Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sajnos castellibõl csak az volt ami 25ezer ft tõl indul :( Arra nem volt pénzem sajnos. Ha megbánom a rogelli parisal akkor megfizettem a tanulópénzt de többen dicsérték hogy jó nadrágok

nagyon remélem, hogy jól jártál vele! majd várjuk a beszámolót, mert nekem is kéne még gatya, télre meg egyetlen sincs, úgyhogy nemsoká megint szívhatom a fogam :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] gren_tamas: Fú, ez nagyon jó! Brutálisan látható lehet... Apropó, a szerelõcuccoknak van egy neonsárga fényvisszaverõs Camelbak övem, télen sötétben neonszínû dzsekivel az is elég jól látható. :)

Nagy nyári melegben illetve utcai ruhában este pedig egy ilyen „nadrágtartó+öv”-et hordok, elõnye nyilvánvaló, nem melegít annyira, pontosan testreállítható és bármire fölvehetõ:
Wowow Ceinture 3M Scotchlite | A.S.Adventure .
Hátránya, hogy lehetne még könnyebb és légiesebb is (végig gumis anyag), de így is ajánlom, életmentõ kiegészítõ.

ROVAR

ROVAR

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Tudna segíteni nekem valaki cipõ ügyben? Szóval fox default black-white cipõt szeretnék venni, de a procross lusta egyszerûen behozatni a méretemben.
Errõl lenne szó: Fox - Default - Procross Webshop termékszám: 65070-018 09-3
Honnan tudnám esetleg még itthon beszerezni 10-es (44-es) méretben? Vagy ha külföldrõl akkor honnan, és mennyi szállítási költséggel?

Köszönöm elõre is a segítséget!

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

egyetértek, bár most már késõ. igaz, egy gatya úgysem elég, nem árt két edzés után kimosni, az izzadságból kicsapódó só rendesen ki tudja marni a bõrt. nekem castelli alul-felül, drága volt, de nem bántam meg.

Sajnos castellibõl csak az volt ami 25ezer ft tõl indul :( Arra nem volt pénzem sajnos. Ha megbánom a rogelli parisal akkor megfizettem a tanulópénzt de többen dicsérték hogy jó nadrágok

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Nem tudom, hogy lehet egyáltalán alternatíva a Rogelli a Castellivel szemben. Nekem (sajnos) van Rogelli nadrágom, szerintem szar: nagyon hamar elveszti a rugalmasságát, foszlik, a betét borzalmas. Azért mert drága és olaszos neve van, még nem lesz jó. A Decathlonos megnézés alapján hogy lehet kényelmetlen?

egyetértek, bár most már késõ. igaz, egy gatya úgysem elég, nem árt két edzés után kimosni, az izzadságból kicsapódó só rendesen ki tudja marni a bõrt. nekem castelli alul-felül, drága volt, de nem bántam meg.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Kantáros rogelli lett a vásárlás végén

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Nem tudom, hogy lehet egyáltalán alternatíva a Rogelli a Castellivel szemben. Nekem (sajnos) van Rogelli nadrágom, szerintem szar: nagyon hamar elveszti a rugalmasságát, foszlik, a betét borzalmas. Azért mert drága és olaszos neve van, még nem lesz jó. A Decathlonos megnézés alapján hogy lehet kényelmetlen?

Azért ezek lesznek mert körbe jártam szfvárt és max még BBB van a többiért pestre kellene mennem

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Megvettem a decatlonost és 10km után levettem mert irtóra dörzsölt

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok szép napot úgy néz ki egy rogelli vagy castelli rövidnadrág lesz 12-15 ezer ft ért. Decatlonban néztem írtó kényelmetlen volt.
Meg inkább most adok ki többet és jót kapok. Neten a rogellinrõl még nem olvastam panaszt. Valóban ennyire strapa bíró?

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Sziasztok szép napot úgy néz ki egy rogelli vagy castelli rövidnadrág lesz 12-15 ezer ft ért. Decatlonban néztem írtó kényelmetlen volt.
Meg inkább most adok ki többet és jót kapok. Neten a rogellinrõl még nem olvastam panaszt. Valóban ennyire strapa bíró?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
mintha a Decathlonban láttam volna szívókát, de a tescosnak sem rossz, nem szivárog egyáltalán
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Köszönöm a kommentet, kár hogy szívókát külön nem lehet kapni, mert akkor csak egy olyat vennék a Tescós tasak mellé.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
más a "szívókája" a két Kelly's-nek, a drágább a jobb, de ha van közeledben Tesco a kemping osztályon nézz szét 1000Ft-ért van 2 literes ivótasak annyit bõven megér, 2 éve használom és semmi baja idáig
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

inkubator

inkubator

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Kinek mi a tapasztalata illetve ki milyen víztároló tasakot választott végül? Érvekre, ellenérvekre lenne szükségem.
A kiszemeltek:
Kelly's KWB-09
Kelly's KWB-03
Decathlon
Nem igazán értem azt se hogy a Kelly 09 és 03 között mi a különbség.
Aki e 3 tasakon kívül is tud más hasonló tasakot azt is szivesen venném!

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Ez viszont érdekel, hol?
Már hogyne lenne köze! :-) Tankolni kell a verdába hogy mehessek a hegyekbe bringázni!

Bocs, rosszul emlékeztem, csak autópálya matricára lehet... klikk Egyszer nézegettem ezt korábban és dühöngtem kicsit, mikor végignéztem, mi mindenre lehet, miközben bringázáshoz kapcsolódó dolgokra meg nem...

gren_tamas: Fú, ez nagyon jó! Brutálisan látható lehet... Apropó, a szerelõcuccoknak van egy neonsárga fényvisszaverõs Camelbak övem, télen sötétben neonszínû dzsekivel az is elég jól látható. :)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Cegléden is van egy bolt ahol ki van plakátolva a falra nagybetûkkel, hogy ÜCS-t is elfogadnak.

benzintõl kezdve minden õrültséget lehet venni üdülési csekkbõl, aminek halvány köze sincs a pihenéshez,

Ez viszont érdekel, hol?
Már hogyne lenne köze! :-) Tankolni kell a verdába hogy mehessek a hegyekbe bringázni!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] A Mavicról eddig nem is tudtam, hogy ruházatot is gyárt, pláne nem hogy ilyen jót... [...]

Sõt cipõt is, azok is jók. Van pár Mavic felsõm (mind végig cipzáros), a legfeltûnõbb a láthatósági mellény-szerû, azaz Vision Jersey. Õsszel is ezt veszem föl, hosszúujjú trikóra.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Sorry az offért, túlkombináltam a dolgot, így értem. Nem mi vásárlók ütjük meg a bokánkat, hanem a bolt.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás

Ha találsz egy olyan õrültet aki belemegy, de valószínûleg senki. Enyhén szólva kimeríti a csalás fogalmát.

Törvénytisztelõ ember vagyok, de amióta benzintõl kezdve minden õrültséget lehet venni üdülési csekkbõl, aminek halvány köze sincs a pihenéshez, azóta ezen nem aggódom... Persze az önkéntes egészségpénztárból sem lehet már bringát vásárolni csak úgy, bezzeg évekig még vadászathoz fegyvert is lehetett venni teljesen szabályosan... off voltam...

szerk.: Bringa bérlésre felhasználható a csekk. ;)
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Tényleg ! Van valakinek ötlete, hol lehetne bringás ruhára (vagy alkatrészre) üdülési csekket felhasználni ?

Ha találsz egy olyan õrültet aki belemegy, de valószínûleg senki. Szerk.: Visszavontam, látom van ilyen üzlet, de elég érdekes.