A legolcsobb talän egy Elastic teli nadräg lenne neked.
Az Aldi olcsobb lenne - ha nem csak nehany hetig lehetne kapni az evben.
Szoval, marad az Elastic. Vagy a bikemag.apro kutatäsa.
Vagy ha a dekában kifogod a téli gatyót jó áron!
A legolcsobb talän egy Elastic teli nadräg lenne neked.
Az Aldi olcsobb lenne - ha nem csak nehany hetig lehetne kapni az evben.
Szoval, marad az Elastic. Vagy a bikemag.apro kutatäsa.
A legolcsobb talän egy Elastic teli nadräg lenne neked.Igazából egy jó téli (hosszú) nadrágot szeretnék, ha 5 fokban tekersz mondjuk 25km óra sebességgel a hõérzet szerintem mínuszba megy át. A térdem , combom szokott fázni. Egy óra alatt érek a melóhelyemre olyan 28-as átlaggal. Jó ruha nélkül csak nyáron tudok járni bringával. Ezt az idõt szeretném kibõvíteni, még tavasszal is van olyan reggel, hogy 0 fok délután már 10-12. Általában 20 perc után kezd a térd comb fázni.
Igazából egy jó téli (hosszú) nadrágot szeretnék, ha 5 fokban tekersz mondjuk 25km óra sebességgel a hõérzet szerintem mínuszba megy át. A térdem , combom szokott fázni. Egy óra alatt érek a melóhelyemre olyan 28-as átlaggal. Jó ruha nélkül csak nyáron tudok járni bringával. Ezt az idõt szeretném kibõvíteni, még tavasszal is van olyan reggel, hogy 0 fok délután már 10-12. Általában 20 perc után kezd a térd comb fázni.
Üdv!
Kedves simon23 azt írod, hogy sokféle ruhád van. Javasolhatnál nekem télire valamilyen ruhát, 5 fok alatt nem akarok bringázni.
Ennek az Endura Baabaa-nak még az is elõnye, hogy kevésbé szagosodik!...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Ridley Noah Fast
A merinó gyapjú tényleg jó?:confused: Szerintem túl gyorsan felszívja magát az izzadtsággal, de csak lassan szárad. Ez pedig igencsak hût, még akkor is amikor nem kellene.
Nem lehetsz benne így sem biztos. A bárányok hallgatnak...
... a bárányok sokat szívtak volna esõs idõben ha nem így mûködne!
Volt Mammut Windstopper buksi alatti sapkäm, van Löffler sapkäm de a mostani nem windstopperes Endura merino sapkäm az eddigi legjobb. Aki azt mondja, nälam jobban izzad a fejen az egyszerüen hazudik !!! Megsem fäzom a sapkäban. A papirja szerint mäshogy viselkedik, mint a normäl anyagok. Valahogy nedvesen is melegen tart, mäs a hötartäsa.
Nem tudom, nekem müködik. Ennyi...
Ridley Noah Fast
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az Alpinbike is elfogad üdülésit. Kerkpros ruhzat - Kerkpr webruhz Legalább is az év elején még elfogadták. Hívd föl õket, úgy a tutti !
Javaslom az Endura ruhákat, vannak nagyon jó árú dolgaik is. Én 20ezer pénz körül vettem náluk téli kabátot, nagyon király. Van nadrág is és sapka. Nekem az Endura merinó sapka van, imádom, nem viszket a fejem tõle + viszonylag nem is drága.
Endura Férfi Ruházat | Endura Kerékpáros Ruházat Webáruház