Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Szeretnék tanácsot kérni bringásgatya témában, nem tudok dönteni, hogy feszülõs vagy betétes am stílusú nadrágot vegyek, azért bonyolultabb a választás kicsit, mert február elején ugyanazzal mûtöttek, mint Armstrongot annak idején, most már újra kezdhetnék tekerni a kemo után, csak kéne egy nagyon jó minõségû nadrág hozzá, mert ezen nem spórolnék ezek után. Pearl Izumi-t javasolták, nekem is ez a legszimpibb a 3d-s betéttel, itt hol a legnagyobb a választék belõle ?

Ha ennyire kritikus a dolog és nem probléma az ár, akkor (bár nekem sajnos nincs tapasztalatom), a bringás ruházat csúcsa az Assos.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Szeretnék tanácsot kérni bringásgatya témában, nem tudok dönteni, hogy feszülõs vagy betétes am stílusú nadrágot vegyek, azért bonyolultabb a választás kicsit, mert február elején ugyanazzal mûtöttek, mint Armstrongot annak idején, most már újra kezdhetnék tekerni a kemo után, csak kéne egy nagyon jó minõségû nadrág hozzá, mert ezen nem spórolnék ezek után. Pearl Izumi-t javasolták, nekem is ez a legszimpibb a 3d-s betéttel, itt hol a legnagyobb a választék belõle ?

PI-nek a betétje q. jó, de a buzinadrágjai nem annyira jók. abból inkább northwave sztem. ha az am sztájl abból viszont akár csak betétes bélést is tudsz venni PI-t és rá bármilyen rövid gatya.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
probike

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

madgab

madgab

vendég

• fórumtag
  • 148 hozzászólás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A shimanot ki gyártja?

most meglepõt mondok: a shimano! (én sem gondoltam) nem csak kerékpárra, hanem golfra és horgászatra is kell szemüveg, igy már megéri az eladott százezres mennyiség mellett saját gyárat tartani. csak európában 21000 darab kerékpáros szemüveg megy el egy évben...

Equinoxból lehet csak keretet venni? Nekem ebbõl 2 is van és nagyon jó, de egyik szemüvegkeretnél a mûanyag eltört a csavarnál (gyalogtúrán leesett, ráléptek), másik meg (sajnos pont a régebbi) már a végét járja. Lencsék még jók, azért kérdezem.

nem lehet sajnos

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Persze, teljesen igazad van, csak pont ezen a fórumon (meg másokon is), írták, hogy némelyik tényleg átver. De ez mit sem változtat azon, hogy ez teljesen korrekt.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Rendeltem a 4ucycling.com-ról ruhát. Miután kifizettem (paypal) láttam, hogy ázsia cég. Naa gondoltam ezt jól elcsesztem. Rögtön rendelés után jött is egy mail tõlük, hogy ok rendeltem, de fizessem is ki. Na basszus, most már biztos átverés.

miert lenne atveres? altalaban automatikusan general a rendeles leadasa egy fizetesi felszolitas emailt, mivel nem mindenki fizet egybol.

az meg hogy azsiai ceg mit valtoztat? tobb szaz dolgot vettem mar kina/HK stb helyekrol, soha nem volt veluk baj.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

egy shimano equinox 26, és 4 lencse jár hozzá amibõl egy fotokromatikus.
én nem próbálkoznék mindenféle ismeretlen gyártókkal...

Equinoxból lehet csak keretet venni? Nekem ebbõl 2 is van és nagyon jó, de egyik szemüvegkeretnél a mûanyag eltört a csavarnál (gyalogtúrán leesett, ráléptek), másik meg (sajnos pont a régebbi) már a végét járja. Lencsék még jók, azért kérdezem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A shimanot ki gyártja?

A sebesség mindent megold.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Rendeltem a 4ucycling.com-ról ruhát. Miután kifizettem (paypal) láttam, hogy ázsia cég. Naa gondoltam ezt jól elcsesztem. Rögtön rendelés után jött is egy mail tõlük, hogy ok rendeltem, de fizessem is ki. Na basszus, most már biztos átverés. Válaszoltam és mellékeltem a fizetésrõl a "bizonylatot". Kedvesen válaszoltak is, hogy ok rendben (valószínû, hogy túl ideges voltam, és e nélkül is rendben lett volna). A honlapon keresztül a szokásos módon a csomagot is lehet követni, hol tart. Ma meg is jött a "castelli" mez+kantáros nadrág. Csak a mezt próbáltam fel, az hibátlan, de a nadrág is korrektnek néz ki és a betét is jó minõségûnek tûnik. Mindez potom árért (a szállítási költség persze megdobja, de még így is megéri). Majd leírom milyen volt benne tekerni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Sikerült is egy életre megutáltatni.

:D, a Transitions reklámmal voltam így, aztán már magyarul is adták valamelyik adón
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

velossimo.hu

közben rájöttem,hogy fotokromatikus lencsével 18e a szemüveg..pedig elég hülyebiztosan van leírva

Nem is annyira drágák. Bár nem tudom, hogy mennyire matricagyár a cég.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
velossimo.hu

közben rájöttem,hogy fotokromatikus lencsével 18e a szemüveg..pedig elég hülyebiztosan van leírva

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

sisakot remélem nem kell majd használni,cserélhetõ lencsés szemüveg alapból fotokromatikus lencsével 15e-ért egész jónak néz ki

Ezeket hol nézed?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
sisakot remélem nem kell majd használni,cserélhetõ lencsés szemüveg alapból fotokromatikus lencsével 15e-ért egész jónak néz ki

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Az eurosporton megy a reklámja a kerékpáros közvetítések alatt... :) rossz nem lehet.

Sikerült is egy életre megutáltatni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

salice bukókat és napszemüvegeket mennyire szeretjük?

Az eurosporton megy a reklámja a kerékpáros közvetítések alatt... :) rossz nem lehet.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
salice bukókat és napszemüvegeket mennyire szeretjük?

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

nagyon remélem, hogy jól jártál vele! majd várjuk a beszámolót, mert nekem is kéne még gatya, télre meg egyetlen sincs, úgyhogy nemsoká megint szívhatom a fogam :)

Ma még csak kb 5km t mentem vele szoknom kell. Most egy kicsit állítgatom nyerget elõre hátra hogy pontosan megtaláljam mi a jó helyzet.Bringás
nadrággal más mint sima ruhával.