ebike-ot néztem én is, azzal csak annyi a probléma, hogy a feltüntetett termékeknek a 80%-a nincs készleten... :S
Ilyenkor szoktak leltározni. Ha tudsz várni egy pár napot a vásárlással, érdemes visszanézni az oldalukra. Elég jó áraik vannak.
ebike-ot néztem én is, azzal csak annyi a probléma, hogy a feltüntetett termékeknek a 80%-a nincs készleten... :S
Hali!
Bukó-t honnan lehetne venni ,leginkább magyarországi webshop jönne szóba, mert ami a környéken van az nem túl biztató az is fontos lenne, hogy legyen készlet belõle. 23 K-t szánnék is még rá.
pl.: Zinamo kerékpáros webshopZinamoHali!
Bukó-t honnan lehetne venni ,leginkább magyarországi webshop jönne szóba, mert ami a környéken van az nem túl biztató az is fontos lenne, hogy legyen készlet belõle. 23 K-t szánnék is még rá.
Ridley Noah Fast
Fázni még nem fáztam benne.hogy valt be? azt irtad van aldis is neked, igy tudok mihez viszonyitani
A sebesség mindent megold.
Plusz a kétféle télikabát minden méretben és a jobbikból a régi modellek féláron vannak/voltak, én vettem is egyet belõle.
Pénteken amikor bent voltam ezek voltak csak. Kérdeztem direkt eladókat is. Azt mondták lehet lesz majd még más cucc is de most annyi van ami kint van. Én is akartam valami kabátot.Meg téli ruhát.
Mennyiért vetted meg melyiket?
Pénteken amikor bent voltam ezek voltak csak. Kérdeztem direkt eladókat is. Azt mondták lehet lesz majd még más cucc is de most annyi van ami kint van. Én is akartam valami kabátot.Meg téli ruhát.Plusz a kétféle télikabát minden méretben és a jobbikból a régi modellek féláron vannak/voltak, én vettem is egyet belõle.
Plusz a kétféle télikabát minden méretben és a jobbikból a régi modellek féláron vannak/voltak, én vettem is egyet belõle.Székesfehérváron sem. Hosszú nadrág egy darab xl méretû . Rövid ujjas mez volt annyi mint a fene. A snowboardos cuccoknál volt még aláöltözõ meg a túra cuccoknál polár felsõ azt ennyi.
Amit a bringás tud használni
Ma voltam a Decában Kecskeméten hát ott nem nagy választék van biciklis ruhából.
Teli cipö vagy klipszepszes pedäl egy bakanccsal. A többi csak szüksegmegoldäs., a cipõben macskásodik a lábam (hiába a vastag kamásli) és a felsõ öltözet a necces még, azt nem nagyon tudom eltalálni. De most majd beszerzem a varázslatos merinót.
Nem nagyon tudok neked javasolni semmit, helyesebben inkább nem merek. Nagyon egyén és pénztárca függõ az egész történet. Mindenkinek más a hõérzete, tömeg függõ a hõháztartás szabályzása is, neked kell kitapasztalnod mi az ami jó és mi az ami nem. Rengeteg a választék, én nagyon szeretem a márkás jó rucik közül a Bicycle Line termékeit, sok van belõlük. Valszeg ha mást próbáltam volna ki akkor most azt kedvelném. Szóval nem egyszerû. Ami a lényeg, azért kell és nem kevés pénzt áldozni a jó ruházatra.Üdv!
Kedves simon23 azt írod, hogy sokféle ruhád van. Javasolhatnál nekem télire valamilyen ruhát, 5 fok alatt nem akarok bringázni.
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast