Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

ebike-ot néztem én is, azzal csak annyi a probléma, hogy a feltüntetett termékeknek a 80%-a nincs készleten... :S

Ilyenkor szoktak leltározni. Ha tudsz várni egy pár napot a vásárlással, érdemes visszanézni az oldalukra. Elég jó áraik vannak.

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
ebike-ot néztem én is, azzal csak annyi a probléma, hogy a feltüntetett termékeknek a 80%-a nincs készleten... :S

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 hozzászólás

Hali!

Bukó-t honnan lehetne venni ,leginkább magyarországi webshop jönne szóba, mert ami a környéken van az nem túl biztató az is fontos lenne, hogy legyen készlet belõle. 23 K-t szánnék is még rá.

Akár itt is: Normál | Kerékpár Webshop

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Hali!

Bukó-t honnan lehetne venni ,leginkább magyarországi webshop jönne szóba, mert ami a környéken van az nem túl biztató az is fontos lenne, hogy legyen készlet belõle. 23 K-t szánnék is még rá.

pl.: Zinamo kerékpáros webshopZinamo

Ridley Noah Fast 

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Hali!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hogy valt be? azt irtad van aldis is neked, igy tudok mihez viszonyitani :)

Fázni még nem fáztam benne.

A sebesség mindent megold.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Plusz a kétféle télikabát minden méretben és a jobbikból a régi modellek féláron vannak/voltak, én vettem is egyet belõle.

hogy valt be? azt irtad van aldis is neked, igy tudok mihez viszonyitani :)

az aldis gatya nalam frankon mukodik - szvsz nagyon megeri az arat. a kabatjuk nem rossz, de a hatan levo eltero anyag miatt tenyleg inkabb csak atmeneti idoben jo (5-10 fok). a 6-8 ezerert veheto softshell dekas sokkal jobb, -2 fokban meg siman tekertem vele egy szimpla futomezben. a kesztyu semmit sem er, vissza is vittem - a dekaban veheto "orszaguti" softshell + selyemkesztyu kombo bevalt.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Akkor majd ránézek komolyabban meg rákérdezek :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Pénteken amikor bent voltam ezek voltak csak. Kérdeztem direkt eladókat is. Azt mondták lehet lesz majd még más cucc is de most annyi van ami kint van. Én is akartam valami kabátot.Meg téli ruhát.
Mennyiért vetted meg melyiket?

Múlthéten még ott voltak a bringás sor elején és a honlap szerint most is van nekik készleten.
12-ért a csúcskabátot.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Plusz a kétféle télikabát minden méretben és a jobbikból a régi modellek féláron vannak/voltak, én vettem is egyet belõle.

Pénteken amikor bent voltam ezek voltak csak. Kérdeztem direkt eladókat is. Azt mondták lehet lesz majd még más cucc is de most annyi van ami kint van. Én is akartam valami kabátot.Meg téli ruhát.
Mennyiért vetted meg melyiket?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Székesfehérváron sem. Hosszú nadrág egy darab xl méretû . Rövid ujjas mez volt annyi mint a fene. A snowboardos cuccoknál volt még aláöltözõ meg a túra cuccoknál polár felsõ azt ennyi.
Amit a bringás tud használni

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Ma voltam a Decában Kecskeméten hát ott nem nagy választék van biciklis ruhából.

Székesfehérváron sem. Hosszú nadrág egy darab xl méretû . Rövid ujjas mez volt annyi mint a fene. A snowboardos cuccoknál volt még aláöltözõ meg a túra cuccoknál polár felsõ azt ennyi.
Amit a bringás tud használni

bbandit

bbandit

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Ma voltam a Decában Kecskeméten hát ott nem nagy választék van biciklis ruhából.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a Decában jan. 3-án kezdõdik a téli kiárusítás
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bbandit

bbandit

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Köszönöm ezt a sok jó tanácsot! Lesem az akciókat, ünnep utáni leárazásokat.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Nekem pl. az a bajom, hogy átmeneti idõben nagyon meleg a téli nadrág. Mindegyikben van valami bélé és hamar melegem lesz benne. Én vettem egy 3/4-es Endura nadrágot átmeneti idõre. Létezik belõle egy vastagabb változat, de nem bélelt. Védi a térdedet, nagyon jó, ha pedig fázol akkor egy hosszú zoknival ki lehet egészíteni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

, a cipõben macskásodik a lábam (hiába a vastag kamásli) és a felsõ öltözet a necces még, azt nem nagyon tudom eltalálni. De most majd beszerzem a varázslatos merinót. :D

Teli cipö vagy klipszepszes pedäl egy bakanccsal. A többi csak szüksegmegoldäs.
A merino aläöltözetnek jo lehet de valami szelällo kabät mindenkeppen kellene. Haver a munkaruhäzati boltban vett softshell kabätot 9 ezer körül. Azok jol vedenek a szeltöl csak intenziv hasznälatnäl nem olyan jol szellözik, mikor mär nagyon izzadsz de värosi hasznälatnäl tökeletes. (en igy tapasztaltam) A Decathlonban is biztosan van valami jo kabät megfizethetö äron.
Marci

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Üdv!
Kedves simon23 azt írod, hogy sokféle ruhád van. Javasolhatnál nekem télire valamilyen ruhát, 5 fok alatt nem akarok bringázni.

Nem nagyon tudok neked javasolni semmit, helyesebben inkább nem merek. Nagyon egyén és pénztárca függõ az egész történet. Mindenkinek más a hõérzete, tömeg függõ a hõháztartás szabályzása is, neked kell kitapasztalnod mi az ami jó és mi az ami nem. Rengeteg a választék, én nagyon szeretem a márkás jó rucik közül a Bicycle Line termékeit, sok van belõlük. Valszeg ha mást próbáltam volna ki akkor most azt kedvelném. Szóval nem egyszerû. Ami a lényeg, azért kell és nem kevés pénzt áldozni a jó ruházatra.

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Ezt használom a téli hidegekben:
Bringaland
Ha nagyon zergeb@....o hideg van akkor egy Dechatlonos Kipsta aláöltözet a kiegészítés, de azt nagyon ritkán kell használnom. Ezzel nincs gond, a cipõben macskásodik a lábam (hiába a vastag kamásli) és a felsõ öltözet a necces még, azt nem nagyon tudom eltalálni. De most majd beszerzem a varázslatos merinót. :D

Ridley Noah Fast 

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Egy a lényeg az eleje szélálló legyen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!