Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

TOUR CSAPATMEZEK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!! « mez / póló « RUHÁZAT « Kategóriák tallózása

Ezek az ominozus Olasz mezek??? Varrások? anyag? színtartósság? Szellõzés? Egyéb tapasztalat vele? Úgy látom van aki itt már nyüstöl belõlük... Én is barátkozok azzal a sötét Scott szerkóval, hagy passzoljon minden! :) Esetleg Scott ruházatot itthon árulnak valahol? eredetit... rálesnék, mennyi... :)

Ezek azok!!!
Legalább a hirdetõ a kínai kereskedõ nevét levehette volna a képrõl, ha már dupla áron árulja a ruháit. ;-)

Én nyüstölök egyet, szerintem elég tûrhetõ. A varrások pontosak, a betéttel sincs gond, szellõzik rendesen. Egyéb?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
a Biker árul Scott ruhákat, nézz szét náluk
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
TOUR CSAPATMEZEK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!! « mez / póló « RUHÁZAT « Kategóriák tallózása

Ezek az ominozus Olasz mezek??? Varrások? anyag? színtartósság? Szellõzés? Egyéb tapasztalat vele? Úgy látom van aki itt már nyüstöl belõlük... Én is barátkozok azzal a sötét Scott szerkóval, hagy passzoljon minden! :) Esetleg Scott ruházatot itthon árulnak valahol? eredetit... rálesnék, mennyi... :)

köti

köti

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
elkanyarodva egy picit a nadrág problémájától, a kérdésem a következõ: kinek van tapasztalata a catlike Vacuum nevû agyvödrével?
válaszokat elõre is köszi:D
Naná, hogy normális vagyok! A hangok is megmondták!:D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Nálam is ugyanez volt két drága nadrágnál. A nyeregtáskám nyeregcsövet körbefogó pántja tépõzárjának a legvége lógott ki, hozzáért a nadrághoz néha. Amióta levágtam a kilógó részt, ok. Persze nálad lehet más is. :)

Baranyas

Baranyas

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Egy ideje észrevettem,hogy több nadrágomnak ugyanazon ponton elkezdett kirojtosodni az anyaga.A nyeregre gyanakodtam és feltettem egy új nyerget felhúztam egy új gatyót,de egy 70 km-es kör után ugyanott elkezdett ez is foszlani. Valami ötlet?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

El sem hiszed, de az enyémbe is az van írva, hogy MADE IN ITALY!

:-D

kis ferdeszemû olasz gyerekek varrták egydolláros heti bérért :)

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Nekem minden "pro team" mezem olasz gyártmány és tisztában vagyok vele, hogy az csak utánzat, de ezek a kínai darabok akkor a replika replikái.

El sem hiszed, de az enyémbe is az van írva, hogy MADE IN ITALY!

:-D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem minden "pro team" mezem olasz gyártmány és tisztában vagyok vele, hogy az csak utánzat, de ezek a kínai darabok akkor a replika replikái.

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Nekem eddig minden megjött onnan, persze az óvatosság, és a körültekintés nem árt.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Ha már deca, én ma ugrottam be a Soroksáriba, bicós széldzsekiért, olyan nagyon kicsire összegyûrhetõ, hátsózsebben hordhatót kerestem. Most árusítják ki az uccsó példányokat, 4300 helyett 2500-ért, mikor én voltam még volt szinte minden méret, bár az utolsó L-est én vittem el. Csak pirosban van: Decathlon - ruházat felsőruházat - köpeny vízhatlan kabátok B'TWIN - Széldzseki, kompakt B'TWIN - intenzív MTB-kerékpározáshoz hűvös időben.

Decathlon tenisz osztályon vettem 2 hete egy marha jó kendõt. Izzadtság kitoló, rugalmas anyagból, fehér színben.

Íme: Decathlon - testápolás - kényelem izzasztás - szárítás kendő ARTENGO - Artengo 200W fejkendő ARTENGO - ütős sportokhoz.

Nekem bevált. Sisak alatt is hordom, mert sokkal kényelmesebb vele, nem szúr a szivacsa ha megizzadok, illetve nem folyik az izzadtság az arcomra, ezáltal a szemüveg sem párásodik be.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Az alibaba-t én nem ajánlanám inkább, 10 eladóból 3 szélhámos, így jó eséllyel lehúznak. Ezek a csapatmezreplikák csak hasonlítanak az eredetire..
11:38:11 IM 2012

tboy72

tboy72

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Team Garmin Cervelo 2011 biciklis nadrág mez ÚJ!!!

ezekrõl van szó? árban nem rossz, meg ránézésre sem...

45-50 dollárért lehet rendelni Kínából!

Az eladó egy picit rárakott még! :-)

Amúgy nem rossz az anyag, nekem is van, nekem semmi bajom sincs a nadrág betétjével sem.

Itt nézz körül!!!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A nadrág miatt felejtõs, minõsíthetetlen a betét, sokan szidják, inkább ne.

Team Garmin Cervelo 2011 biciklis nadrág mez ÚJ!!!

ezekrõl van szó? árban nem rossz, meg ránézésre sem...

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

vett már valaki távol-keletrõl 35-40-50 dollárért rövidujjú mez - kantáros nadrág kombót?
nem tudom milyen minõségû lehet.

A nadrág miatt felejtõs, minõsíthetetlen a betét, sokan szidják, inkább ne.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
vett már valaki távol-keletrõl 35-40-50 dollárért rövidujjú mez - kantáros nadrág kombót?
nem tudom milyen minõségû lehet.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hali!
Kerékpáros polo anyagot hol lehet kapni,és olyat találni aki kiszabja,összevarrja?

Elastic.hu

A sebesség mindent megold.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

a napsütéses napokra keresek fejkendõt. a guglival 2 fajtát találtam MO-n. Egy BBB-t es egy Rogelllit. Ezekkel van valamilyen tapasztalatotok vagy esetleg mas fajtákkal? Egy jól szellõzõ kéne, ami megvéd a napszúrástól is.

Decathlon tenisz osztályon vettem 2 hete egy marha jó kendõt. Izzadtság kitoló, rugalmas anyagból, fehér színben.

Íme: Decathlon - testápolás - kényelem izzasztás - szárítás kendő ARTENGO - Artengo 200W fejkendő ARTENGO - ütős sportokhoz.

Nekem bevált. Sisak alatt is hordom, mert sokkal kényelmesebb vele, nem szúr a szivacsa ha megizzadok, illetve nem folyik az izzadtság az arcomra, ezáltal a szemüveg sem párásodik be.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Hali!
Kerékpáros polo anyagot hol lehet kapni,és olyat találni aki kiszabja,összevarrja?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Bringás kesztyût keresek nyári hosszú ujjast a tenyér részen jól párnázottat jól szellõzött túrázáshoz, maratonozáshoz, lehetõleg a CRC kínálatából kérnék ajánlást mivel lesz már onnét más is amit rendelni fogok.
Elõre is köszönet érte.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!