Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Nekem van egy nagyon "specko" hosszú kerós nadrágom elfekvõben, spinigre megfelelõ lehet, mert egyébként hidegben teljesen alkalmatlan. UGyanis valami olyan anyagból van, hogy inkább hût, mint melegít! :-) Ezen okból csak egyszer használtam. L-es méret.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Nosza rajta, ne fogjátok vissza magatok, ha tudtok ilyen helyeket, komolyan érdekelne a dolog.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ha gondolod priviben elárulom :)

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Tényleg vannak a turikban bringás gatyok,mindenkinek ajánlom.
Ráadásul nem tudják eladni ugyhogy piszok olcsok,persze a legcsunyább lila meg sárga szinben"sõt egyszer láttam egy kõkoptatott farmer dizájnossat is".
De spinninngre meg naci alá tökéletessek.
Vagy decathlon ocso és jó:)

Csak hol lehet találni ilyeneket?

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás
Tényleg vannak a turikban bringás gatyok,mindenkinek ajánlom.
Ráadásul nem tudják eladni ugyhogy piszok olcsok,persze a legcsunyább lila meg sárga szinben"sõt egyszer láttam egy kõkoptatott farmer dizájnossat is".
De spinninngre meg naci alá tökéletessek.
Vagy decathlon ocso és jó:)
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Hali!
Keresnék 3/4-es bringásgatyót valami vékony anyagból,tehát nem thermósat!
Spinningre kellene.Jó minöségü.A két netes boltba nem találtam semmit.Pesti cím is jó.Köszi

vagy outletek, esetleg http://www.elastic.hu/h/index.html, csörögj rájuk biztos megmondják, h mi van és gondolom ezek a vékony cuccok most akciósak.

ab

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Hali!
Spinningre kellene.Jó minöségü.A két netes boltba nem találtam semmit.Pesti cím is jó.Köszi

decathlon?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Hali!

Télen nem sok esély van rá. Talán Hunyadi Sport?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hali!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ha ! boltban ! találsz, akkor szólj nekem is. Google-t és a fórumot ismerem.

én is így gondoltam, én sem szeretek google-el b@szakodni. csak azért másoltam be ezeket az idézeteket, h nem csak hallottam xy ismerõsének ismerõsétõl, hanem itt olvastam ebben a topicban. holnap végigjárom az összes turkálót, ami az utamba akad, de lehet, h már késõn...acélbetétes bakancsot se lehetett kapni márciusban, lehet, h bringás cuccot sem lehet novemberben. mindenesetre ha te is nézelõdsz majd, akkor sok szerencsét. bár amúgyis.:D

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Ha ! boltban ! találsz, akkor szólj nekem is. Google-t és a fórumot ismerem.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ja, angol túrkálót kell keresni, én múltkor vettem Deutsche Telekom mezt és nadrágot együtt 600-ért.

használt angol ruhásnál vettem egy újat 790ft-ért (piros, kantáros, xl-es), meg egy használt kéket 890-ftért, õs is kantáros, de nagyon kényelmes.

hali!

nem tudom, ti honnan szerzitek a ruháitokat, de én sokat veszek turkálóban. Azért ne röhögjetek ki. Legutóbbi szerzeményem egy Deutsche Telekom mez és nadrág együtt 1200 Ft. Remek állapotban...

ezek vannak ebben a topicban...még régebben írták...ha érdekel, h mikor, akkor keress rá az angol szóra

jah, majd holnap körülnézek a turkálókban itt kecskeméten..,pár rémlik, h hol van, nemvagyok járatos turkálókban..viszont így szezon végén ha van, akkor rohadt olcsó a bringás ruha...be lehet vásárolni, jól.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Ha van, akkor szólj nekem is.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
valahol itt a topicban olvastam, h angol turkálóból bringás ruhát...erre van reális esély, vagy felejtsem el?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

viszont még mindig nem írta senki, h tulajdonságaiban (izzadtságelvezetés, hõtartás) mi a különbség egy épkézláb (Coolmax) mez meg egy aláöltözet között.
thermo alá én is a nyárit veszem, mert jobb érzés és a legkevésbé izzasztó variáció számomra

röviden annyi hogy egy jó alácuccból fél liter vizet tudok kicsavarni x idejû és intenzitásu bringázás után, ugyanitt mezbõl másfelet.......:)...de én módfelett izzadós vagyok....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Az aláöltözetnek csak az a funkciója hogy a fölsõ rétegeknek átadja az izzadtságot. A mez ugyanez a sztori, de ott a felsõ réteg már a levegõ, azaz párologtat. A mez ezáltal hût nyáron, az aláöltözet viszont csak a komfortérzetet növeli azzal, hogy szárazon tartja hidegben a bõröd. ÉS ha szárazon tartja, akkor ugyebár nem párolog a nedvesség közvetlen a bõrödrõl, tehát nem fagysz meg. Hasonló, de mégsem ugyanaz.
Remélem érthetõ a lényeg, de ha nem, akkor majd valaki okosabb elmondja.

De persze nem törvényszerû azt felvenni, amit valamilyen kapitalista okokból kitaláltak, mert mindenkinek más a vízháztartása. Szóval mindenkinek ami bejön, de azért 1-et érdemes kipróbálni csak úgy, hátha jó valamire.
Feltételezem, nem mindenki mezben kezdett el tekerni, de valamilyen furcsa okból, sokan megkedvelték. Mindazonáltal még mindig vannak olyanok, akik inkább pamut pókóban tekernek. Azok sem buták, sem nem õrültek, csak nekik az megfelel, mert nem próbáltak még mást, vagy abban érzik jól magukat.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
viszont még mindig nem írta senki, h tulajdonságaiban (izzadtságelvezetés, hõtartás) mi a különbség egy épkézláb (Coolmax) mez meg egy aláöltözet között.
thermo alá én is a nyárit veszem, mert jobb érzés és a legkevésbé izzasztó variáció számomra

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Ebben igazad van, csak amíg egy aláöltözet 2 kFt körül már kapható, addig egy mez pl 5kFt-tól kezdõdik. Az aláöltözet pedig vékonyabb, és nem olyan gyorsan bojhosodik ki, ha alul hordod. Egy mez viszont nem pont erre való. Továbbá jobban testhez álló, és kényelmesebb is.

Az egyáltalán használható ruhák anyagai pedig nem tartalmaznak pamutot. Ezt a cimkén ellenõrizni tudod.
Az anyag azonban még nem minden. Nem olyan sok anyagot alkalmaznak ruhák készítésére, de azok szövésében lehet eltérés. Ez pl azt jelenti, hogy mondjuk egy ing is lehet uyganolyan poliészter, de az mégsem rendelkezik olyan tulajdonságokkal, mint egy bringás ruha. Ennél jobban nem akarok belemenni.

Próbálj fel egyet, 2 kFt nem sok azért és utána meglátod hogy mez, vagy base layer. Pl.: http://www.teamcycli...Layers_C532.cfm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ez a ket marka alaoltozetre ertendo?

igen..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dr Drake Ramorey

Dr Drake Ramorey

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás

nem, van olyan aminek 30-40 %-a gyapjú - még ha nincs is ráírva- innentõl kezdve egy kalap kakit sem ér.......
sub zero vagy moira pl nyugodtan +vehetõ, bár nem olcsók....

ez a ket marka alaoltozetre ertendo?