Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2007. március 01. - 20:30
Konkrétan ár/érték arányra lennék kíváncsi.
Írta 2007. március 01. - 19:16
kényelem, tartósság stb.
méretrezése milyen? (elasticból most L-es van és az tökéletes)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2007. február 14. - 20:48
Szempont volt, hogy olcsó legyen, és ehhez az átmeneti idõjáráshoz (0-15) alkalmas, hidegebb idõ, vagy esõ,hó esetén meg rá lehessen húzni vmi szél és vízálló nadrágot (RP, Sandstone, stb)
Zebras lett végül a Zöldpontból, 8-9e, de versenyben volt jó minõségû Campa a Bringavilágból 12e-ért, Adidas 14.5e-ért a Hugóból, illetve persze a Shimanok, de árban mindet verte az elsõ
Írta 2007. február 14. - 12:20
Nézegettem a mostani számban a ruhákat de teljesen nem lettem felvilágosult.
legcélravezetõbb, ha egy-két bicajos boltot betámadsz és szétnézel, ott is megkérdezed mit tudnak ajánlani és felöltöztetnek mintha egy stylisthoz mentél volna:)
üdv
szammer
Írta 2007. február 14. - 08:48
Pár napon belül szeretnék ruhát venni a msotani idõjáráshoz alkamast, ami ugy e kb 5-10 fok sõt napon több.
Legfeljebb 50ezret szánnék rá.
Felülre én mindenképp egy softshell dzsekit ajánlanék. A Gore modellek nagyon jók. A szelet jobban fogja mint egy Gore esödzseki és az anyaga miatt nagyon kényelmes. Ha váratlanul esö jönne azt is jól bírja. 5-10 foknál elég valami vékony alá. A hónalj alatti hosszú zippzárral jól szabályozható a szellözés. Szerintem jelenleg jobb anyag nincs hüvösebb, hideg idöre.
Írta 2007. február 14. - 08:26
Pár napon belül szeretnék ruhát venni a msotani idõjáráshoz alkamast, ami ugy e kb 5-10 fok sõt napon több.
Legfeljebb 50ezret szánnék rá. Nézegettem a mostani számban a ruhákat de teljesen nem lettem felvilágosult. Nadrágból ugye egy kell egy termo. Felülre elég egy aláöltözet plusz egy szélálló hõtartó felsõ?
Hóban esõben nem tekernék, bár elõbbi idén már nem nagyon lesz.
Szélállóság fontos mert Duna mellett tekernék fõleg.
Mintha Dante írt volna nemrég egy általa használt összeállítást csak nem találom.
Szia,
szerintem ilyen idõhöz ami passzent az egy sima, esetleg szélálló termo naci, felül egy nyári mez, hogy az izzadtságot elvezesse, azon meg egy termo mez.
Írta 2007. február 14. - 00:13
Írta 2007. február 13. - 23:42
Legfeljebb 50ezret szánnék rá. Nézegettem a mostani számban a ruhákat de teljesen nem lettem felvilágosult. Nadrágból ugye egy kell egy termo. Felülre elég egy aláöltözet plusz egy szélálló hõtartó felsõ?
Hóban esõben nem tekernék, bár elõbbi idén már nem nagyon lesz.
Szélállóság fontos mert Duna mellett tekernék fõleg.
Mintha Dante írt volna nemrég egy általa használt összeállítást csak nem találom.
Írta 2007. február 11. - 22:18
Illetve elfogadunk tippet, hogy hol találni kisméretû/nõi kantáros, betétes termo nacit olcsón, illetve ugyanezt rövidben, és nyárra.
Deca nem jó, ha ugyanaz a felhozatal, mint múlt évben, legalábbis azoknak a szabása és a betéte, fõleg a méret miatt, iszonyú rossz volt :-/
Írta 2007. január 27. - 19:09
de ha rájövök a mikéntjére, hímzek a mellénykére Kona logót az biztos
meg van egy Fidel sapim, az is kap majd valami csini kona emblémát.
nem akarom anyámmal csináltatni.
pénztárcára így is varrt nekem egyet már
Írta 2007. január 27. - 19:00
Írta 2007. január 27. - 18:50
a bicajtartó táskán felbuzdulva elhatároztam, hogy fogok varrni magamnak egy mellényt is.
a minta egy MyBike márkájú mellény lesz.
alapanyagnak egy ilyen pirosas-rikító színû orkán anyagot találtam.
viszonylag kemény.
szerintetek jó lenne?
valamint még van itthon közel egy négyzetméter elasztikus pamut. abból lehetne alsóruházatot készíteni?
mire lenne még használható?
