Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Na most az a baj, hogy ha ilyen lett volna, hogy mar egyszer fejrealltam vele vagy valami akkor en is igy gondolnam, de ez egy elvileg tok uj sisak. :S

ha újként vetted, akkor esetleg vissza kellene menni az eladóhoz és reklamálni.

gOldieE36

gOldieE36

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Na most az a baj, hogy ha ilyen lett volna, hogy mar egyszer fejrealltam vele vagy valami akkor en is igy gondolnam, de ez egy elvileg tok uj sisak. :S

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Szerintetek ez mennyire csokkenti a fejfedo vedelmi kepessegeit? Semmi baja vagy teljesen kuka?

nekem azt mondták, hogy az a sisak, ami egyszer megvédett, az többé nem véd, ha komolyabb ütés érte vagy sérült, akkor kuka.

gOldieE36

gOldieE36

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Sziasztok!

A velemenyetek erdekelne egy sisak repedessel kapcsolatban: kb 2 hete vasaroltam egy uvex sisakot, amit ma vizsgaltam meg tuzetesebben, es a belsejeben tobb repedes is talalhato. A sisakot meg nem is hasznaltam.

http://e36fanatics.h..._xp_repedes.jpg

Szerintetek ez mennyire csokkenti a fejfedo vedelmi kepessegeit? Semmi baja vagy teljesen kuka?

koszonom

Adam

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

A Bont Vaypor+ cipőhöz kapcsolódó infó jött a gyártótól. Az újabbak már a boa rendszerrel vannak és kérhetők négy csavaros Speedplay talppal is. Ezt nagy eséllyel az ausztrál webshopból lehet csak, mert mindenhol a régebbit találtam az EU-n belül. Most rendeltem próbára egy Lake CX331 Speedplay cipőt. Elméletileg picit szélesebbek. Kíváncsi vagyok. Amennyiben nem ok, marad a Bont. Meg a fűrész:)

Valami jól elcsesződött a talpamban talán a speci cipő miatt. A téli bakancsom is keskeny lett azóta:(

Én innen http://www.brookscycles.co.uk/ vettem, de mondjuk esetemben nem speedplay talppal volt ugye. De egy e-mail-t megér a dolog.

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
A Bont Vaypor+ cipőhöz kapcsolódó infó jött a gyártótól. Az újabbak már a boa rendszerrel vannak és kérhetők négy csavaros Speedplay talppal is. Ezt nagy eséllyel az ausztrál webshopból lehet csak, mert mindenhol a régebbit találtam az EU-n belül. Most rendeltem próbára egy Lake CX331 Speedplay cipőt. Elméletileg picit szélesebbek. Kíváncsi vagyok. Amennyiben nem ok, marad a Bont. Meg a fűrész:)

Valami jól elcsesződött a talpamban talán a speci cipő miatt. A téli bakancsom is keskeny lett azóta:(

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

Néha a decában is vannak nagyon nagy méretek az olcsobb árfekvésben.

Fekete és szürke. Egyik sem az a kifejezetten feltűnő szín az országúton. :(

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

szerintem az elastic már nem árul direktben kiskerben.

gyártatni meg lehet velük, de kb 40-50 db-tól éri meg .

Tavaly még volt kisker árusitás.Néha a decában is vannak nagyon nagy méretek az olcsobb árfekvésben.

• sebisanyi kedveli ezt

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Esetleg elasticot nézd meg.Ha nincs akkor csinálnak de úgy már húzos az ár.

• robko66 kedveli ezt
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

A technikai alapanyagokat meg lehet venni és szabó-varró is megvarrja. Ha nem lehúzós árfekvésben dolgozik, akár még "meg is érheti", de nagyon kevésből ez sem fog kijönni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

szerintem az elastic már nem árul direktben kiskerben.

gyártatni meg lehet velük, de kb 40-50 db-tól éri meg .

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Kérdés 1: szerintetek is a fehér mezt lehet legkönnyebben észrevenni az úton?

Kérdés 2: van olyan budapesti üzlet, ahol XXXL-es, rövidujjú mezt lehet kapni, max. 5-7000Ft-os áron, sárga, narancs, esetleg kukásmellény (valami zöldes árnyalat) színben?

