![:D](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
5-6 óra nem is olyan rossz.Sziasztok szeretnék venni egy betétes rövidgatyát, valami jobbfajtát, eddig Decathlonos fehér betétes sz*r volt, de 5-6 óra után nem tudok megmaradni a nyeregben olyan kényelmetlen, tudtok ajánlani valami boltot ahol érdemes körbenézni és megfizethetõ áron van. (Max 10-12 ezer). Lényeg lenne hogy jó betét legyen benne.
decathlonból nekem is van utcai rövidnadrágom. mountex, geotrek, meg overland nem mindig fér bele a költségvetésbe, vögele, meg a többi hurkabánya pedig vagy okádék fazonban(térdalá, kockás-lógósqrvaanyja), vagy hordhatatlan szabással, vagy nem megfelelõ(29-31es derék, 34es hossz) méretben tart gúnyákat.
néhány turkálót is érdemes ám látogatni. én így fogtam ki a brendnyú thermo mezemet(crane, asszem az aldiban is ezeket árulják), a kantáros nadrágom, meg a szélálló sapim. alapos mosás persze nem árt...
Nekem van egy õs-Elastic nadrágom - még bõr betét van benne ! Már nagyon rongyos szegény de néha nosztalgiából felveszem valami nagyon rövid gurulásra. A betét viszont elég jó állapotú még mindig.bocs, hogy belevau.. az elsõ betétes nadrágom egy teljesen egyszerû elastic volt(majd' 10 éve) és a mai napig szolgál. max 3ezer forintot fizettem érte. szóval abból hogy olcsó, még nem következik, hogy gagyi is..
Köszi! Hát igen, nem olcsó. Én is úgy vagyok vele ha már veszek valamit akkor nem gagyit és nem 2 hónapra.
Nincs is, külföldrõl kell beszerezni.
Hát a nemzetközi Assos honlaopn nem láttam, hogy Magyarországon forgalmaznák ....
Hát a nemzetközi Assos honlaopn nem láttam, hogy Magyarországon forgalmaznák ....
Volt Assos kantáros bicajos nadrágom, 4 év után a varrás részénél érthetetlen módon elkezdett dörzsölni; de addig olyan volt, mint az álom, soha nem volt még ennyire jó minõségû bicajos cuccom. Egyetlen probléma az volt vele, hogy akciósan 17e HUF-ba került, eredeti ára meg a duplája lett volna...
Az azért érdekes, hogy full szárazon veszed le. Még nagy nyári melegbe is? Melyik márka ez?
Nekem egy Scott kantárosom van. Olcsón vettem de az eredeti ára 20 körûl van. Egy spinning után a kanát része igen csak átázik.
...Lycra cimkét keresni ami nem a márka hanem a gyártó!
A Lycra gyártja a Shimano mezeket is és rengeteg neves márkának a ruháját...