Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Ismeri/használja valaki az Elastic márkájú honi terékeket?
Konkrétan ár/érték arányra lennék kíváncsi.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Specialized Daytona nadrágról tudna valaki nyilatkozni?
kényelem, tartósság stb.
méretrezése milyen? (elasticból most L-es van és az tökéletes)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Közben szereztünk nadrágot, lehet mást is érdekel, honnan...
Szempont volt, hogy olcsó legyen, és ehhez az átmeneti idõjáráshoz (0-15) alkalmas, hidegebb idõ, vagy esõ,hó esetén meg rá lehessen húzni vmi szél és vízálló nadrágot (RP, Sandstone, stb)
Zebras lett végül a Zöldpontból, 8-9e, de versenyben volt jó minõségû Campa a Bringavilágból 12e-ért, Adidas 14.5e-ért a Hugóból, illetve persze a Shimanok, de árban mindet verte az elsõ :)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Nézegettem a mostani számban a ruhákat de teljesen nem lettem felvilágosult.

legcélravezetõbb, ha egy-két bicajos boltot betámadsz és szétnézel, ott is megkérdezed mit tudnak ajánlani és felöltöztetnek mintha egy stylisthoz mentél volna:)
üdv
szammer

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Pár napon belül szeretnék ruhát venni a msotani idõjáráshoz alkamast, ami ugy e kb 5-10 fok sõt napon több.
Legfeljebb 50ezret szánnék rá.

Felülre én mindenképp egy softshell dzsekit ajánlanék. A Gore modellek nagyon jók. A szelet jobban fogja mint egy Gore esödzseki és az anyaga miatt nagyon kényelmes. Ha váratlanul esö jönne azt is jól bírja. 5-10 foknál elég valami vékony alá. A hónalj alatti hosszú zippzárral jól szabályozható a szellözés. Szerintem jelenleg jobb anyag nincs hüvösebb, hideg idöre.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Pár napon belül szeretnék ruhát venni a msotani idõjáráshoz alkamast, ami ugy e kb 5-10 fok sõt napon több.
Legfeljebb 50ezret szánnék rá. Nézegettem a mostani számban a ruhákat de teljesen nem lettem felvilágosult. Nadrágból ugye egy kell egy termo. Felülre elég egy aláöltözet plusz egy szélálló hõtartó felsõ?
Hóban esõben nem tekernék, bár elõbbi idén már nem nagyon lesz.
Szélállóság fontos mert Duna mellett tekernék fõleg.

Mintha Dante írt volna nemrég egy általa használt összeállítást csak nem találom.

Szia,
szerintem ilyen idõhöz ami passzent az egy sima, esetleg szélálló termo naci, felül egy nyári mez, hogy az izzadtságot elvezesse, azon meg egy termo mez.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
A jelenlegi idõhöz kell egy térdmelegítõ, egy széldzseki, és kész is vagy.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Legfeljebb 50ezret szánnék rá. Nézegettem a mostani számban a ruhákat de teljesen nem lettem felvilágosult. Nadrágból ugye egy kell egy termo. Felülre elég egy aláöltözet plusz egy szélálló hõtartó felsõ?
Hóban esõben nem tekernék, bár elõbbi idén már nem nagyon lesz.
Szélállóság fontos mert Duna mellett tekernék fõleg.

Mintha Dante írt volna nemrég egy általa használt összeállítást csak nem találom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jólöltözöttek, ki mit tud arról, hogy a Hunyadi bezárt-e?
Illetve elfogadunk tippet, hogy hol találni kisméretû/nõi kantáros, betétes termo nacit olcsón, illetve ugyanezt rövidben, és nyárra.
Deca nem jó, ha ugyanaz a felhozatal, mint múlt évben, legalábbis azoknak a szabása és a betéte, fõleg a méret miatt, iszonyú rossz volt :-/

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
csak varrós. hímzés még nem játszott be.
de ha rájövök a mikéntjére, hímzek a mellénykére Kona logót az biztos :D

meg van egy Fidel sapim, az is kap majd valami csini kona emblémát.
nem akarom anyámmal csináltatni.
pénztárcára így is varrt nekem egyet már :)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
András...te ilyen varrós-hímzõs szakkörös vagy?:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
a szélálló mellények milyen anyagból vannak?
a bicajtartó táskán felbuzdulva elhatároztam, hogy fogok varrni magamnak egy mellényt is.
a minta egy MyBike márkájú mellény lesz.
alapanyagnak egy ilyen pirosas-rikító színû orkán anyagot találtam.
viszonylag kemény.
szerintetek jó lenne?

