Az ujjak érzéketlenebbek benne mint hagyományos kesztyûben. Telefonálni, fényképezni nem lehet benne. Viszont tartósabb.
én a többiben sem tudok
Az ujjak érzéketlenebbek benne mint hagyományos kesztyûben. Telefonálni, fényképezni nem lehet benne. Viszont tartósabb.
Viszont tartósabb.
Az ujjak érzéketlenebbek benne mint hagyományos kesztyûben. Telefonálni, fényképezni nem lehet benne. Viszont tartósabb.errõl tapasztalata valakinek: http://ironclad.hu/i...onclad.tpl.html
pont a problémás részeken van megerõsítve
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
akkor keresek más márkát, az Answer és a Pells eddig nem jött be a fent írt problémák miatt
Nálatok menyit bírnak a hosszú ujjas kesztyûk? Csak mert minden évben elhasználok egyet, és a hüvelykujj belsõ részénél adják meg magukat.
Kérdés. Ti hordtok alsónemût a betétes bringás naci alatt?
De a hidegen kívül én nem vennél fel alsót soha bringás naci alá!
Veszprémbe jött mindenféle, nekem anyám be is vásárolt, egy kantárost, és egy short jellegû utcais nacit, én a kantármenteset nem szeretem! De a Velencei aldiban a kantároson kívül mindenbõl volt dögivel!
Az a softshel a levehetó karu dzseki?
Azthiszem úgy kellett volna feltennem a kérdést, hogy van e létjogosultsága a fehérnemûnek betétes nadrág alatt, vagy vam e értelme hordani egyálltalán alatta bármit is.
:D
csajokra is vonatkozik a kérdés?
Igen, passzos elasztikust.Kérdés. Ti hordtok alsónemût a betétes bringás naci alatt?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Én egyszer tekertem alsóval de nagyon kényelmetlen volt!
De vannak kifejezetten bringás fehérnemûk amiket érdemes kipróbálni!