Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Rendeltem a 4ucycling.com-ról ruhát... Majd leírom milyen volt benne tekerni.

7végén ebben voltam. A felsõ teljesen rendben van, azzal semmi gond. A kantáros nadrág (ez én magasságomhoz az L-es ajánlott), kissé passzentos. Pont a határon van, hogy még kényelmes, de egy picivel lehetne nagyobb. A gond vele az, hogy a kantár nem elasztikus, ha nyúlna akkor ideális lenne a méret. A betéttel nem volt gondom, bár csak 3 órát mentem. A nagy pára miatt amúgy is olyan volt mintha medencében tekernék

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nekem is dechatlonos bo gatyam van... de inkabb a nagy zsebek miatt kellett, a hozzaadott betet nelkul hasznalom (ill minuszokban beleteszem, mert rafagy a seggem az ulesre). ez ala veszem a feszulos hosszu futonacit, van sima (10 fokig), meg belelt (alatta, -5fokban is franko volt). a mezek tobbnyire dekas futocuccok, mert olcsobbak.

biztos nem ezek a vilag legjobb cuccai, de annyibol megvolt az egesz, amibol mashol egy felsot veszek:
-5-35 fokig fel vagyok keszulve :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
dekatlonos nekem is van
kb olyan elbaszott a szabása hogy tán egy orángutánnak lenne jó

ezt a darazsas dolgot meg gondold át.

és még mindig ajánlom a pearl izumi betétet, lehet kapni külön, és olyan nadrágot vesz rá a zember amilyt akar. igaz nem olcsó.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
A laza gatyám az nekem is decathlonos, de a hozzáadott betétes helyett, sima alsógatyával nyomom. Úgy vélem a nyereg és a fenekem egyaránt ki vna párnázva. :)

Ami ugyancsak laza, a mezem, az már Pearl Izumi, és a Vihar utcai boltban vettem. Ott elég nagy választék van.
Ami még hirtelen eszembe jut, a Moszkva térhez közeli boltban volt dögös, laza Race Face gatya, az is elég tutin nézett ki, csak a dekás az olcsóbb volt.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Nekem az Endura gatyák jöttek be (itthon nem olcsók, de a chainreaction-ön néha jó árakon megy). Ezekben betétes belsõ van ami feszülõs, de a gatya maga laza.
A lényeg hogy a betét normális legyen (pl coolmax), volt decathlonos gatyám is, de annak elég silány volt a betétje.
Mezbõl meg pl a Fox gyárt lazábbat, de gondolom más is.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok, lazább rövid és hosszú bingás nadrágot szeretnék venni. Lehetõleg ne legyen a legalja, de azért az egeket se verje az ára. Fontos, hogy ezeket a testhez "tapadó" cuccokat nem szeretem, szóval tényleg legyen laza. Ugyanígy szeretnék venni pólót is. Esetleg jöhetnének ajánlások... Jó lenne ha nem lenne mondjuk tele azzal, hogy Merida meg ilyenek. :) elõre is köszöntem a tippeket, de közben azért átlapozgatom a fórumot is, nehogy lustasággal vádoljanak egyesek... :)

Menj be a decathlonba
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sziasztok, lazább rövid és hosszú bingás nadrágot szeretnék venni. Lehetõleg ne legyen a legalja, de azért az egeket se verje az ára. Fontos, hogy ezeket a testhez "tapadó" cuccokat nem szeretem, szóval tényleg legyen laza. Ugyanígy szeretnék venni pólót is. Esetleg jöhetnének ajánlások... Jó lenne ha nem lenne mondjuk tele azzal, hogy Merida meg ilyenek. :) elõre is köszöntem a tippeket, de közben azért átlapozgatom a fórumot is, nehogy lustasággal vádoljanak egyesek... :)

azért jobb a nem tapadós cucc, mert az alá könnyebben bemászik a darázs? akkor vegyél valami szart a dekatlonban, ne meridát vagy castellit vagy assost :) nem tudom, milyen választ vársz erre a kérdésre? itt bringások vannak, akik a praktikus cuccokat szeretik, meg a minõséget. a merida még a minõségi cuccok alja. a bringás ruha meg nem véletlenül olyan amilyen....

unrealnoise

unrealnoise

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

nem lehet sajnos

Köszi a választ! Sebaj, akkor veszek majd egy harmadikat, nekem nagyon bevált a Shimano Equinox.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

oks, jövõ héten ránézek. köszi!

egyébként errõl van szó?

Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák B'TWIN - Supportiv nadrág 7, fekete B'TWIN - országúti kerékpározáshoz vagy MTB-hoz, kényelmes és eredményes kerékpározást kedvelőknek, hűvös, hideg időben.

szerintem eggyel régebbi model

Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák B'TWIN - Nadrág7, membránnal, fekete B'TWIN - országúti kerékpározáshoz vagy MTB-hoz, hideg időben.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ém bevállaltam a salice napszemüveget-bukót.eddig meg vagyok vele elégedve,lencse szépen sötétedik-világosodik,menetközben nem lehet észrevenni a változást,ugyanolyan 'sötét' minden árnyékban és kint a napon is.bukó meg olyan mintha nem is lenne rajtam,a gnóm fejemhez tökéletesen illik

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

sorksáriban (Bp)

oks, jövõ héten ránézek. köszi!

egyébként errõl van szó?

http://www.decathlon...kete-137317204/

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

melyikben vetted?

sorksáriban (Bp)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Köszi a tanácsokat.

Elmentem megvenni és szerencsére már nem féláras, hanem negyedáras volt :)

melyikben vetted?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Köszi a tanácsokat.

Elmentem megvenni és szerencsére már nem féláras, hanem negyedáras volt :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
nekem is van de régebbi azt hiszem 2 éves, szeretem és nagyon akciós volt 3000 pénz :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

A Decathlonos téli kantáros nadrággal van valakinek tapasztalata?

Most van féláron, de nekem a térd része elég bénának tûnik, mert a vádlira jobb oldalon egész mélyen kifut a membrán rész, de baloldalon egy jópár centi meg fedetlen marad a térdembõl. Most em tudom, hogy csak az én logikámmal áll szöges ellentétben és a gyakorlatban ez így van jól, vagy egyszerûen hibás a tervezése.

Nekem ez a fajta van eloszor én is furcsán néztem de a tapasztalat azt mutatja hogy még mindig tudnak gondolkozni. Én nagyon szeretem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
[quote name='stellaz']A Decathlonos téli kantáros nadrággal van valakinek tapasztalata?

Nekem van dekás téli nadrágom.
Ahogy néztem az idei modellt eltér attól amit én használok. pl az enyémen a membrán csak az elülsõ részen van a vádli részen nincs, de rendesen lefedi a térdemet.
Egy dolog nagyon idegesít benne, a betét.
Pontosabban az anyaga megfelelõ, de olyan érzésem van mintha 5, 6 cm el hátrébb lenne./ezt a mai napig nem tudtam megszokni/
Már azon gondolkodtam hogy elviszem varrónõhöz, hogy varrja odébb a megfelelõ pozícióba.
Lehet hogy azért akciós mert hibás darab? :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
A Decathlonos téli kantáros nadrággal van valakinek tapasztalata?

Most van féláron, de nekem a térd része elég bénának tûnik, mert a vádlira jobb oldalon egész mélyen kifut a membrán rész, de baloldalon egy jópár centi meg fedetlen marad a térdembõl. Most em tudom, hogy csak az én logikámmal áll szöges ellentétben és a gyakorlatban ez így van jól, vagy egyszerûen hibás a tervezése.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
ez meg vitathatlan tény. csak az ára. meg tudtommal itthó, kevéssé beszerezhetõ.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való