Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

berguson

Köszi, ott kezdtem ma, de ott jóformán csak campa országuti kesztyûk voltak.

Végül 5-6 bolt végigjárásával a ridebikeban vettem egy merida kesztyût, ami olyasmi, mint amilyet kerestem.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Hali!

Fox ruházatot honnan tudok rendelni?

Konkrétan egy MTX/MTB hosszú ujjú mez kell, meg egy rövid ujjú is kéne.

köszi
üdv
b

Itt nézelôdj

Procross webshop

bocika

bocika

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás
Hali!

Fox ruházatot honnan tudok rendelni?

Konkrétan egy MTX/MTB hosszú ujjú mez kell, meg egy rövid ujjú is kéne.

köszi
üdv
b
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
berguson
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Sziasztok!

Kerékpáros kesztyût keresek a mostani decathlonos helyett, ami nagyon kafa, csak sajnos tropára ment már.

Ilyet már a decába nem árulnak, ennek erõs, korudra szerû, nem testhezálló felsõ része van, bõr-gél tenyérrel, és igazából hasonlót keresnék.

Eddig a foxokat néztem amik képen hasonló felépítésûnek tûnnek, de ebike-rõl nem merem látatlanban megrendelni (ridebekben sincs még hasonló méret sem, ami kéne, meg ott jóval drágább is).

Valaki tudja, hogy budapesten hol lehet hasonlóan jó áron megvenni õket?

Vagy hol van nagyobb választék kesztyûkbõl?

Kovács Gültem

Kovács Gültem

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Azoknak, akik hobbikerékpárosok, és inkább a nyerget próbálják puhítani, nem akarnak betétes nadrágban közlekedni, érdemes kipróbálni a Pepco szintetikus alsóit, lsd. a honlapjukat. Én kipróbálásra vettem párat 200 ft/db(!), de mivel nagyker, legalább tizet kell venni, persze nem muszáj ugyanabból, be lehet vásárolni a családnak. Az Auchanba és a Corába is szállitanak, de a szintetikusból nem, és még egy hátrány, hogy a méretezés ebbõl az M/L-nél kezdõdik. A varrás is elég laposnak tûnik, bár még nem kerekeztem benne, csak a szárazontartását teszteltem, és az mûködik...
Egy mini ipari parkban vannak, az Avia (olcsó) benzinkútnál kell bemenni, leghátul vannak, jobbra.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

A neoprén ruhák (pl. triatlonos, búvár, szörf) mennyire jók tekeréshez? Gondolom lélegzés nuku. Vízállóak, vagy csak melegen tartanak?

Jók! Briko téli felsõt használok. Meleg, szellõzik és vízlepergetõ. Én fázós vagyok, de ez alá felveszek egy bolyhos õszi mezt meg egy jó aláöltözetet és -10C-ig jó vagyok.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Valaki használ ilyet? Sandstone Biker biciklis es
Tapasztalatok?

A legrosszabbra is fel akarok készülni. Ha salzkammeren végig esik, az 14-15óraesõben, és ha ott esik, akkor 10foknál nem nagyon van melegebb...

A Dechatlonban szokott lenni Jeantex esõkabát, nagyon vékony, nagyon könnyû, nagyon drága, de mûködik.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Tapasztalatok?

A legrosszabbra is fel akarok készülni. Ha salzkammeren végig esik, az 14-15óraesõben, és ha ott esik, akkor 10foknál nem nagyon van melegebb...

Nekem erre nagyon hasonlító van a Decathlonból, Jeantex márkájú. Már sokszor jött jól, he elkezdett esni. Az odldalán van lélegzõ nyílás, én nem szoktam kényelmetlenül beleizzadni, belemelegedni. Egyébként kerékpárversenyeken mindig a halál egyszerû mûanyagot látni a profikon is.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nekem régebben volt sandstone kabátom, átázott mindig. Nemtom azóta mennyit fejlõdtek. A link szerint ez valami lélegzõs "omniclima" anyagból van.
Na most ha valami lélegzõs, vízálló és könnyû is egyben, akkor az nálam gore-tex paclite, vagy esetleg sympatex. Egy ilyen kabát akár 10szer ennyibe is kerülhet.
Ha ennyit nem akarsz rá áldozni, akkor a legjobb egy sima "mûanyag" esõkabát, akár az átlátszó nylon szerû. Ezek totál vízállók, szal csak belülrõl fogsz "elázni" a saját izzadságodtól. Ez még mindig jobb mint a hideg esõtõl.

A másik para a "lélegzõ" anyagokkal, hogy pár év alatt lecsökken a páraáteresztésük, sokszor pedig a vízállóságuk is. Ezután lehet mindenféle anyagokkal "megújítani" a kabátot, de tapasztalataim szerint már sosem lesz olyan jó mint újkorában :(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Tapasztalatok?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
-10fok körül már el lehet viselni. :)

Egyébként mire készülsz, el akarsz költözni Norvégiába? Vagy szerinted ilyen hideg és esõ lesz a nyári versenyeken? :)

A sebesség mindent megold.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

A neoprén ruhák (pl. triatlonos, búvár, szörf) mennyire jók tekeréshez? Gondolom lélegzés nuku. Vízállóak, vagy csak melegen tartanak?

nem vízállóak, csak vizesen is melegek. Szerintem halál lehet.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Közben megtaláltam a "védõs" rövidújjút... Fox Digit Short. Hátha valaki még ilyesmit keres....
Don't try this at home!

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Sziasztok!

Ismeri valaki a Fox Reflex Gel rövidújjú kesztyût? Mennyire kényelmes és strapabíró? Illetve létezik olyan kesztyû, ami védei a kézfejet is, mint pl egy protektoros DH kesztyû, csak éppen rövidújjú?

Illetve próbáltátok az újjatlan SealSkinz kesztyût is? egész jó áron meg lehet csípni.. ??

Köszi szépen,
Bulesz
Don't try this at home!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
the sealskinz.com on-line shop

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
S olyan van ami 0-15fok közöttre való? Igazából a hideg/esõs/saras versenyek esetére kellene valami ruha ami nem ázik át egy maraton hosszútávon, vagy akár salzkammergut 211km-es távján. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Tudtok ténylegesen vízálló versenyzéshez is használható bringásfelsõt/kabátot, nadrágot és kesztyût?

Csatlakozom VV-hez én az õ tanácsára vettem Sealskinz kesztyûket télit (tehát bélelt,szél és vízállót) és átmenetit (szél és vízállót ) mindkettõ tökéletesen bevált. A téliben voltam a tortúrán -6 és -11 fok közötti hõmérsékleten emelkedõkön beleizzadt a kezem és ilyen még nem volt de nem fázott egy cseppet sem mikor jött a lejtõ. Havas esõben aszfalton is tökéletesen teljesített.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Kesztyûbõl és zokniból Sealskinz.:)