Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Sziasztok!
Hogy vagy Kisöcsike?Komolyan mondom ez a kutya egész kis aranyos állat,bár én nem vagyok valami állatvédõ, -barát akármi.Sõt igazándiból nem szeretem õket(kutya,macska). :) Nem lesz Trek-kem :(

Hali!

köszönöm én vagyok! Tegnap sikerült egy oltárit taknyolni a homokba slick gumival! Én is fülig poros lettem, meg a szegény Trekkem is! :cry: Nagyobb baja nem lett szerencsére.
Köszönöm, Sophie kutyum tényleg egy tündér! Épp az elõbb sértõdött meg, mert miután lemostam a Trekket azt fotóztam körbe, és õt csak úgy "mellékesen" fotózgattam.... Nem semmi....

Hogy-hogy nem lesz Trek??? Ezt szomorúan hallom! Fogadd mély, és õszinte részvétemet! :cry:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Sziasztok!
Hogy vagy Kisöcsike?Komolyan mondom ez a kutya egész kis aranyos állat,bár én nem vagyok valami állatvédõ, -barát akármi.Sõt igazándiból nem szeretem õket(kutya,macska). :) Nem lesz Trek-kem :(

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Hmm..... Hol is???? :D

KisÖcsike

Ott a link! :D
WaNNaRiDE

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

a grammmánia topikban vannak az adatok:

Hmm..... Hol is???? :D

KisÖcsike

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Ismét bukó: a trekÉs használatban hogy viselkedik? Jól szellõzik? Estél már vele, mennyire strapabíró? Egyébként ki mit tud, ár/érték arányban melyek a legjobb bukók? kissé el vagyok veszve a rengeteg márka között és a testbike sem segít a döntésben.

Július 7-én volt egy zanyálásom, és a bukó teljesítette azt a célját amiért viselem: megmentette a kobakom épségét. Amilyen ks ügyi volt, még saját maga is megmenekült egy karcolás nélkül. A szellõzése( Trek Vapor 2 évvel ezelõtti modell) elfogadható, de semmi extra. Akkor elég DrAga volt 10 körül!!! :( most már a kb. felébõl meg lehet úszni.
akaido, nem aikido!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ismét bukó: a trekÉs használatban hogy viselkedik? Jól szellõzik? Estél már vele, mennyire strapabíró? Egyébként ki mit tud, ár/érték arányban melyek a legjobb bukók? kissé el vagyok veszve a rengeteg márka között és a testbike sem segít a döntésben.

ár értékben nem jó, de bike tesztben az uvex supersonic volt a nyerõ....de többen dicsérik nagy esés után....ennyi...illetve még annyi hogy motorsbukókat is elég jókat gyártanak..az + ekég jó referencia..szerintem
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Akkor 1,5kg??? :) Én egy Bikemagos cikkböl következtettem az én 1.9kg-os súlyomra (Alpha). Sosem volt alkalmam megmérni. Hát az túl jó súly lenne mert az Elite 9.8 (OCLV) 1.4kg, 8500 (ZR9000) 1.5kg a 6500 (SLR) 1.6kg. ...

KisÖcsike és wannaride nem mértétek a váz súlyát?
...

De én mértem... a grammmánia topikban vannak az adatok: http://www.forum.bik...&postcount=1360

Amúgy majdnem 1.7 kg a 19.5"-os Elite 9.8 OCLV váz.. ellenben szupermerev :)
WaNNaRiDE

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

hali emberek, nézegetem a neten a bukokat, treket is találtam, kinek mi a vélemények a trekes fejvédõkrõl? (www.nella.hu-n találtam persze), vagy gy is kérdezhetném, ha nem trek, akkor ki milyen bukót ajánl, pénz persze max 15, bár tom, fejem bánhatja...
szóval help

Nekem TREK Vapor kobakvédõm van. Egy kicsit hiányzik a bogárháló, de ezt zöld szúnyoghálóból lehetne sufnituningolni, csak lusta vagyok rá, meg nem szeretném elrontani az összképet. egyébként teljesen elégedett vagyok vele 2 év óta.
http://www.trek.hu/t...zek/sisakok.htm
Feltöltött kép
akaido, nem aikido!

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
hali emberek, nézegetem a neten a bukokat, treket is találtam, kinek mi a vélemények a trekes fejvédõkrõl? (www.nella.hu-n találtam persze), vagy gy is kérdezhetném, ha nem trek, akkor ki milyen bukót ajánl, pénz persze max 15, bár tom, fejem bánhatja...
szóval help

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Akaido! Szerintem te egy 8500-ast vettél 4100-esnek álcázva! :) Ja és mennyi volt az ára?

