Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
ezeket ismerem köszönöm, amikor arra járok, akkor is szoktam nézni, de gyakorlatilag sehol sem találok -országúti cipõre- nekem valót :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ez? 36-39
Decathlon - lábbeli kiegészítők kamásli cipővédő ROCKRIDER - 1 mm MTB cipővédő ROCKRIDER - a láb melegen tartásához hűvös időben, MTB-hoz alakított szigetelés.

de itt a kereso:
Decathlon - A keresés találatai

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
akkor egy trükkös kérdés: láttál már a decában 36os lábra való kamáslit? :D

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nekem decás mezem van...jó az, csak nincs rajta zseb :)

en vegigprobaltam par olcso mezuket :) a rovid nyaknelkuli nyarra szvsz marha jo, annyiba kerul mint egy olcso polo. van neki bringas verzioja, ami zsebes es van cipzaros nyaka, picit dragabb, de szerintem szarul van elvarrva a zsebresz - engem idegesitett, es azert vettem tobbet az elobbibol inkabb. ha tobb reteg kell, akkor szvsz csak a hosszumez jo, pl a neopren nagyon kenyelmetlen tud lenni ujj reszen, ha alaizzadsz, kell alaja a mez.

jah es a zseb miatt is hordom a freeride gatyat :) kulcs, mobil, zsepi ilyesmi siman elfer benne. ha nagyobb tura, akkor meg ugyis zsakot is viszek.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

en decathlonos futocuccokban tekerek, de csak 10 fokig - hosszu naci (+freeride rovidgatya), neopren felso, alaja hosszu mez. alig volt tobb, mint 10k. ha kimelegszem, a felsot felfele leveszem, lefele meg rajtam van. a szel/eso cuccokat utalom, max vesz eseten: munkaba menet is kimelegszem bennuk.

a futocuccaik meg decathlonos szinten is joval olcsobbak. bringas cuccokhoz kepest meg nevetsegesen olcsok, persze messze nem olyan jo, de olcsobb "normal" ruha arban adjak.

nekem decás mezem van...jó az, csak nincs rajta zseb :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
en decathlonos futocuccokban tekerek, de csak 10 fokig - hosszu naci (+freeride rovidgatya), neopren felso, alaja hosszu mez. alig volt tobb, mint 10k. ha kimelegszem, a felsot felfele leveszem, lefele meg rajtam van. a szel/eso cuccokat utalom, max vesz eseten: munkaba menet is kimelegszem bennuk.

a futocuccaik meg decathlonos szinten is joval olcsobbak. bringas cuccokhoz kepest meg nevetsegesen olcsok, persze messze nem olyan jo, de olcsobb "normal" ruha arban adjak.

ps: amit linkeltetek vedoszemuvegeket... +osban hihetetlen, hogy ezer ftert adnak egyet, minuszosban meg a vilagon nincs, csak sportszemuvegben, ami lencsevel 100k+ lenne az ara.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
tessék szemezgessetek:
eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

nem az a kérdés, hogy eredeti e, hanem, hogy milyen a minõsége :D

akkor amit biztos, hogy Decathlonos hosszúnadrágot hordok 0 fokig abszolút jó, leárazva vettem 3500 pénzért
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

pugetto

pugetto

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
"Olyan, mint a Mickey egér. Nem valódi."

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

nem hiszem, hogy eredeti lenne

nem az a kérdés, hogy eredeti e, hanem, hogy milyen a minõsége :D

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nem hiszem, hogy eredeti lenne

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
azt nézem, hogy lehet simát illetve thermot rendelni... na de ennyi pénzért.. FURA

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Egyénfüggõ, de saját tapasztalatom szerint a kéz és lábfej illetve az arc az ami hamarabb kezd el fázni. -2/-3 foknál én már szögre akasztom a bringát

Uyuarasy

Uyuarasy

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

engem is érdekelne :)

Hány °C-ig lenne elég mondjuk egy szélálló thermodzsekivel?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

Sziasztok!
Ezeket próbálta már valaki? Milyen minõségû? Megéri az árát?

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Tour Hosszú Csapatruhák (nadrág+mez) minden méretben!!!!

engem is érdekelne :)

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás

neoprém

Nem óhajtok okoskodni, de az a szó helyesen "neoprene". Szokás magyarul neoprénnek is írni, de semmiképpen sem prém. :)

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Okés, köszi a választ.
"Ride today, heal tomorrow"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Mivel közeledik a hideg idõ lassan be kéne szereznem valami hosszú nadrágot. Mivel utálok hosszú nadrágba tekerni, ezért azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha vennék egy ilyen hosszú feszülõs nadrágot és arra rávennék egy rövidnadrágot. Ilyen nadrágra gondoltam, sajnos elég drágák, vannak 20e körül is, de annyit biztos nem adok ki érte.Max 10 körül keresnék ilyen nadrágot. Tipp hogy hol szerezhetek be?
Ja és még azt akartam kérdezni, hogy mennyire elég ez a vékonyka nadrág a 0, -10 fokos hidegbe?

A térdeidre nagyon vigyázz, az könnyen kifagyhat. Valamai térdvédõt (neoprém, gyapjú, vagy bármi) vegyél fel mellé, és akkor ha jó a nadág, akkor teljesen elég, max egy meleg aláöltözetet még alá veszel.

Mondjuk errõl a bbb nadrágról nem sokat tudni. Neked mindenképpen szélálló modell kell.

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Sziasztok!
Ezeket próbálta már valaki? Milyen minõségû? Megéri az árát?

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Tour Hosszú Csapatruhák (nadrág+mez) minden méretben!!!!

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Mivel közeledik a hideg idõ lassan be kéne szereznem valami hosszú nadrágot. Mivel utálok hosszú nadrágba tekerni, ezért azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha vennék egy ilyen hosszú feszülõs nadrágot és arra rávennék egy rövidnadrágot. Ilyen nadrágra gondoltam, sajnos elég drágák, vannak 20e körül is, de annyit biztos nem adok ki érte.Max 10 körül keresnék ilyen nadrágot. Tipp hogy hol szerezhetek be?
Ja és még azt akartam kérdezni, hogy mennyire elég ez a vékonyka nadrág a 0, -10 fokos hidegbe?
"Ride today, heal tomorrow"