Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
utcai cipohoz keresek vmi vizhatlan kamasli(szeruseget), mar eleg jol mukodik a szakado esos rendszerem is, de a cipom mindig szarra azik. munkaba jarashoz.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Dolgozni isteni benne, ha bringázol gyorsan beleizzadsz.
http://www.vedofelsz...tyu-p-3830.html
Én ma vettem ilyesmit általában ilyen kesztyüket használok meló közben ha kell mert nagyon kényelmesek és még a tapintás is funkcionál bennük részlegesen. + mivel teljesen passzosak nem akadnak be.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
ilyen kesztyû milyen lehet?

Portwest A720 Impact kesztyû**-**High Performance | Védõfelszerelés - munkaruha, védõruha, tunika, acélbetétes bakancs, gumicsizma

a szemüvegek sem rosszak

http://www.vedofelsz...-c-226_243.html

de amúgy itt van 7-10 ropiért softshell kabát, meg hasonlók

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Lehet az a Camp esõkabát nem az volt aminek látszott...
El tudom képzelni, hogy ezt is utángyártják sok helyen mint az Adidas-t és a Nike-t.

Olyan bringa boltban vettem, ami egy csomó campa ruházatot árul, szóval nem tartom valószínûnek.

A szabása és az anyag rugalmassága hibátlan, tök jól is néz ki.

Csak éppen gyakorlatilag használhatatlan.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Lehet az a Camp esõkabát nem az volt aminek látszott...
El tudom képzelni, hogy ezt is utángyártják sok helyen mint az Adidas-t és a Nike-t.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A gore-tex és társai ruhák idõvel mind vesztenek a vízhatlanságukból. A vízhatlanságukat csak az erre a célre gyártott mósószerrel örzik meg és az impregnálás persze segít de nem örök vízhatlanok. ( egy jobb impregnáló spray-vel akár a polár pulcsid is vízhatlanná tudod tenni ideig óráig) Ilyenkor persze mindig felvetõdik a kérdés, hogy a ruha mennyit állt a raktárban. Mert ha éveket állt és Te utána vetted meg, akkor elég rosszul járhatsz, mert szépen elöregszik az anyag mire hozzád kerül. Persze ezer féle membrán van, mindegyik más és mást tud, de alapjaiban egyformák.

azt tenném hozzá ehhez, hogy ha egyszer kimosod sima mosóporral gépben a goretexes softshelles vagy akármilyen hiperszuper csúcs-kabátodat-pulóveredet-dzsekidet-akármidet, akkor kb keresztet is vethetsz az összes extra tulajdonságára.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Szia,

Nekem Campagnolo széldzsekim van (újjatlan) és van hozzá kis táska a dzseki belsõ felében, amibe be lehet gyûrni a kabátot.

Köszi
Viszont nem széldzsekire van szükségem. Van egy jófajta windstopperes mellényem amit nagyon szeretek.

Campa esõkabátot én nagyon nem tudom ajánlani.

Esõben azonnal beázik, mindez mellé a szellõzése nulla.

Pont ma néztem egy helyen...campa-esõdzsekit...pfff szerintem nagyon piti! ránézésre kb.5x felveszed és kuka.

Viszont néztem a Vaude-nak egy hajtogatós esõdzsekijét,az még talán tudhat valami. bár nem olcsó...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Szia,

Nekem Campagnolo széldzsekim van (újjatlan) és van hozzá kis táska a dzseki belsõ felében, amibe be lehet gyûrni a kabátot.

Campa esõkabátot én nagyon nem tudom ajánlani.

Esõben azonnal beázik, mindez mellé a szellõzése nulla.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

sziasztok!

tudnátok ajánlani esõdzsekit.olyat aminek van pici tasakja és elfér egy mezzsebben.ja és valóban vízálló!
futnék is benne alkalomadtán és néha még egy könnyû hátizsákot is e kéne viselnie.

elõre is köszi!

Szia,

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Hozzá kell tegyem én viszonylag kora reggel voltam az Alidban ebben a témában, de nagyobb méretû cuccokból - 50-es méret fölött - összesen egyetlen darab hosszú fölsõ volt. Nadrágból még annyi se. :(

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

hali

Lesznek még szerintetek aldiban kerékpáros cuccok mostanában?Vagy csak ennyit szoktak akciózni így õsszel?Ma voltam,de már szinte mindent elvittek,1 kabát volt még,de az is azért mert gondolom mindenkinek kicsi volt :)Úgy látom hogy nyitásra kell menni,mert mindent elvisznek még aznap :/

A rossz hírem az, hogy én eddig mindig úgy tapasztaltam hogy ebbõl a termós cuccból egyszer raknak ki õsszel, meg egyszer tavasszal. Nézni kell a honlapot, de egy hónapon bellül biztos nem lesz, talán még október november tájékán! Ugyebár ez a cucc nem marad a nyakukon. Én fél kilencre mentem, szerencsére még én és párom is tudtunk egy nacit menteni, illetve õ egy nõi felsõt is, de már kabát nem volt téli mez meg csak kicsiben!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
sziasztok!

