Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
bringát csak házzal együtt lehet biztosítani.
ha betörnek és viszik, akkor fizetnek.

a biciklit meg ha drága akkor fõleg sehol nem hagyjuk ott!
alapszabály, de aki megszegi, hamar rájön hogy miért írja mindenki....

vagy vidd be magaddal, vagy menj gyalog.

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Ahogy lesz ra alkalmam, teszek fel ide, meg amugy is kell, arra az esetre ha neagyisten ellopnák. Tényleg, ki milyen láncot, zárat használ? valami keményen tutit kéne beszereznem, mert nem merem csak úgy otthagyni valahol, mint eddig. Valami tipp? ja, ti már hallottatok olyat, hogy bringát biztosítani hol, melyik cégnél lehet?

eff! Képet kérünk!!!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Valeria Victrix tiéd ez a Magellan Serpens? http://pix.bikemag.h...ageViewsIndex=1

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
eff! Képet kérünk!!!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
azt hiszem világcikk lett volna Öcsike!Diszkóveri csenel tólja a Trek-et a lejtõn lefelé:)

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

Csáóka!

Milyen Trek?Amúgy meg kérhetnénk hogy nagybetûvel írd?Ez mégis csak egy Trek!!!Nem?:)Van képed a Trek-edrõl?Valami adat nagyjából szett vagy alkatrészek lakik/laknak rajta?stb,gyerünk várom az infót a csodaparipáról:)!
Ja, és NEM keró!!!Feltöltött kép

ok. legközelebb figyelek a Trek helyes leírására. Fotóthamarosan esz, amint meglesz az új digit. fényképezõm. Trek 5200-es a váz, 105-ös, és Ultegra cuccokkal van felruházuva.
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

A számból vetted ki a szót! De azért milyen jó érzés volt utánna, hogy ezt is megcsináltuk!!! :bananadan

KisÖcsike

Utána? Kb. két óra kellett, mire magamhoz tértem. Hatkor úgy ültem le vacsorázni, hogy nem tudtam, búvárkaja lesz vagy sem. Végül bennem maradt, és jól is esett, de amíg eljutottam az elsõ kanálig...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Az ilyen túrákat mindig utáltam. Meleg, magas páratartalom és ráadásképpen jó adag sár. Mint egy porszívó olyan. Pontosabban erõszívó. Maga a verseny pedig a ráadás, a hab a tortán.

A számból vetted ki a szót! De azért milyen jó érzés volt utánna, hogy ezt is megcsináltuk!!! :bananadan

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az ilyen túrákat mindig utáltam. Meleg, magas páratartalom és ráadásképpen jó adag sár. Mint egy porszívó olyan. Pontosabban erõszívó. Maga a verseny pedig a ráadás, a hab a tortán.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Annyira nem kemény, csak "enyhén" sáros, illetve a dagonyázás addigra már kiszívta az ember erejét.

Yepp! Ahogy a tanult kolléga mondja! Tök frankó, szinte végig tekerhetõ terep lett volna, de az a rengeteg sár, dagonyázás nagyon sokat kivett belõlem...

KisÖcsike

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Kemeny terep lehetett, mogotted mar toljak a gepet ;)

Annyira nem kemény, csak "enyhén" sáros, illetve a dagonyázás addigra már kiszívta az ember erejét.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Engem is a fotós tartott a nyeregben! Há nehogymá toljam a fényképen! ;)

KisÖcsike

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Megvan, amerikai trek vaz....

Hali! Gratula a szép új Trekhez! Használd egészséggel!

KisÖcsike

ui: És ne feledd: Trek! Mert megérdemlem!

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Ja! Ez én vagyok! Teljes harci díszben! (én nem kicsiben) Ez már végén volt, de ez után még zakóztam egyet! ;) Egész professzionális lennek... de ahhoz még le kell adni a fölösleget! ;)

KisÖcsike

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

ha kell, szivesen segítek bárkinek trek országúti kerókban. nekem van egy olyanom, igaz már nem nagyon hazsnálom, csak a montit.

