Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Olyan is van.

Feltöltött kép

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
nekem van membrános cipõm, de valahogy nem gondoltam még rá, hogy ebben tekerjek, olyan 3kg lehet :)
Feltöltött kép

egyébként van spd-s membrános bakancs bringára tervezve?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

mit csináltok, hogy a lábatok ne fagyjon át, ha 3 óránál többet tekertek?

Membrános bakancs. Még soha nem fáztam benne. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én 14ért vettem a budaörsiben szélálló termo bringás gatyát és tényleg mûxik. Leértékelve jobb lett volna venni, de muszáj volt. Az egész eleje szélálló, nem csak a térdnél.

Így van, én még 7ért vettem a csömöriben, s mondhatom, hogy szuper vétel volt.

Amire viszont nem tudok megoldást - mit csináltok, hogy a lábatok ne fagyjon át, ha 3 óránál többet tekertek? Én hordok egy gyapjú sízoknit, egy lazán hagyott spd cipõt, s egy jó vastag neoprén kamáslit. Ez kábé másfél-két órán át komfortos. Még egy további órán át határeset. De azon túl...már a kontaktpontnál (stopli) is elfagy a lábam.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_kamikaze18_*

vendég_kamikaze18_*
  • vendég

Hát az már csak igaz, hogy nem csupasz pofával megyek. Már sokszor 10 fok alatt se. Sálat kötök a pofázmányom elé. Tök jó, mert így a lehelleteddel a felsõ testedet is melegíted!

motorosboltban azt mondták, hogy ettõl tüdõgyulladást lehet kapni, ezért van pl a bukósisak alá való maszkokon az orrnak is lyuk a maszkon (hogy ne nedves levegõt szívj be)
bár én nem értem, hogy miért, de biztos.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Tudtok tippet adni, hogy milyen téli kesztyût érdemes venni bringázáshoz, amiben még 0 fok alatt sem fagy le az ujjam?

nekem pl zoggie van, és tökéletes -10ig garantáltan.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tudtok tippet adni, hogy milyen téli kesztyût érdemes venni bringázáshoz, amiben még 0 fok alatt sem fagy le az ujjam?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

tocsa

tocsa

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Lehet, hogy a tested nem fázik, de a mikor kapkodva veszed a levegõt, fel van hevülve a tested és ki vannak tágulva a tüdõhólyagaid akkor nem mondhatni hogy jót tesz neki a hirtelen beáramló -17 fokos levegõ.:D Csoda, hogy nem fagyasztja meg.:) Uh, szép is lenne mondjuk..:D fagyott tüdõ..

Hát az már csak igaz, hogy nem csupasz pofával megyek. Már sokszor 10 fok alatt se. Sálat kötök a pofázmányom elé. Tök jó, mert így a lehelleteddel a felsõ testedet is melegíted!

Lehet kapni maszkokat, de azok nem olyanok, mint amit linkeltél, hanem teljes símaszkok. Van olcsóbb is, 1000 HUF körül volt tél elején az Auchanban meg máshol is akciósan. De én eddig nem próbáltam, sálaztam. Munkatársam viszont maszkkal nyomja.
--
tocsa

vendég_kamikaze18_*

vendég_kamikaze18_*
  • vendég
Sziasztok!
Pólóra szeretnék házilag feliratot-képet készíteni.
Vettem is felvasalható matricát, tökéleteset lehet vele alkotni, de csak fehér pólóra, ha kicsit erõsebb színe van a pólónak, akkor átüt :( , mivel a matrica átlátszó.
Nem tudja vki, létezik olyan felvasalható matrica, ami fehér alapú, tehát az erõsebb póló színe sem látszik át? Hol tudnék és mennyiért kapni?

kösz

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Dechatlonban milyen téli bringás cuccok vannak? Termo naci, felsõ,kabát, netán szél és vízálló cuccok? És kb milyen árban? Érdemes kimenni az olcsóbb cuccokért vagy annyival nem olcsóbb?

Köhi!

