Tenyleg az volna? Es shimano mezben tekerni meg nem az? Vagy ha netalan SRAM valtod van, akkor az? Es akkor mi van ha nekem a Magellanon Merida lancvedo van? Es ha Magellanom van, akkor csak magellan mezben tekerhetek? Vagy olyanban ami nem kerekpargyarto ceg meze? Es discoverys mezt se vehetek fel, mert az outi es meg mtb es raadasul nem is trek? Ugyanmar... Mi koze a bringa markajanak a mezhez. Ha igazolt versenyzo vagy valahol, akkor van _sajat_ csapatmezed, amugy meg nincs. Azert mert meridad van meg nem ertem mennyivel "jogosabban" hordasz merida mezt. Stb. Szerintem ez vicc.
Ja meg ize. az, hogy van, hogy a bringahoz meno csapatmezhez nem azonos markaju cipot hordank nehanyan? Felhaborito. Pfujj, hogy mik vannak. Igenytelen mindenki. Jajj. Mert, mitol is? Es ugy nem mellesleg, kinek mi koze van hozza, hogy ki milyen mezben teker? Ahhoz sincs kozunk, hogy mit hord a amsik utcara, akkor a bringa tema mitol mas?
gyurri87 said
Nincsenek íratlan szabályok. Bár engem rohadtul zavar mikor egy csomó emberkét látok meridás mezben (nem másban)a s..gük alatt pedig más márkájú bicaj figyel. Ez sztem egy kicsit igénytelenség.