Csáóka!

Milyen Trek?Amúgy meg kérhetnénk hogy nagybetûvel írd?Ez mégis csak egy Trek!!!Nem?:)Van képed a Trek-edrõl?Valami adat nagyjából szett vagy alkatrészek lakik/laknak rajta?stb,gyerünk várom az infót a csodaparipáról:)!
Ja, és NEM keró!!!Feltöltött kép

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Megvan, amerikai trek vaz, száz alatt megszámítva, cudar jo nyeregcsõcsere és kormánycsere, plusz gumicsere utan el sem hiszem, hogy lehet ennyire könnyû a bringa. Nagyon rendben van. A nellanal csak a vazat vettem meg, a többit mashol rakattam össze, két nap alatt megvolt az egesz, nagyon örülök, renben muködik raja a lx valtoszett es a hajtomû is, bar ettöl kicsit paraztam, nehogy nagy legyen, mert a santour az 52-42-es, épphogy, de mégis passzol. a 19.5ös súlya 1670 g, az egesz 11kg körül van, és megfelelõ a váz mérete, kösz a segítségeteket. élvezet tekerni, eddig is az volt, de mostantól méginkább.

Hali!

Nekem is 8500-ös van. Én is csak vázat rendeltem a Nellánál mint ahogy te szeretnéd. Nekem nagyon bejött! Imádom! A súlyod miatt ne aggódj, én nálad jóval nehezebb vagyok, és nem kímélem, küldöm neki rendesen a sziklás lefeléken (szoktam is idõnként zakózni e miatt) :) Szóval stramp! Én is az amerikait rendeltem (vártam is rá 5 hónapot), legfõbbképpen sznobságból. Ha már Trek az legyen ámerikái! De Nellánál összehasonlították, és ott észre lehetett venni, hogy az amcsinak szebbek heggesztései.... ennyi... Egyébként a taiwanira is örökéélet gari van. A váz ha jól emlékszem 1675g. ez a 19,5. Ami monoblokkot illeti, ha jól rémlik 73-as angolmenets kell bele. De érdemes a Nellát meg kérdezni, vagy visszaolvasni a topicot, mert rnikor kész lett akkor asszem írtam valahova. A nyeregcsõ az most passsz.... de valami vaskosk darab megy bele....

Szóval összességében én csak ajánlani tudom. Ha más nem, érdemes megnézni, hogy sok Trek versenyzõ is ezzel nyomja.

KisÖcsike

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
ha kell, szivesen segítek bárkinek trek országúti kerókban. nekem van egy olyanom, igaz már nem nagyon hazsnálom, csak a montit.
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Aladdin

Aladdin

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Köszönöm a születésnapi jókívánságokat. Nem is gondoltam volna, egy kicsit meg is hatódtam, egy nagyon kicsit. :)

Én is 19,5-os vázon nyomom a 182 centimhez teljesen faszántos, nem annyira fordulékony, mint egy kisebb váz, de lehet vele tépni. Szóval mérlegelj, de itt vannak olyanok akik indulnak MTB versenyeken õk biztos ellátnak tanáccsal, habár mintha õk a 19,5 mellett tették volna le a voksukat.

Wanna nem jelentkeztem a Livestrongos karkötõért. Ha van még, akkor most megtenném, ha már elfogyott, akkor így jártam.

Schnell én is azt a bringát néztem ki magamnak eredetileg, aztán most úgy néz ki, ha minden összejön, hogy akár egy jobbra is futná. De azt már csak jövõre veszem meg, mert mire meglenne a manna már bokáig fog érni a hó, a másik meg, hogy az ideinek a festése nem tetszik. Egyébként, honnan vagy hogyan tudod olcsóbban szerválni, ha nem üzleti titok.
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

gonosz

Áhhh.. ennyi kell! :lick: Én is félig vidéki vagyok, mint rákosmenti.... szóval akár csöndbe is maradhatnék... de nem! ;)

KisÖcsike

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
gonosz