Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
srácok, bármelyikõtök próbált már a decathlonos/aldis cuccnál jóval komolyabbat? a speci nem ér, 2010-ig az olasz Keido ruháit lehetett itthon venni, nem az eredeti Speciket.
komoly alatt azt értem, hogy: Vaude, Gore, PearlIzumi, Mavic, Santini, Assos ...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Dekás kabát 4 éve van a birtokomban és király! Ez a bizonyos amit linkeltetek csak még egy régebbi szerintem jobb dizájnú!
A dekában 2 éve kifogtam 4500ért olyan téli nacit amit egyébként 18-ért vesztegetnek azóta is elöl szélmembránnal stb, szerintem nagyon cool, bár mondjuk a szélmembrán miatt nekem kicsit merev, de nyilván ez télen megéri. Termó aldis meg szintén király! Sajnos az utóbbi idõben az aldi nem hoz ki kantáros téli nacit, kantár nélkülit meg én nem veszem meg! Egyébként a mostani akcióban a dekában csak a kabát van 12-ért a nadrágok között én nem látttam lenyomott árut sajna csak max rövidben!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Speciel én a hónalj szellõzõt még sohasem húztam fel egy kabátomon sem legyen az túra vagy bringás.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

BLOUSON 7 MEMBRANE NOIR/ROUGE - Collants et vestes vélo - BTwin

errol van szo? itt eleg erdekes az arazas - a piros-fekete le van arazva 23rol 12re, a fekete meg 16rol 15re. a honaljas szelloztetes er vmit?

a kinyitható hónaalj az kurva jó dolog, nagyon finoman tudod szabályozni a beáramló levegõt vele, anélkül, hogy szétfagynál

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

szegedi aldiban még szinte sosem láttam bringás cuccot :(

akció kezdetén kell menni nyitásra minden színbõl és méretbõl 1 db szokott lenni (a téli nadrágja tényleg nagyon jó)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Epp ma neztem. Az aldis gatya szvsz jobb, mint a dekas, a kabat viszont gyengebb. A szimpla softshell felsom is jobban mukodik (kb annyi volt mint az aldis). 12ert nem tunik rossz vetelnek a linkelt kabat sem, jovoheten lehet veszek egyet, de meg alszom ra parat.

szegedi aldiban még szinte sosem láttam bringás cuccot :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekm decás télikabátból és téli nadrágból is a legjobb van még eredeti áron is jó vételek szvsz. A gatyámban a legjobb betét van amit valaha próbáltam.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

errol van szo? itt eleg erdekes az arazas - a piros-fekete le van arazva 23rol 12re, a fekete meg 16rol 15re. a honaljas szelloztetes er vmit?

Igen és igen. Nagyon jó vétel.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Decathlon szakértõk majd hozzászólnak, mert lehet, hogy ott van olcsóbban is valami titkos tipp. Kabátjaikat nagyon dicsérik, nadrágjaikról nem tudok semmit.
Az olcsó nem egyenlõ a szarral - ezt csak a sznob haverjaim gondolják vagy remélik. Aldis téli nadrágom, kabátom olyan, mint az álom. Nem fázom benne kicsit sem és ez a lényeg. Az ára meg nagyon vicces. Hosszasan kibeszéltük már ebben a topikban is, hogy Specialized,....stb. neves és drága ruhák mennyire szarok és nem tartósak tudnak lenni.

Epp ma neztem. Az aldis gatya szvsz jobb, mint a dekas, a kabat viszont gyengebb. A szimpla softshell felsom is jobban mukodik (kb annyi volt mint az aldis). 12ert nem tunik rossz vetelnek a linkelt kabat sem, jovoheten lehet veszek egyet, de meg alszom ra parat.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Decathlon szakértõk majd hozzászólnak, mert lehet, hogy ott van olcsóbban is valami titkos tipp. Kabátjaikat nagyon dicsérik, nadrágjaikról nem tudok semmit.
Az olcsó nem egyenlõ a szarral - ezt csak a sznob haverjaim gondolják vagy remélik. Aldis téli nadrágom, kabátom olyan, mint az álom. Nem fázom benne kicsit sem és ez a lényeg. Az ára meg nagyon vicces. Hosszasan kibeszéltük már ebben a topikban is, hogy Specialized,....stb. neves és drága ruhák mennyire szarok és nem tartósak tudnak lenni.

igen, igazad van, vannak kivételek, nekem is van olyan aldis cuccom, ami lepilálja pár neves márka darabját. lehet, hogy végül decathlon lesz belõle. bár hozzánk közel csak kecskeméten van, de ott sajna nem túl penge a választék...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Itt nézelõdhetsz: Endura Férfi Téli | Endura Kerékpáros Ruházat Webáruház
Ezek kb. elég normális árak.

sejtettem, hogy kb az Endura az, amit még érdemes megvenni. persze ez sem kevés, de sajna tapasztalat, hogy az olcsó általában sz@r is...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Itt nézelõdhetsz: Endura Férfi Téli | Endura Kerékpáros Ruházat Webáruház
Ezek kb. elég normális árak.
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
azt szeretném kérdezni Tõletek, hogy ha az ember szeretne egy kantáros-betétes thermo nadrágot, amiben mínusz nyolcban is lehet nyugodtan montizni, akkor mennyi az a minimum összeg, amit érdemes rászánni? magyarán hány forint felett árulják a nem szart? ha esetleg konkrét darabokat is tudnátok ajánlani, az lenne a hab a tortán. jelenleg low budget van...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Fázni még nem fáztam benne.

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Köszi a hozzászólásokat!

Közben jelentkezett egy fórumtárs egy eladó MET veleno D bukóval, remélem jó lesz méretben és akkor nem is kell túlbonyolítanom.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ha uni meretet veszel, akkor ajanlott, hogy a mereted epp kozepre essen... akkor annyira nem nyulhatsz melle.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
de mondjuk én nem vennék bukót próba nélkül. még ha macerás is. (kivéve ha már bevált tipusból újra)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
itt is van néhány:
Fejvédõ - keszthelykerekpar

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

ebike-ot néztem én is, azzal csak annyi a probléma, hogy a feltüntetett termékeknek a 80%-a nincs készleten... :S

Teljesen megújult a felület és még csak a termék nevek vannak feltöltve.
De rugalmasak . Nekem nem volt gondom velük. Csak a futárral...