Írta 2006. december 28. - 21:41
Olyat láttam egy hervisben a pénztárnál. De hát egyszerhasználatost vegyen a hóhér.Drága: a proathlon.com-on láttam (már nincs ott, de máshol talán találsz) taplmelegítõ- cipõfûtõ cuccot, ez is egy betét, ami 6 órán keresztül ontja magából a hõt, utána kimerül és kuka, de addig ollllyyyan meleg lesz neked...
elég húzós az ára, de ha kell, akkor kell.
Írta 2006. december 28. - 20:50
Írta 2006. december 28. - 20:26
Nem mondom, lehet tényleg ellentétes idõszakban kéne a téli-nyári holmikat venni, mert 2000ért volt rendes térdigérõ, ülõlapos nyári naci.
De ami kell az kell és még mindig a legolcsóbb volt amit találtam. Szóval lett membrános naci, meg kabát is. Sõt még aláöltöztem is.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ja meg láttam membrános szélálló zoknit vagy mit, mert érdekesen nézett ki, 3700ért az jó valamire?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2006. december 28. - 14:27
Olcsó: van a dm drogériákban bagatell összegért (talán 300 Ft-ért) talp alá tehetõ betét, kb 3-4 mm vastag, egyik fele alufóliás, másik fehér szöszmöszös izé, és teljesen jól melegen tartja a talpad.
Drága: a proathlon.com-on láttam (már nincs ott, de máshol talán találsz) taplmelegítõ- cipõfûtõ cuccot, ez is egy betét, ami 6 órán keresztül ontja magából a hõt, utána kimerül és kuka, de addig ollllyyyan meleg lesz neked...
Hervis-ben lehet kapni ilyen melegítõs talpbetétet, minimum 5 órán keresztül ontja magából a 38 fokot! 3 pár betét van egy dobozban, és ez 1690.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2006. december 28. - 10:55
Sajnos nem lehet mindig lefelé menni!Fújjj, azt még hegyre sem szeretem.
Csak azért írtam azt mert nekem bevált, de persze bõrbakancs is jó meleg.Nem hiszek a Goretex-és-társai cipõkben, volt már vagy 5 pár, szóval van (negatív) tapasztalat. Fullbõr oszt úccúneki.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy télire téli cipõt!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2006. december 28. - 07:41
Dante: Mi a baj a Goretexszel? Elvileg ez a csuka is abból van.
Írta 2006. december 27. - 22:48
Membrános bakancs. Még soha nem fáztam benne.
Fújjj, azt még hegyre sem szeretem. Nem hiszek a Goretex-és-társai cipõkben, volt már vagy 5 pár, szóval van (negatív) tapasztalat. Fullbõr oszt úccúneki.
Azt a "dm-talpbetétet" megnézem, mert hát ott vékony a keresztmetszet - köszönöm a tippet rollingwheels. A drága megoldás tárgytalan - a franc fog naponta egy újabbat bevetni, valami idõtállóbb megoldás kell.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 27. - 22:41
Olcsó: van a dm drogériákban bagatell összegért (talán 300 Ft-ért) talp alá tehetõ betét, kb 3-4 mm vastag, egyik fele alufóliás, másik fehér szöszmöszös izé, és teljesen jól melegen tartja a talpad.Amire viszont nem tudok megoldást - mit csináltok, hogy a lábatok ne fagyjon át, ha 3 óránál többet tekertek? ....
Drága: a proathlon.com-on láttam (már nincs ott, de máshol talán találsz) taplmelegítõ- cipõfûtõ cuccot, ez is egy betét, ami 6 órán keresztül ontja magából a hõt, utána kimerül és kuka, de addig ollllyyyan meleg lesz neked...