Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás ruházat
Írta 2010. szeptember 17. - 10:35

Írta 2010. szeptember 16. - 20:59

http://www.vedofelsz...tyu-p-3830.html
Én ma vettem ilyesmit általában ilyen kesztyüket használok meló közben ha kell mert nagyon kényelmesek és még a tapintás is funkcionál bennük részlegesen. + mivel teljesen passzosak nem akadnak be.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. szeptember 16. - 20:43

Portwest A720 Impact kesztyû**-**High Performance | Védõfelszerelés - munkaruha, védõruha, tunika, acélbetétes bakancs, gumicsizma
a szemüvegek sem rosszak
http://www.vedofelsz...-c-226_243.html
de amúgy itt van 7-10 ropiért softshell kabát, meg hasonlók
Írta 2010. szeptember 15. - 10:02

Lehet az a Camp esõkabát nem az volt aminek látszott...
El tudom képzelni, hogy ezt is utángyártják sok helyen mint az Adidas-t és a Nike-t.
Olyan bringa boltban vettem, ami egy csomó campa ruházatot árul, szóval nem tartom valószínûnek.
A szabása és az anyag rugalmassága hibátlan, tök jól is néz ki.
Csak éppen gyakorlatilag használhatatlan.
Írta 2010. szeptember 15. - 09:39

El tudom képzelni, hogy ezt is utángyártják sok helyen mint az Adidas-t és a Nike-t.
Írta 2010. szeptember 14. - 19:07

azt tenném hozzá ehhez, hogy ha egyszer kimosod sima mosóporral gépben a goretexes softshelles vagy akármilyen hiperszuper csúcs-kabátodat-pulóveredet-dzsekidet-akármidet, akkor kb keresztet is vethetsz az összes extra tulajdonságára.A gore-tex és társai ruhák idõvel mind vesztenek a vízhatlanságukból. A vízhatlanságukat csak az erre a célre gyártott mósószerrel örzik meg és az impregnálás persze segít de nem örök vízhatlanok. ( egy jobb impregnáló spray-vel akár a polár pulcsid is vízhatlanná tudod tenni ideig óráig) Ilyenkor persze mindig felvetõdik a kérdés, hogy a ruha mennyit állt a raktárban. Mert ha éveket állt és Te utána vetted meg, akkor elég rosszul járhatsz, mert szépen elöregszik az anyag mire hozzád kerül. Persze ezer féle membrán van, mindegyik más és mást tud, de alapjaiban egyformák.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2010. szeptember 14. - 18:31

Szia,
Nekem Campagnolo széldzsekim van (újjatlan) és van hozzá kis táska a dzseki belsõ felében, amibe be lehet gyûrni a kabátot.
Köszi
Viszont nem széldzsekire van szükségem. Van egy jófajta windstopperes mellényem amit nagyon szeretek.
Campa esõkabátot én nagyon nem tudom ajánlani.
Esõben azonnal beázik, mindez mellé a szellõzése nulla.
Pont ma néztem egy helyen...campa-esõdzsekit...pfff szerintem nagyon piti! ránézésre kb.5x felveszed és kuka.
Viszont néztem a Vaude-nak egy hajtogatós esõdzsekijét,az még talán tudhat valami. bár nem olcsó...
Írta 2010. szeptember 14. - 15:21

Szia,
Nekem Campagnolo széldzsekim van (újjatlan) és van hozzá kis táska a dzseki belsõ felében, amibe be lehet gyûrni a kabátot.
Campa esõkabátot én nagyon nem tudom ajánlani.
Esõben azonnal beázik, mindez mellé a szellõzése nulla.
Írta 2010. szeptember 14. - 14:36

sziasztok!
tudnátok ajánlani esõdzsekit.olyat aminek van pici tasakja és elfér egy mezzsebben.ja és valóban vízálló!
futnék is benne alkalomadtán és néha még egy könnyû hátizsákot is e kéne viselnie.
elõre is köszi!
Szia,
Írta 2010. szeptember 14. - 13:54

Írta 2010. szeptember 14. - 09:05

hali
Lesznek még szerintetek aldiban kerékpáros cuccok mostanában?Vagy csak ennyit szoktak akciózni így õsszel?Ma voltam,de már szinte mindent elvittek,1 kabát volt még,de az is azért mert gondolom mindenkinek kicsi voltÚgy látom hogy nyitásra kell menni,mert mindent elvisznek még aznap :/
A rossz hírem az, hogy én eddig mindig úgy tapasztaltam hogy ebbõl a termós cuccból egyszer raknak ki õsszel, meg egyszer tavasszal. Nézni kell a honlapot, de egy hónapon bellül biztos nem lesz, talán még október november tájékán! Ugyebár ez a cucc nem marad a nyakukon. Én fél kilencre mentem, szerencsére még én és párom is tudtunk egy nacit menteni, illetve õ egy nõi felsõt is, de már kabát nem volt téli mez meg csak kicsiben!
Írta 2010. szeptember 13. - 19:50

tudnátok ajánlani esõdzsekit.olyat aminek van pici tasakja és elfér egy mezzsebben.ja és valóban vízálló!
futnék is benne alkalomadtán és néha még egy könnyû hátizsákot is e kéne viselnie.
elõre is köszi!
Írta 2010. szeptember 13. - 18:21

