Jelentkezz be Regisztrálj

Agyváltók
Írta 2013. május 06. - 22:13

akadt ra egy eleg jo vevom.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2013. április 30. - 00:37

Holnap rakerdezek.tengelyanyaban nem vagyok biztos de okozott mar meglepetest ez a bolt.
Írta 2013. április 30. - 00:13

Köszi a gyors segítséget pár nap és megkereslek

Írta 2013. április 29. - 20:15

Üdv
Kéne nekem egy picike segítség égen-földön keresek Dreigang-hoz balos tengelyanyát húzóláncot meg a hozzá való bovden bekötö baszt esetleg még nagyon olcsó váltókar is érdekelne de lehet elöbb megpróbálom a pentasport duplabowdenes karját elméletben vagyis szerény méréseim szerint jó kell legyen :-D
Ha van valakinek a fenti kacatokból elfekvõ vagy a közelben normális bolt ami foglalkozik ilyesmivel az ha kérhetem ne kiméljen :-D köszi
Esetleg a p5 lánca jó lenne a 3-ashoz? Kétlem mert abbol tudnék újat hozatni :-D
Tudok segíteni, feltéve, hogy jók a használt, de jól mûködõ cuccok. (Régi dreigang kar, esetleg új markolatváltós Sram T3 kar, és jobbos anya ? összekötõbõl jó az, amelyikhez a bowdenre kell préselni a kis réz hüvelyt ?)
P5 tolórudas, de a Penta jobb lánca ugyanaz, mint a dreigangé.
A Penta kart meg el lehet adni jó pénzért...
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. április 29. - 19:43

Kéne nekem egy picike segítség égen-földön keresek Dreigang-hoz balos tengelyanyát húzóláncot meg a hozzá való bovden bekötö baszt esetleg még nagyon olcsó váltókar is érdekelne de lehet elöbb megpróbálom a pentasport duplabowdenes karját elméletben vagyis szerény méréseim szerint jó kell legyen :-D
Ha van valakinek a fenti kacatokból elfekvõ vagy a közelben normális bolt ami foglalkozik ilyesmivel az ha kérhetem ne kiméljen :-D köszi
Esetleg a p5 lánca jó lenne a 3-ashoz? Kétlem mert abbol tudnék újat hozatni :-D

Írta 2013. április 26. - 14:59

de azok a kuplungnak csufolt alkatreszek az agyvaltoban nem teszik ezt lehetove.
bezzeg a sachs automaticnal lehet terhelesnel valtani!

Írta 2013. április 26. - 14:53

azt hivjak marketing-nek.
(zarojelben azert irjak hogy ne nagyon valts terhelesnel)
...

Írta 2013. április 26. - 14:52

(zarojelben azert irjak hogy ne nagyon valts terhelesnel)
Írta 2013. április 26. - 14:25

lehet hogy terheles kozben valtott az apos es ez viselte meg a valtot.
shimano kulonosen kenyes.
nezd meg hogy a szerelek jol van e beallitava.de igen es garis vidd vissza.
De nem épp' a Shimano-ról állítják, hogy nyomaték alatt is lehet vele váltani ???
Írta 2013. április 26. - 00:47

shimano kulonosen kenyes.
nezd meg hogy a szerelek jol van e beallitava.de igen es garis vidd vissza.
Írta 2013. április 25. - 20:52

Semmi agyváltós tapasztalatom nincs. Csajom faterja kapott egy biciklit Nexus 7 sebességes agyváltóval, kipróbáltam, remekül mûködött minden. Aztán amikor a gazdája ment vele, 6-os és 7-es fokozatba nem lehetett már berakni, visszaugrott 5-re és sokkal nehezebb lett tekerni a markolatváltót. Kb. 10 perc telt el mióta én mentem vele, semmi baleset nem érte. Van valami tippetek, hogy mit csináljak vele? Vagy hagyjam a francba és vigyem szervízbe?
Írta 2013. április 24. - 22:20

Park Tool Co. » ParkTool Blog » Shimano Coasting System
shimano elektro-automata 3 sebesseges agyvaltoja.
elso agy termeli hozza az aramot.
ez a dizasabb kiadas volt egy olcsany verzioja is.
Á, köszi !
Nagyon szép, nemdebár ?
Ilyesmire saccoltam, csak nem találtam fogást rajta..
Írta 2013. április 24. - 21:59

shimano elektro-automata 3 sebesseges agyvaltoja.
elso agy termeli hozza az aramot.
ez a dizasabb kiadas volt egy olcsany verzioja is.
Írta 2013. április 23. - 21:57

nekem van egy tolorudas.itt visszaolvasva lathatsz rola kepet is.valtokarja nincs meg de valahogy ossze lehet hozni.
ha erdekel irj privatot.
Írta 2013. április 23. - 21:54

Írta 2013. április 18. - 13:24

a vazaddal valami nagy gebasz lehet mert ennel szelesebb papucs csak dh gepekben van.
szerintem vazcsere.de tudni kene a papucs tavolsagat.google nem dobott ra ki semmit ami bringara hasonlitana.(bar ha vastag a papucs nincs mit tenni)
Írta 2013. április 18. - 13:17

Szeretnek egy kis segítséget kérni. A felállás a következõ. Adott egy Nexus 3as agyváltó és egy Tazrad márkájú váz. Klasszikus acél, modern kivitelben. A problémám az, hogy valami iszonyú széles a váz a tengelynél, a tengely vége van a papucsoknál van. Össze kell húzni a vázat, a bal oldalon meg nincs elég szabad menet az anyának. A hajtás oldalon még nem is nagy probléma, a gond a bal oldalon kezdõdik. Ha rárakom az elfordulásgátlót, alig pár menet jut az anyának. Iszonyú vastag a papucs anyaga. Így a menet (es az egész agy) épségét kockáztatom. Mivel az agyon az elfordulásgátló csak a lapos rész végéig megy, beljebb sem tudom rakni.
Féltem az agyat, hogy leszakad a menet, illetve a vázat, mert centiket kell összehúzni rajta.
Ötlet? Hogy tudom kicsit több menettel rögzíteni az agyat?
Köszi
Írta 2013. április 17. - 22:14

Minden csak penz kerdese!
Holnap megnézem, mennyibe fáj !

Írta 2013. április 17. - 21:58