Egyetértek. Életveszélyes mindenkire nézve a bringázás közbeni zenehallgatás. Remélem csak telefonálni akar közben.
szerintem semmi probléma nincs vele
Egyetértek. Életveszélyes mindenkire nézve a bringázás közbeni zenehallgatás. Remélem csak telefonálni akar közben.
Te dolgod, mit csinálsz de véleményem szerint a zenehallgatás és a kerékpározás nem jó párosítás, nagyon balaesetveszélyes. A közlekedésben igenis szükséged van a hallásodra is, nem csak a látásodra.
A sebesség mindent megold.
Igaz, a kérdésedre nem tudok válaszolni de a következõt érdemes elolvasni!..szeretnék venni kimondottan bringázáshoz egy stereo bluetooth headset-et.
Olyan kellene nekem, ami tényleg használható túrázáshoz, esetleg direkt bringásoknak gyártották.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Remélem nem, de ha vízálló, akkor a napi 5-6 km alatt nem ázik pacalra a fejem, és ez nem utolsó szempont.
nem lesz ez meleg?
Úszósapka alatt beizzad a fejed. Amikor megérkeztél akkor lehet kicsavarni a hajból az izzadtságot.
Az ilyen légmentesen záródó holmik ezért nem jók mert abban belülrõl izzadsz és esély sincs a szellõzésre.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ezeket mostanában akarod hordani, vagy téli ruházatot keresel? Az úszósapkás ötletbõl ítélve, esõ elleni védelemre keresel ruhát. Ha hordasz sisakot, akkor lehet kapni sisakra húzható esõvédõt, de akár házilag is megoldhatod, fóliával. Kamásliból is van, ami csak víz ellen véd, nem pedig a hideg ellen.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem már kerékpáros esõkabátot és nadrágot, most szükségem lenne egy kamásli-ra, ami jó is, valamint egy sapkára, mivel a kabát-nak nincs kapucnija.
Milyen kamáslit és sapkát tudtok ajánlani? Csak munkába járásra kellene, ez naponta 6 km körül van.
Gondolkoztam, hogy lehetne venni gumiból készült úszósapkát, de hátha van kimondottan valami erre a célra.
Elõre is köszönöm a válaszokat
Üdvözlettel
bexzy
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem már kerékpáros esõkabátot és nadrágot, most szükségem lenne egy kamásli-ra, ami jó is, valamint egy sapkára, mivel a kabát-nak nincs kapucnija.
Milyen kamáslit és sapkát tudtok ajánlani? Csak munkába járásra kellene, ez naponta 6 km körül van.
Gondolkoztam, hogy lehetne venni gumiból készült úszósapkát, de hátha van kimondottan valami erre a célra.
Elõre is köszönöm a válaszokat
Üdvözlettel
bexzy
Van egy idõsebb kerékpáros srác aki mindent meg tud szervízelni,..Túratáska gondom van.
..mivel van ötletem, de nem ismerem az ehhez célszerûen felhasználható anyagokat, szívesen venném valaki segítségégét, hogy mibõl is érdemes ezt az egyszerû keretet megépíteni.