valamint még van itthon közel egy négyzetméter elasztikus pamut. abból lehetne alsóruházatot készíteni?
mire lenne még használható?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

Drága: a proathlon.com-on láttam (már nincs ott, de máshol talán találsz) taplmelegítõ- cipõfûtõ cuccot, ez is egy betét, ami 6 órán keresztül ontja magából a hõt, utána kimerül és kuka, de addig ollllyyyan meleg lesz neked...
elég húzós az ára, de ha kell, akkor kell.

Olyat láttam egy hervisben a pénztárnál. De hát egyszerhasználatost vegyen a hóhér.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szerintem ha ilyenkor a szél már a zoknid fújja akkor régen rossz, én ilyenkor ha lehet valami olyat veszek fel ami nem szívja meg magát izzadtsággal. Ha meg valami tényleg durvát akarsz akkor neoprén zokni, ami nekem van az mondjuk nehezen fér bele a bringáscipõbe.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Ma felbumliztam Budaörsre a dechatlonba egy kis vásárlósdira!

Nem mondom, lehet tényleg ellentétes idõszakban kéne a téli-nyári holmikat venni, mert 2000ért volt rendes térdigérõ, ülõlapos nyári naci.

De ami kell az kell és még mindig a legolcsóbb volt amit találtam. Szóval lett membrános naci, meg kabát is. Sõt még aláöltöztem is.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Ja meg láttam membrános szélálló zoknit vagy mit, mert érdekesen nézett ki, 3700ért az jó valamire?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Olcsó: van a dm drogériákban bagatell összegért (talán 300 Ft-ért) talp alá tehetõ betét, kb 3-4 mm vastag, egyik fele alufóliás, másik fehér szöszmöszös izé, és teljesen jól melegen tartja a talpad.
Drága: a proathlon.com-on láttam (már nincs ott, de máshol talán találsz) taplmelegítõ- cipõfûtõ cuccot, ez is egy betét, ami 6 órán keresztül ontja magából a hõt, utána kimerül és kuka, de addig ollllyyyan meleg lesz neked...

Hervis-ben lehet kapni ilyen melegítõs talpbetétet, minimum 5 órán keresztül ontja magából a 38 fokot! 3 pár betét van egy dobozban, és ez 1690.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Fújjj, azt még hegyre sem szeretem. :)

Sajnos nem lehet mindig lefelé menni! ;)

Nem hiszek a Goretex-és-társai cipõkben, volt már vagy 5 pár, szóval van (negatív) tapasztalat. Fullbõr oszt úccúneki. :)

Csak azért írtam azt mert nekem bevált, de persze bõrbakancs is jó meleg.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy télire téli cipõt!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Na, tegnap vettem "ócsóé" egy Northwave Celsius-t. Holnap v. szombaton élesben is kipróbálom aztán beszámolok a tapasztalatokról. Ha 4órát tudok vele országútizni akkor már megérte.

Dante: Mi a baj a Goretexszel? Elvileg ez a csuka is abból van.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Membrános bakancs. Még soha nem fáztam benne. :)

Fújjj, azt még hegyre sem szeretem. :) Nem hiszek a Goretex-és-társai cipõkben, volt már vagy 5 pár, szóval van (negatív) tapasztalat. Fullbõr oszt úccúneki. :)

Azt a "dm-talpbetétet" megnézem, mert hát ott vékony a keresztmetszet - köszönöm a tippet rollingwheels. A drága megoldás tárgytalan - a franc fog naponta egy újabbat bevetni, valami idõtállóbb megoldás kell.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás

Amire viszont nem tudok megoldást - mit csináltok, hogy a lábatok ne fagyjon át, ha 3 óránál többet tekertek? ....

Olcsó: van a dm drogériákban bagatell összegért (talán 300 Ft-ért) talp alá tehetõ betét, kb 3-4 mm vastag, egyik fele alufóliás, másik fehér szöszmöszös izé, és teljesen jól melegen tartja a talpad.