra tud valaki saját kútfõböl mondani vmit? A nellasok most éppen azzal szórakoztatnak, hogy csak az USA-ban gyartott van, nem a tajvani. Tapasztalatotok, véleményetek szerint van valami eltérés a kettõ között? az áron kívül, mert ugye az ami 100e, a masik 70 kb. ( technológia ua, gyartósorok detto, csak a munkabér ugye arrafele, keleten, kevesebb, de talan mégis? Pénteken venném meg, ugyhogy segítségetek sürgõs lenne. Elõre is nagyon kösz, remélem segítetek abban, hogy jól döntsek. mindenkinek jó trekkes tekerest.
Na ebben látod igazad van...
(amúgy a karkötõt megkaptad? Netán utalsz is majd?)
...
Wanna ki akarja eladni ha egyszer megveszi?
Tanács, segítség kéne. Jó ideje rágódom azon, hogy könnyes búcsút vegyek régi Giant CC bringámtól, kiszolgált rendesen, de a tunning láza olyannyira elkapott, hogy hagyom, alkaminak. Ámde: csöppet beleszerettem a Trekbe, pedig meg nem is ültem rajta. Egy 8500-ast néztem ki magamnak, csak váz kell, a többit ugyis átpakolom. A kérdéseim: 182 cm és 85 kg vagyok, szoval nem pehelysúly. Vaznak a 19,5-st néztem ki. Jó ez a magasságomhoz?
Viszont még a gyártó honlapján sem talaltam a súlyra vonatkozó adatokat. Erre a tipusra tud valaki saját kútfõböl mondani vmit? A nellasok most éppen azzal szórakoztatnak, hogy csak az USA-ban gyartott van, nem a tajvani. Tapasztalatotok, véleményetek szerint van valami eltérés a kettõ között? az áron kívül, mert ugye az ami 100e, a masik 70 kb. ( technológia ua, gyartósorok detto, csak a munkabér ugye arrafele, keleten, kevesebb, de talan mégis? Pénteken venném meg, ugyhogy segítségetek sürgõs lenne. Elõre is nagyon kösz, remélem segítetek abban, hogy jól döntsek. mindenkinek jó trekkes tekerest.
Köszi, valahol én is így érzem. Még valami: nem tudni, hogy ebbe a tipusba milyen monoblokk, nyeregcsõ megy? Azaz megprobalom a hasono(?) parameterekkel bíro Giantrol atmenteni mindent, amit csak lehet. köszi
En 1 centivel vagyok nalad magasabb es 19.5"es vazam van... a meret jo lesz... ami pedig Handmade in USA vagy vietnam... nos.. en kifizetnem a plusz 30 penzt.. az amerikai vazert.. persze majd mondjak, hogy hulye sznob, de szerintem ha mar elettartam garit adnak ra, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a 30 rugo nem kidobott penz... Ha majd egyszer eladod, jol fog jonni a Handmade in USA felirat a lancvillan