Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

hihi,Diszkóveri csenel":)

Nahhh .... a vidéki! :krol:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
hihi,Diszkóveri csenel":)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

ha nem haragszol hát nem vagy kisdarab az biztos.

Nem haragszom! Nekem is feltûnt! :mexico:

KisÖcsike

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
ha nem haragszol hát nem vagy kisdarab az biztos.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

õ te vagy?

Ja! Ez én vagyok! Teljes harci díszben! (én nem kicsiben) Ez már végén volt, de ez után még zakóztam egyet! ;) Egész professzionális lennek... de ahhoz még le kell adni a fölösleget! ;)

KisÖcsike

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
õ te vagy?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

elöbb nem írhattam a lényeget,mert apu itthon volt:) õ még nem tudja hogy a bringám eladásával foglalkozom mostanában + összekaparni egy kis pénzt és venni egy Trek országutit (azt amit 105-el szereltek fel) 328-ról 270-ért megkapnám

:) Hát akkor hajrá! Természetesen csak ajánlani tudom a Trekket! Outiban személyes tapasztalatom sajna nincs, csak nagyon szeretem! Mi sem bizonyítja jobban, hogy hétvégén a DM-en is én nyomultam szerintem egyedül Discoverys mezben! (csak sajna a teljesítmény hiányzott)

Majd várjuk a fejleményeket!

Üdv!

KisÖcsike

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
elöbb nem írhattam a lényeget,mert apu itthon volt:) õ még nem tudja hogy a bringám eladásával foglalkozom mostanában + összekaparni egy kis pénzt és venni egy Trek országutit (azt amit 105-el szereltek fel) 328-ról 270-ért megkapnám

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Csak bekukkantottam,ezért nem ismerem az elõzményeket,de ez a Trek-es szöveg nagyon ott van!!!:)Ultra-mega aranyos volt!:)

Köszönjük! Tudod, mi Trekkesek már csaik ilyen Ultra-mega aranyosak vagyunk! :) És Ultra-mega sznobok! :P

KisÖcsike

ui: Peti (Wanna) mondta még nagyon helyesen: Trek! Mert megérdemlem!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Petim... tényleg ne beszélj butaságokat! Ez olyan mint a Toyota Corolla(?) reklám: Ez csak álom, olyan nincs, hogy egy Toyota nem indul!
Ez csak egy vicc! Olyan nincs, hogy egy Trekkes megváljon a bringájától! (max egy másik Trekkért) :chin:

KisÖcsike

Csak bekukkantottam,ezért nem ismerem az elõzményeket,de ez a Trek-es szöveg nagyon ott van!!!:)Ultra-mega aranyos volt!:)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Ha majd egyszer eladod, jol fog jonni a Handmade in USA felirat a lancvillan

Petim... tényleg ne beszélj butaságokat! Ez olyan mint a Toyota Corolla(?) reklám: Ez csak álom, olyan nincs, hogy egy Toyota nem indul!
Ez csak egy vicc! Olyan nincs, hogy egy Trekkes megváljon a bringájától! (max egy másik Trekkért) :chin:

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Tanács, segítség kéne. Jó ideje rágódom azon, hogy könnyes búcsút vegyek régi Giant CC bringámtól, kiszolgált rendesen, de a tunning láza olyannyira elkapott, hogy hagyom, alkaminak. Ámde: csöppet beleszerettem a Trekbe, pedig meg nem is ültem rajta. Egy 8500-ast néztem ki magamnak, csak váz kell, a többit ugyis átpakolom. A kérdéseim: 182 cm és 85 kg vagyok, szoval nem pehelysúly. Vaznak a 19,5-st néztem ki. Jó ez a magasságomhoz?
Viszont még a gyártó honlapján sem talaltam a súlyra vonatkozó adatokat. Erre a tipusra tud valaki saját kútfõböl mondani vmit? A nellasok most éppen azzal szórakoztatnak, hogy csak az USA-ban gyartott van, nem a tajvani. Tapasztalatotok, véleményetek szerint van valami eltérés a kettõ között? az áron kívül, mert ugye az ami 100e, a masik 70 kb. ( technológia ua, gyartósorok detto, csak a munkabér ugye arrafele, keleten, kevesebb, de talan mégis? Pénteken venném meg, ugyhogy segítségetek sürgõs lenne. Elõre is nagyon kösz, remélem segítetek abban, hogy jól döntsek. mindenkinek jó trekkes tekerest.

Hali!