Én 14ért vettem a budaörsiben szélálló termo bringás gatyát és tényleg mûxik. Leértékelve jobb lett volna venni, de muszáj volt. Az egész eleje szélálló, nem csak a térdnél.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
nyáron vettem szélálló vízálló thermo kabátot (term. bringás) 7,5kért, 18ról leárazva, most abban járok.. ((állítólag utcsó darabok voltak már nekik ebbõl))
vannak jó cuccok, csak ki kell fogni a leértékeléseket :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Dechatlonban milyen téli bringás cuccok vannak? Termo naci, felsõ,kabát, netán szél és vízálló cuccok? És kb milyen árban? Érdemes kimenni az olcsóbb cuccokért vagy annyival nem olcsóbb?

Köhi!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Yip

Yip

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás

Nem tudjátok esetleg, hogy Budapesten valamelyik bolt árul e biciklire maszkokat?

Bringavilágban is van pl. Campa maszk, bár elég drága...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
http://www.primalwea...dex.cfm?secID=1
Vannak szépek...

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Óóó, remek, köszönöm!
Csak ma tekerés közben éppen azon agyaltam, hogy vajon mikor csurog a takony az orromból a hideg miatt, és kanyaronként fújom, ezt hogy fogom megoldani maszkon keresztül.:) Bár lehet csak én variálom túl a dolgokat. ^^
Don't drink and drive, just smoke and ride!

Lajos, az aluparipa

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hervisben is van hasonló.

Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nem tudjátok esetleg, hogy Budapesten valamelyik bolt árul e biciklire maszkokat?

A Tengerszem dohány utcai boltjában pont tegnap láttam ilyesmit. Agyaltam is rajta rendesen, hogy kellene, meg minden...csak hát a keret már kifújt. Majd.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás

De miért jobb a szánkó, miért árthat a bringa?
Itt persze most nem havas-latyakos idõre gondolok, az valóban balesetveszélyes lehet, de csupán a hideg ellen öltözködéssel védekezni lehet.

Lehet, hogy a tested nem fázik, de a mikor kapkodva veszed a levegõt, fel van hevülve a tested és ki vannak tágulva a tüdõhólyagaid akkor nem mondhatni hogy jót tesz neki a hirtelen beáramló -17 fokos levegõ.:D Csoda, hogy nem fagyasztja meg.:) Uh, szép is lenne mondjuk..:D fagyott tüdõ..

Lajos, az aluparipa

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Nem tudjátok esetleg, hogy Budapesten valamelyik bolt árul e biciklire maszkokat? Olyasmire gondolok, mint ez. Csak mert sajnos a hidegben nekem is van h lilára fagy az arcom, nagyobb tempónál még a nyakam is lefagy a beszivárgó levegõtõl. Sajnos csak vastagabb sálam van, abban meg nemtudok menni mert mikor forgalomban vagyok néha gyakran kell hirtelen mozgatni a fejem h lássam az autókat és abban nehézkes.:S

Lajos, az aluparipa

tocsa

tocsa

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

hát igen én is ezt akartam mondani h -15-20 fokba azért már kevés ember teker. igaz néha én se birom ki. de inkább akkor menj szánkozni :D
(kezdem csinálni a téli szöges gumimat ...)

De miért jobb a szánkó, miért árthat a bringa?
Itt persze most nem havas-latyakos idõre gondolok, az valóban balesetveszélyes lehet, de csupán a hideg ellen öltözködéssel védekezni lehet. Pl elõzõ évben volt -17 is úgy, hogy nem volt csapadék, ezért simán lehetett bringával menni. Szerencsére még most sincs csapadék, úgy néz ki egy ideig nem is lesz, hála az égnek! Tõlem a síparadicsomokban havazzon, de itthon minél kevesebbet.

Az öltözködéssel kapcsolatban: a külsõ szélálló héj a lényeges! Lehet akármilyen thermod, ha nem szélálló, akkor szétfagysz!

A sínadrág nem hülyeség. -17-ben sícuccban nyomtam.
--
tocsa