B@ffa meg. Nem igaz hogy ne találok cipőt ami kényelmes is teljesen. Tavaly volt Speci Road Comp ami atom keskeny volt. Utána jött a jelenleg is használt Chain Nova 2. Ami majdnem jó lenne ha nem lenne benne a csatnak a műanyag rész amire fel van rögzítve. Ez még ritkán bazgatja a talpélemet. Most próbából rendeltem egy Northwave Extreme Plus cipőt németből. Mint a Speci. Pár perc után elkezdett fájni a lábam benne. Itthon próbáltam egy másik Northwave cipőt csak más modellt. Arra nem tudtam ráállni, úgy jónak tűnt. Itthon próbálgatva már nem. Pedig szélesebbnek írják az átlagnál a NW cipőket.
Mit érdemes még próbálni?
Az a baj, hogy a balos hosszabb de keskenyebb, a jobbos meg rövidebb de szélesebb. Még a balost is érzem szélességben picit. Bont kalkulátora balra 49-normál, jobbra 48-széleset dob. Pedig csak 5-5 milliméter eltérés van széltében és hosszában a kettő között. Nem annyira durva. Miközben keresgéltem, láttam legalább 3-4 méretnyi eltérést is képeken.
A NW megy vissza németbe.
Van értelme felmenni nagyfaluba próbálni? Van mit? Itt vidéken 3 hét alatt jött meg egy másik modell próbára. Széles kell mindenképpen.
Ezer dodós custom csukát nem akarok:)