Men's Waterproof Gore-Tex 2in1 Outdoor Windstop Jacket - eBay (item 320578182181 end time Sep-18-10 02:29:56 PDT)
na valami ilyesmi a kabátom, amit kaptam ismerõsöktõl. egy-két helyen már elengedett a hegesztés, meg mint mondtam a múlt héten be is ázott. ezért lennék rá kíváncsi, hogy ez vajon csak azért van mert már viseltes, és minden goretex így jár idõvel és impregnálni kell, vagy szimplán azért ázott be mert szar, hamis, nem is gore-tex. fogalmam sincs hogy kéne kinéznie valódi gore-tex anyagnak az a baj .p
a hétvégén amúgy befújtam impregnáló sprayvel, rá volt írva, hogy lélgegzõ cuccokhoz is lehet használni. talán nem csináltam vele hülyeséget.
New Men Windstop Waterproof GoreTex 2in1 Outdoor Jacket - eBay (item 190432810061 end time Sep-17-10 13:58:59 PDT)
ez is pl ezerszázalék, hogy nem TNF, de ha ugyanabból az anyagból van akkor kitérdekel.
A gore-tex és társai ruhák idõvel mind vesztenek a vízhatlanságukból. A vízhatlanságukat csak az erre a célre gyártott mósószerrel örzik meg és az impregnálás persze segít de nem örök vízhatlanok. ( egy jobb impregnáló spray-vel akár a polár pulcsid is vízhatlanná tudod tenni ideig óráig) Ilyenkor persze mindig felvetõdik a kérdés, hogy a ruha mennyit állt a raktárban. Mert ha éveket állt és Te utána vetted meg, akkor elég rosszul járhatsz, mert szépen elöregszik az anyag mire hozzád kerül. Persze ezer féle membrán van, mindegyik más és mást tud, de alapjaiban egyformák.
Írta 2010. szeptember 13. - 16:16

Mindenkire kicsi? A legkisebb méret is egy normál kerékpárosra kicsit nagy.hali
Ma voltam, de már szinte mindent elvittek,1 kabát volt még,de az is azért mert gondolom mindenkinek kicsi volt
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. szeptember 13. - 15:51

Írta 2010. szeptember 13. - 15:38

Amúgy még nem voltam aldiban,a fene se gondolta hogy ilyen keveset hoznak hogy másnapra egy darab se marad...
Írta 2010. szeptember 13. - 15:21

tuti hamisak ezek. sehol nem írja a márkát, típust, 70dollár summit series kabátért röhej lenne. no meg a származási hely, hong kong is mond valamit
lehet józsin meg lehetne venni 3k ban nagyban,cimkézés, papirozás egy 500huf aztán mi is adhatnánk 70 dodoba:)
Írta 2010. szeptember 13. - 15:15

Írta 2010. szeptember 13. - 14:59

Men's Waterproof Gore-Tex 2in1 Outdoor Windstop Jacket - eBay (item 320578182181 end time Sep-18-10 02:29:56 PDT)
na valami ilyesmi a kabátom, amit kaptam ismerõsöktõl. egy-két helyen már elengedett a hegesztés, meg mint mondtam a múlt héten be is ázott. ezért lennék rá kíváncsi, hogy ez vajon csak azért van mert már viseltes, és minden goretex így jár idõvel és impregnálni kell, vagy szimplán azért ázott be mert szar, hamis, nem is gore-tex. fogalmam sincs hogy kéne kinéznie valódi gore-tex anyagnak az a baj .p
a hétvégén amúgy befújtam impregnáló sprayvel, rá volt írva, hogy lélgegzõ cuccokhoz is lehet használni. talán nem csináltam vele hülyeséget.
New Men Windstop Waterproof GoreTex 2in1 Outdoor Jacket - eBay (item 190432810061 end time Sep-17-10 13:58:59 PDT)
ez is pl ezerszázalék, hogy nem TNF, de ha ugyanabból az anyagból van akkor kitérdekel.
ugy tudom az anyag szövése alapján lehet megállapitani....az ár lehetne gyanus de nem mérvadó,mert lehet kifutó modell vagy felvásároltak egy beragadt raktár készletet stb stb.nehéz okosnak lenni:)
Írta 2010. szeptember 13. - 14:57

hali
Lesznek még szerintetek aldiban kerékpáros cuccok mostanában?Vagy csak ennyit szoktak akciózni így õsszel?Ma voltam,de már szinte mindent elvittek,1 kabát volt még,de az is azért mert gondolom mindenkinek kicsi voltÚgy látom hogy nyitásra kell menni,mert mindent elvisznek még aznap :/
ha nyári ruhákból indulunk ki akkor lesznek még, és nem aznap kell menni hanem nyitásra
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.