Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Posted 2005. November 01. - 16:11
Posted 2005. November 01. - 13:23
Kar. Annak jobban bejott a szine pedig :chin: Lehet hogy elnoiesedtem?WSD= nõi geometria
Posted 2005. November 01. - 03:24
Posted 2005. October 31. - 19:27
Posted 2005. October 31. - 17:19
Posted 2005. October 31. - 17:17
A telo lett mas Axel Comp helyett Elite, nem tudom mekkora kulonbseg ez. Nekem nem tetszik a szine az uj 6500-nak (nem diskesnek), az enyem jobban tetszik . Amugy mi az a WSD verzio?jól néznek ki a jövõévi modellek. megnéztem az összeset is. a 6500 disc-en nem sokat változtattak, szinte csak a kötelezõ minimumot.
Posted 2005. October 31. - 16:49
KisOcsike
Az lenne a kérdésem, hogy milyen truvativ hajtomü van a bicodon és mi a tapasztalatod róla? mert én most akarok venni a 6700-ra és hezitálok hogy milyet vegyek shimanot vagy mást
Hali!
Pontos megnevésre most nem emlékszem... olyan 22-25 körül volt, ha ez segít valamit! Gond abszolult nincs vele, nem kotyog, jó, merev, márpedig alattam ez mér jelent valamit, szóval merem ajánlani! Ja, és persze nagyon szép! fõleg azok az ezüst bemarások rajta!
KisÖcsike
Posted 2005. October 30. - 14:03
Merevség? Szerintem mindegyik ma kapható jobb hajtómû merev. Felesleges annyit kiadni egy Lx-ért. Gondolom van vagy 35e Ft, ha nincs akkor sorry. Én azt hallottam annak van a legszélesebb beépítési mérete, terpeszben nem egészséges tekerni.
Posted 2005. October 29. - 20:15
Ha rám hallgatsz 05-ös Shimano LX-et veszel. Normális áron hozzá lehet jutni még, s nagyon merev.
Hali.
Posted 2005. October 29. - 19:31
Akaido! Hogy áll a gép?
Ne is kérdezd! Most adom el a VGA zsugámat, hogy tudjak venni egy elsõ villát, meg nyeregcsövet. Még szerencse, hogy van egy integrált VGA is az alaplapomban. Magyarán anyagi gondokkal küzdök.
Ezen kívül kellene egy lánc, egy hajtókar, hátsó váltó. Új középrész és hátsó kerék még nem tudom pontosan kell-e. Szal van: a TREK 4100 váz, SRAM 8-as hátsó sor, új BBB emelhetõ stucni, Bike+ kormány. =lõre ennyi van csak...sajnos. Év végén várok egy kis jutalmat, mert dolgozok mint güzü, szal...talán...
Posted 2005. October 29. - 16:19
Az lenne a kérdésem, hogy milyen truvativ hajtomü van a bicodon és mi a tapasztalatod róla? mert én most akarok venni a 6700-ra és hezitálok hogy milyet vegyek shimanot vagy mást
Posted 2005. October 29. - 16:02
Képeket a hirdetés rovatban találsz róluk.
sajna most lusta vagyok feltenni, de egyszer majd szánok rá idõt.û
Posted 2005. October 29. - 10:01
Nekem van egy régi Trek 7000-sem easton csõbõl ragasztva régi kanti xtr. szettel, sid telóval.
Mindig azt hittem, hogy egy könnyû gép.
Erre sikerült hozzájutnom nagyon jó áron egy trek összteleszkópos montihoz, s az még ennél is könnyebb.
hello
képeket tudnál mutatni a keró(k)ról? nekem egy Trek 6500-ös disc van.
Posted 2005. October 29. - 07:50
Nekem van egy régi Trek 7000-sem easton csõbõl ragasztva régi kanti xtr. szettel, sid telóval.
Mindig azt hittem, hogy egy könnyû gép.
Erre sikerült hozzájutnom nagyon jó áron egy trek összteleszkópos montihoz, s az még ennél is könnyebb.
Ja kérem fejlõdik a technika.
Úgyhogy hali megyek is bringázni, mert szép napunk lessz, úgyhogy keróra fel.
Posted 2005. October 27. - 20:42
Posted 2005. October 19. - 10:27
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) holland ügyvédet, Emile Vrijmant kérte fel, hogy vizsgálja ki Lance Armstrong doppingügyét, hogy a Tour de France hétszeres bajnoka elsõ, 1999-es sikerekor valóban eritropoetint (EPO) használt-e.
A L'Equipe címû lap augusztus 23-án írta meg, hogy a chatenay-malabry-i laborató-riumban újra megvizsgálták az idén visszavonult amerikai klasszis 1999-es mintáját, s abban kimutatták a 2001-ig ellenõrizhetetlen EPO-t.
A cikknek ellentmond, hogy a labor vezetõje szerint nem lehet kijelenteni: Armstrong doppingolt, mivel a mintákat kódolva tárolják, így képtelenség nevesíteni a bûnösöket.
forrás: nso.hu
Magyarán: nem tudnak mit kezdeni Lance-szel. Hiába próbálnak utólag! fogást találni rajta. Az a furcsa, hogy ha Lance-t gyanúsítják az összes Racer hasonló cipõben jár(hat). Gondolom utóbbiban semmi új nincs, hiszen ez egy évek óta húzódó, ill. vissza-visszatérõ téma Lance páyafutása során.
Idézni tudok Anquetiltõl (és közvetve Sipitõl valamelyik Tour közvetítésébõl), aki(k) már anno kifejtette(ék): "...ez a sport szódavízzel nem megy..."
Aztán a következõ Sipi megjegyzés: " Hiába próbálnék olyan tempóban, és akkora lábfordulattal felmenni a hegyre, és akár tüzes vasat, vagy izzó parazsat is rakhatnának alám, akkor sem tudnék jobb lenni hegynek fel. Vagyis piszok sok edzés, és több ezer km évi tekerés nélkül a dopping is hiábavaló"
Posted 2005. October 17. - 06:35
Posted 2005. October 09. - 12:31
A L'Equipe címû lap augusztus 23-án írta meg, hogy a chatenay-malabry-i laborató-riumban újra megvizsgálták az idén visszavonult amerikai klasszis 1999-es mintáját, s abban kimutatták a 2001-ig ellenõrizhetetlen EPO-t.
A cikknek ellentmond, hogy a labor vezetõje szerint nem lehet kijelenteni: Armstrong doppingolt, mivel a mintákat kódolva tárolják, így képtelenség nevesíteni a bûnösöket.
forrás: nso.hu
Posted 2005. October 04. - 21:52
Ha már ennyire otthon vagy ezekben akkor egy nagyon off kédésem lenne, strong dc-t ismered, meg a konfigurálását router alól? Mert folyamatosan passziv módban vagyok, az meg csak szívás.
Bocs mindenkitõl az offért.
off: Nem ismerem és ""okos"" ? rendszergizdaként nem is foglalkozok DC-vel.
Posted 2005. October 03. - 13:24
ne viccelj, dehogy kell "bocsi", kösz a tippet, a másikat is.
Viszont látott már valaki valamelyik boltban olyan fluoreszkálós gumi/szövet anyagból készült, nadrágszárra való szorítót?
A Nellában anno volt.