Nekem is 8500-ös van. Én is csak vázat rendeltem a Nellánál mint ahogy te szeretnéd. Nekem nagyon bejött! Imádom! A súlyod miatt ne aggódj, én nálad jóval nehezebb vagyok, és nem kímélem, küldöm neki rendesen a sziklás lefeléken (szoktam is idõnként zakózni e miatt) :) Szóval stramp! Én is az amerikait rendeltem (vártam is rá 5 hónapot), legfõbbképpen sznobságból. Ha már Trek az legyen ámerikái! De Nellánál összehasonlították, és ott észre lehetett venni, hogy az amcsinak szebbek heggesztései.... ennyi... Egyébként a taiwanira is örökéélet gari van. A váz ha jól emlékszem 1675g. ez a 19,5. Ami monoblokkot illeti, ha jól rémlik 73-as angolmenets kell bele. De érdemes a Nellát meg kérdezni, vagy visszaolvasni a topicot, mert rnikor kész lett akkor asszem írtam valahova. A nyeregcsõ az most passsz.... de valami vaskosk darab megy bele....

Szóval összességében én csak ajánlani tudom. Ha más nem, érdemes megnézni, hogy sok Trek versenyzõ is ezzel nyomja.

KisÖcsike

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Az e-mailem nem kaptad meg?
...

A level idokozben megjott...
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Na ebben látod igazad van...
(amúgy a karkötõt megkaptad? Netán utalsz is majd?)

Az e-mailem nem kaptad meg?
Én megkaptam, a pénz remélem ma már te is megkapod.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

...
Wanna ki akarja eladni ha egyszer megveszi? :)

Na ebben látod igazad van...
(amúgy a karkötõt megkaptad? Netán utalsz is majd?)
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Tanács, segítség kéne. Jó ideje rágódom azon, hogy könnyes búcsút vegyek régi Giant CC bringámtól, kiszolgált rendesen, de a tunning láza olyannyira elkapott, hogy hagyom, alkaminak. Ámde: csöppet beleszerettem a Trekbe, pedig meg nem is ültem rajta. Egy 8500-ast néztem ki magamnak, csak váz kell, a többit ugyis átpakolom. A kérdéseim: 182 cm és 85 kg vagyok, szoval nem pehelysúly. Vaznak a 19,5-st néztem ki. Jó ez a magasságomhoz?
Viszont még a gyártó honlapján sem talaltam a súlyra vonatkozó adatokat. Erre a tipusra tud valaki saját kútfõböl mondani vmit? A nellasok most éppen azzal szórakoztatnak, hogy csak az USA-ban gyartott van, nem a tajvani. Tapasztalatotok, véleményetek szerint van valami eltérés a kettõ között? az áron kívül, mert ugye az ami 100e, a masik 70 kb. ( technológia ua, gyartósorok detto, csak a munkabér ugye arrafele, keleten, kevesebb, de talan mégis? Pénteken venném meg, ugyhogy segítségetek sürgõs lenne. Elõre is nagyon kösz, remélem segítetek abban, hogy jól döntsek. mindenkinek jó trekkes tekerest.

Én is 19.5" vázat használok a 178 cm-hez bár az én vázam nem 8500-as. A súlyát itt nézd meg: http://weightweenies...=hardtailframes
A Trek vázak nem könnyûek. A tárcsafék konzolt külön kell megvenni hozzá.
Wanna ki akarja eladni ha egyszer megveszi? :)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Köszi, valahol én is így érzem. Még valami: nem tudni, hogy ebbe a tipusba milyen monoblokk, nyeregcsõ megy? Azaz megprobalom a hasono(?) parameterekkel bíro Giantrol atmenteni mindent, amit csak lehet. köszi

Nyeregcsomeretet es monoblokkot illetoen nem tudom mekkora kell bele, mindenesetre vagy hivd fel a Nellat vagy majd KisOcsike megirja neked a topikba, hogy neki milyen van...

Tarcsa es V fek kozul barmelyik mukodik, tudomasom szerint van tf konzol a vazhoz es vannak V fek tuskek is, amig gondolom kivehetok.
WaNNaRiDE

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
ja, és ugye a tarcsefek mellett van lehetõség sima v-re is?

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Köszi, valahol én is így érzem. Még valami: nem tudni, hogy ebbe a tipusba milyen monoblokk, nyeregcsõ megy? Azaz megprobalom a hasono(?) parameterekkel bíro Giantrol atmenteni mindent, amit csak lehet. köszi

En 1 centivel vagyok nalad magasabb es 19.5"es vazam van... a meret jo lesz... ami pedig Handmade in USA vagy vietnam... nos.. en kifizetnem a plusz 30 penzt.. az amerikai vazert.. persze majd mondjak, hogy hulye sznob, de szerintem ha mar elettartam garit adnak ra, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a 30 rugo nem kidobott penz... Ha majd egyszer eladod, jol fog jonni a Handmade in USA felirat a lancvillan

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts
En 1 centivel vagyok nalad magasabb es 19.5"es vazam van... a meret jo lesz... ami pedig Handmade in USA vagy vietnam... nos.. en kifizetnem a plusz 30 penzt.. az amerikai vazert.. persze majd mondjak, hogy hulye sznob, de szerintem ha mar elettartam garit adnak ra, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a 30 rugo nem kidobott penz... Ha majd egyszer eladod, jol fog jonni a Handmade in USA felirat a lancvillan
WaNNaRiDE