• sebisanyi kedveli ezt

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Én kínai gatyával voltam így http://www.ebay.com/...=item3ce1c7a7b3

Keményen el volt varva a betét is, kb 5cm-el előrébb volt, először azt hittem fordítva húztam fel :D. Ráadásul az eleje köldök fölé takart és ott a hasam is beizzadt.

Úgyhogy soha többet noname ruhát. Marad a 10 éves speci gatyám meg a hummvee, bár utóbbi kicsit meleg a maihoz hasonló időben

Pár hete tekertem egy taggal, akin egy teljes replika-szett volt, aliexpresszes. Mondta, hogy nem látott kockázatot benne, mert korrektül le volt írva a méretezés, meg minden kis részlet. Viszont pár nőismerősöm abból "él", hogy aliexpresszes kacatokat szórnak szét, s ők meg szentül állítják, hogy össze-vissza vannak méretezve a kínai ruhák, nem lehet megbízni a táblázatokban.

Egy mezt vettem, azzal 100%-ig elégedett vagyok (cipzár-gumizás a deréknál jó), de hát egy mezt nehezebb elrontani, mint egy nadrágot. : )

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

"rossz helyre varrták a betétet" nadrágban. :D

Én kínai gatyával voltam így http://www.ebay.com/...=item3ce1c7a7b3

Keményen el volt varva a betét is, kb 5cm-el előrébb volt, először azt hittem fordítva húztam fel :D. Ráadásul az eleje köldök fölé takart és ott a hasam is beizzadt.

Úgyhogy soha többet noname ruhát. Marad a 10 éves speci gatyám meg a hummvee, bár utóbbi kicsit meleg a maihoz hasonló időben

• Vejne kedveli ezt

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

nem

legjobb a kukás színű pl a northwave "share the road" meze. vagy a kukás narancs szín.

b, ilyet nem tudok.

Köszi. Két nap alatt két eladó akart rábeszélni, hogy a fehér a legfeltűnőbb, úgyhogy már majdnem elhittem. :(

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

A hülye rózsaszín is feltűnő, legalábbis azokat a bringásokat mindig kilométerről kiszúrom, akiken rózsaszín (az élénk fajta, http://3219a2.medial...ro-pink-gif.gif) van. 

Ma kellemes meglepetés volt előtúrni tavaly óta először a kantáros Giordana rövidnadrágot (Idén eddig egy kantár nélküli nacit használtam, de.. ég és föld a különbség komfortban..).

Nagyon jó helyen van benne a betét, ott szolgáltat "extra cushiont", ahol szükséges, de nem komprimálja a genitális tájék keringését. I love it soo much.

De nem értem, hogy miért nem vettem elő hamarabb, tavalyi szezonban szinte csak kantárosban tekertem, s soha nem volt semmi bajom, idén meg állandóan fészkelődnöm-csúszkálnom kellett a kantár nélküli "rossz helyre varrták a betétet" nadrágban. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Kérdés 2: van olyan budapesti üzlet, ahol XXXL-es, rövidujjú mezt lehet kapni, max. 5-7000Ft-os áron, sárga, narancs, esetleg kukásmellény (valami zöldes árnyalat) színben?

nem

legjobb a kukás színű pl a northwave "share the road" meze. vagy a kukás narancs szín.

b, ilyet nem tudok.

Bikertigger módosította - 2014. június 07. - 19:08

• Vejne kedveli ezt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SokadikX

SokadikX

törzsvendég

• fórumtag
  • 695 hozzászólás

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

a dunakeszi decában 990 huf a FDJ csapat sapkája. hátha érdekel vlkit.

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

A Lidl féle W5 lila kupakos lánctisztító spray nekem jól oldja az olajat ruhából :) Úszónadrágból azzal szedtem ki a rágógumit amibe beleültem. Nem színtiszta, kis foltot hagyott de az meg kijön folyékony kézmosó szappannal. Utóbbival szoktam kezdeni, egymáshoz dörzsölöm az anyagot, ez a nagyját kiszedi. Erre a célra bejött a lanolinos Baba folyékony szappan, de azt már nem lehet kapni csak valami mandulás meg másik illatosított kivitelben (még van egy pár, amikor láttam hogy kivonták a nagy láncoknál gyorsan körbenéztem a kissebb ABC-nél :)), meg egy Avea nevű lengyel folyékony szappan (zöld, avocado-s) ami még tök jó kezetmosni is :) Abban is van lanolin, nem tudom hogy ez a lényeges keresztmetszet vagy véletlen.