KisÖcsike hogy is van ez "Trek, mert megérdemlem!" aki eladja mit érdemel? :)

Hali! Az én 8500ösöm pontosan 1675g. (19.5)
Aki meg eladja a Trekjét...hát nem is tudom... :rocketman
Mondjuk ha másikat szerez be helyette akkor azért elnézzük. Feltéve ha szebb, és jobb lesz! :chin:

KisÖcsike

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Akkor 1,5kg??? :) Én egy Bikemagos cikkböl következtettem az én 1.9kg-os súlyomra (Alpha). Sosem volt alkalmam megmérni. Hát az túl jó súly lenne mert az Elite 9.8 (OCLV) 1.4kg, 8500 (ZR9000) 1.5kg a 6500 (SLR) 1.6kg. És az SL???
Legalábbis a Weight Weenies szerint: http://weightweenies...=hardtailframes

Akaido! Szerintem te egy 8500-ast vettél 4100-esnek álcázva! :) Ja és mennyi volt az ára?

Gondolom az 1.5 kila azé' vót ennyi, mer' a konyhamérleg nem pontos, ill. nem lehet teljesen rátenni a kerót, esetleg csak darabokban, de arra nem szívesen vállalkoznék.
8500 4100 helyett!!! jó lenne :clap:
18-ért lett az enyém a "drágaszágom"
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Konyhamérlegen mértem le egyéb híjján. Ott pont az 1 kg és a 2 kg között volt a mutató.

Akkor 1,5kg??? :) Én egy Bikemagos cikkböl következtettem az én 1.9kg-os súlyomra (Alpha). Sosem volt alkalmam megmérni. Hát az túl jó súly lenne mert az Elite 9.8 (OCLV) 1.4kg, 8500 (ZR9000) 1.5kg a 6500 (SLR) 1.6kg. És az SL???
Legalábbis a Weight Weenies szerint: http://weightweenies...=hardtailframes

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Szép lesz! Hajrá! Lemérted? Kiváncsi lennék a súlyára!

Konyhamérlegen mértem le egyéb híjján. Ott pont az 1 kg és a 2 kg között volt a mutató.
akaido, nem aikido!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Szép lesz! Hajrá! Lemérted? Kiváncsi lennék a súlyára!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Szerintem nem. Úgyis tudod már hogy milyen a te megszokott ûlés poziciód, a régi menetes ugye(?) tehát azt nem tudod rápróbálni. Hümmm... 17.5" a váz ugye? Annak azt hiszem kissebb a homlokcsöve mint az enyémnek. (nekem nagy és azért kellett a negativ stücni) Passz... én utoljára hagytam. Nem vennék állíthatót mert úgy hallottam hogy alámegy a homok és recseg, de a te esetedben lehet célszerû egy olcsót venni, hogy kipróbáld, mert sok függ a teló beépítési magasságától, a homlokcsõtöl a kormány alakjától meg annyi féle fajta stücni létezik hosszra dõlés szögre hogy próbálgatni érdemes, kölcsönkérni ismerõsöktõl aztán venni egy megfelelõ darabot.

Hagyd hosszabra majd max levágod mikor véglegessé válik.

:cheese:

Várjuk a képet!

Egy pár kép a TREK 4100-es vázról: http://kep.tar.hu/akaido/ Bringa/TREK4100vaz könyvtárban.

A TREK 721-esnek 1 collos volt a nyaka, ennek 1 1/8-os tehát mindenképpen stucnicsere lenne. Ez a váz 18"-os. A KTM Life Track( kiejtve Trek :D ) bringán láttam egy szimpi állítható stucnit. A TREK4100 méreteit már tanulmányozom a http://www.trekbikes...geometry_en.pdf doksiból.
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
MEGVAN: Trekkel megy--> így gyorsabban halad --> több fuvart tud vállalni --> többet keres --> nem gond neki venni havonta egy új vázat!

KisÖcsike

ui. És különben is... Megérdemli.... :)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

De az is lehet hogy olyan gazdag hogy úgy veszi a 8500-as vázat mint én a kiflit. :chin:

Lehet le se zárja, mert úgyis van másik... :)
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
De az is lehet hogy olyan gazdag hogy úgy veszi a 8500-as vázat mint én a kiflit. :chin:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

én is szoktam látni egy futi srácot, 8500 -sal, viszont már régebben...tehát ha ugyanaz a személy, akkor nem kezdõ....

Feltételezhetõen ugyanaz... az is lehet, hogy van neki otthon egy 10es csomagolású 8500váz készlete! :scared: Szóval azért merész!

KisÖcsike