Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Egy széldzseki mitõl lenne meleg?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Most kapható az Aldi-ban 85grammos(állítólag) széldzseki, na most az lenne a kérdésem, hogy van e valakinek ezzel már tapasztalata? Elég jó anyag e, ha már könnyû, meleg is e és hasonló dolgok érdekelnének. Elõre is kösz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Mától olcsó sportzokni a Lidlben.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
De gondolom egy darab egyedi rendelése esetén nem úgy van,hogy olcsóbban kijön mint egy bolti.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Bocs úgy értettem, hogy elég sokan rendelnek tõlük team ruházatot, és az azért olcsóbban jön ki mint a bolti szerintem. Nekem van ilyen gatyóm és pont mert a különbözõ színek egy kicsit anyagban is különböznek sokkal kényelmesebb mint a bolti példányom! Gyakorlatilag nyáron nem éreztem hogy van rajtam bármi is mármint melegség szempontjából, míg ezt a fekete bolti változatban nem mondhattam el!

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Ha nem boltban veszed,akkor honnan?Vagy csináltatod?

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Köszönöm a tanácsokat.Igazából betét nélküli is képben van,mert nem használom a rövidnadrágomban sem.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás
Szerintem is kantáros, a kantárnélküli vágja a hasad, illetve nyomhatja is azt, és ha csak egy kicsit is szarakodik a gyomrod, arra rátesz egy lapáttal! A kantáros meg alapvetõen megfelelõen véd mindenhol, és ha fent van a kantár nem nagyon tudod begyûrni a betétet, míg a kantár nélkülivel ez elõfordulhat. Mondjuk én boltban nem vennék elasztikot, mert annyit nem ér mint amennyibe általában kerül!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Most is van egy, mûködik, de tény, fõleg az õszi-téli tekerésekkor jobb szeretem a kantárosat, jobban védi a derekamat.

nálam az szólt a kantáros nadrágok mellett, hogy nem vágja hasam. ha pedig lejjebb húzom a gumis derékrészt, akkor a betét nem kényelmes...
van 1-2 kantár nélküli, de nem szívesen hordom.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

Sziasztok!Kantár nélküli normál bringás nadrág mennyire jó XC-re?Nem csúszik le,nem kell sûrûn felhúzgálni?Konkrétan erre gondolok:http://www.elastic.h...zl&i=61&a=2&t=1.Mi a véleményetek róla?

Én évekig csak ilyet kantár nálküli gatyókat használtam, nem volt rá panaszom. Most is van egy, mûködik, de tény, fõleg az õszi-téli tekerésekkor jobb szeretem a kantárosat, jobban védi a derekamat. Elastic gatyám egy rövid volt és nem is lesz több, mert a betétje rendszeresen kidörzsölte a belül a combomat. Az egyik Beac maxim rá is ment :-(

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Sziasztok!Kantár nélküli normál bringás nadrág mennyire jó XC-re?Nem csúszik le,nem kell sûrûn felhúzgálni?Konkrétan erre gondolok:http://www.elastic.h...zl&i=61&a=2&t=1.Mi a véleményetek róla?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

thx!

a biondo-nál is érdeklõdhetsz. õk asszem olaszba csináltatták a cuccaikat,de jobbak mint az elastic

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
thx!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
http://elastic.hu/

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Hali!Bringás mezt szeretnénk készíttetni!Ha valaki esetleg tud valami infót,cégekrõl akik foglalkoznak vele.Dobjon már nekem egy infót!Köszönöm!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a honlapjukon nincs cm-ben megadva a méret?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás
Tud valaki érdemlegesen ahhoz hozzászólni, hogy spec és a northwave között van e méretben számozáskülönbség?!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.354 hozzászólás
hali
nemrég regisztráltam.
a tél kezdetekor vettem néhány téli cuccot:kabát,kamásli. ezekrõl írnék.
kabát:decathlonból való.9900HUF. röviden csak annyi,hogy naon állat. könnyû,vékony,meleg. teljesen profi cucc. negatívum: szerencsés lett volna legalább némi fényvisszaverõcsík rá,elég sötét(fekete;)). szeretem a feketét,de talán télen nem árt ha észrevesznek a sofõrök. na mind1
kamásli:ez is decathlon. kicsit húzós volt az ára-11900HUF,de megérte. teljesen neoprén(talán jól írtam). nem vagyok fázós,de a lábfejem nem veszi ezt tudomásul,és kemény minuszokban szokott fázni. na ez ezzel megszûnt. volt hogy xarrá ázott,de még így is melegen maradt a lábam. 1 vastagabb zokni,nyári csuka,kamásli.ennyi elég.van a tetején vlmi féle gumiréteg ami még kevésbé engedi át a vizet,és ezen van több helyen is fényvisszaverõ (cickaszem:) ennél a cuccban is az apróságoknál jön ki,hogy mennyire profi.
nem reklámozom a decathlont,de a ruházatban elég jók,és találni néha elég jó árú dolgokat. csak azért vásároltam ott,mert több méretet is fel lehetett próbálni. ez jelentõsen csökkenti a zsákbamacska faktort. még régebben cipõt is vettem ott. nem azért,mert annyira tuti lenne,vagy nagyon olcsó lett volna,hanem,mert volt választék. több méretet is fel tudtam próbálni.
na itt a vége,talán segítettem vlkinek ezzel.

ja! országutizom,szóval ehhez mérten olvasni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Oakley Tool Box sorozat. Nekem a 2.0 van, és nem mondom, h nem lehetett volna praktikusabban kialakítani meg elrendezni a tárolóhelyeket, de szuperkényelmes, és jól néz ki. És Oakley. :)

Márkamán:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Oakley Tool Box sorozat. Nekem a 2.0 van, és nem mondom, h nem lehetett volna praktikusabban kialakítani meg elrendezni a tárolóhelyeket, de szuperkényelmes, és jól néz ki. És Oakley. :)
stumpjumpa