tudnátok ajánlani esõdzsekit.olyat aminek van pici tasakja és elfér egy mezzsebben.ja és valóban vízálló!
futnék is benne alkalomadtán és néha még egy könnyû hátizsákot is e kéne viselnie.

elõre is köszi!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás

Men's Waterproof Gore-Tex 2in1 Outdoor Windstop Jacket - eBay (item 320578182181 end time Sep-18-10 02:29:56 PDT)
na valami ilyesmi a kabátom, amit kaptam ismerõsöktõl. egy-két helyen már elengedett a hegesztés, meg mint mondtam a múlt héten be is ázott. ezért lennék rá kíváncsi, hogy ez vajon csak azért van mert már viseltes, és minden goretex így jár idõvel és impregnálni kell, vagy szimplán azért ázott be mert szar, hamis, nem is gore-tex. fogalmam sincs hogy kéne kinéznie valódi gore-tex anyagnak az a baj .p

a hétvégén amúgy befújtam impregnáló sprayvel, rá volt írva, hogy lélgegzõ cuccokhoz is lehet használni. talán nem csináltam vele hülyeséget.

New Men Windstop Waterproof GoreTex 2in1 Outdoor Jacket - eBay (item 190432810061 end time Sep-17-10 13:58:59 PDT)
ez is pl ezerszázalék, hogy nem TNF, de ha ugyanabból az anyagból van akkor kitérdekel.

A gore-tex és társai ruhák idõvel mind vesztenek a vízhatlanságukból. A vízhatlanságukat csak az erre a célre gyártott mósószerrel örzik meg és az impregnálás persze segít de nem örök vízhatlanok. ( egy jobb impregnáló spray-vel akár a polár pulcsid is vízhatlanná tudod tenni ideig óráig) Ilyenkor persze mindig felvetõdik a kérdés, hogy a ruha mennyit állt a raktárban. Mert ha éveket állt és Te utána vetted meg, akkor elég rosszul járhatsz, mert szépen elöregszik az anyag mire hozzád kerül. Persze ezer féle membrán van, mindegyik más és mást tud, de alapjaiban egyformák.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hali

Ma voltam, de már szinte mindent elvittek,1 kabát volt még,de az is azért mert gondolom mindenkinek kicsi volt :)

Mindenkire kicsi? A legkisebb méret is egy normál kerékpárosra kicsit nagy.

A sebesség mindent megold.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én nyáron szoktam a dekásban téli cuccot venni, elég olcsó, és igen jó. A téli windstopperes kabátjuk meg különösen jó, 0 fok felett már túl meleg is általában. Lidl-es biciklis cuccom is van, abból azért nem fogok venni továbbiakat, bár a sí aláöltözet az éppen kivétel, mert az szuper

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Én is azt írtam hogy nyitásra :)
Amúgy még nem voltam aldiban,a fene se gondolta hogy ilyen keveset hoznak hogy másnapra egy darab se marad...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

tuti hamisak ezek. sehol nem írja a márkát, típust, 70dollár summit series kabátért röhej lenne. no meg a származási hely, hong kong is mond valamit :)

lehet józsin meg lehetne venni 3k ban nagyban,cimkézés, papirozás egy 500huf aztán mi is adhatnánk 70 dodoba:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
tuti hamisak ezek. sehol nem írja a márkát, típust, 70dollár summit series kabátért röhej lenne. no meg a származási hely, hong kong is mond valamit :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Men's Waterproof Gore-Tex 2in1 Outdoor Windstop Jacket - eBay (item 320578182181 end time Sep-18-10 02:29:56 PDT)
na valami ilyesmi a kabátom, amit kaptam ismerõsöktõl. egy-két helyen már elengedett a hegesztés, meg mint mondtam a múlt héten be is ázott. ezért lennék rá kíváncsi, hogy ez vajon csak azért van mert már viseltes, és minden goretex így jár idõvel és impregnálni kell, vagy szimplán azért ázott be mert szar, hamis, nem is gore-tex. fogalmam sincs hogy kéne kinéznie valódi gore-tex anyagnak az a baj .p

a hétvégén amúgy befújtam impregnáló sprayvel, rá volt írva, hogy lélgegzõ cuccokhoz is lehet használni. talán nem csináltam vele hülyeséget.

New Men Windstop Waterproof GoreTex 2in1 Outdoor Jacket - eBay (item 190432810061 end time Sep-17-10 13:58:59 PDT)
ez is pl ezerszázalék, hogy nem TNF, de ha ugyanabból az anyagból van akkor kitérdekel.

ugy tudom az anyag szövése alapján lehet megállapitani....az ár lehetne gyanus de nem mérvadó,mert lehet kifutó modell vagy felvásároltak egy beragadt raktár készletet stb stb.nehéz okosnak lenni:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

hali

Lesznek még szerintetek aldiban kerékpáros cuccok mostanában?Vagy csak ennyit szoktak akciózni így õsszel?Ma voltam,de már szinte mindent elvittek,1 kabát volt még,de az is azért mert gondolom mindenkinek kicsi volt :)Úgy látom hogy nyitásra kell menni,mert mindent elvisznek még aznap :/

ha nyári ruhákból indulunk ki akkor lesznek még, és nem aznap kell menni hanem nyitásra
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.