Viszont azt megfigyeltem, hogy a hajtáshatékonyság lényegesen kisebb a kis áttételeknél (nem lesz annyival könnyebb tekerni, mint az áttétel szerint lenne.)
Lehet a 22-es fogast kipróbálnám...
regi/hibas agyvaltokat veszek.
sram s7 szerelek bovdenhuzasa.
1.-58mm
2.-48mm
3.-42mm
4.-33mm
5.-22mm
6.-11mm
7.-00mm
probaltam a leheto legpontosabban lemerni.meg gondolkozom hogy a rendelkezesre allo eszkozokkel hogy tidnek pontosabban merni.
You can never have "enough" bikes.
a heten megmerem neked.
boxot sikerult szerezni?
A 4 s7 kozul ami a kezemben jart csak a sram volt olyan allapotban aminel nekiestem volna annak a muanyag csavarnak.az egyik sachsnal meg probalkoztam de nekem sem toleralta a muanyag.
Hagyd bent.a napkerek fixalo blokk amugy is kiszedheto ha csavarhuvoval benyulsz a tebgely oldalso valyataba es hatrahuzod a rugot.a rugo alatt meg wd40 el kifujatod a genyat.
A tengelyveg csavar es a hajtas oldali sebessegvalaszto blokk alatete muanyag a sach nal.
de melyik a harmadik?nem emlekszem.
Sramnal van meg egy gyuru amit multkor targyaltunk az muanyag.
Nincs mit, szivesen !Igen, közben én is beleástam magam kicsit a témába, és szintén arra jutottam, hogy pénztárcabarátabb lenne megmaradni a láncváltónál és esetleg beszerezni valami rozzant bringát a lucskos-mocskos téli hónapokra.
Mindenesetre köszi mégegyszer a segítségeteket!
A ridelife által leírtakkal egyetértek, de egy fontos dolog kimaradt !
A lánc és lánckerekek védelme így is fontos, ehhez meg egy jó zárt láncvédõ kellene. Ez elég macerás, fõleg egy monti geometriára...
A másik; az agyváltók még a hobbi szintû terpezést sem igazán szeretik...
Plusz egy ilyen széles áttételtartomány lefedésére alkalmas agy eléggé horror árú.
Lehet, hogy jobban járnál egy második bringával, nem ?