Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
WTB Rocket nyergem van mindenki azt mondja hogy nagyon kényelmes, viszont egy egész napos tekerés után 2 napig nem tudok leülni, :D nem beszélve arról hogy nap végén már nem tudok ülni a bringán. Ezért gondoltam arra hogy kéne egy normális gatyát vennem, nem pedig a 3000Ft-os Decathlonos-t erõltetni. Csak nem tudom hogy melyik boltba érdemes benézni. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Inkább a nyereggel lesz a gond bár 5-6 óra az már egyáltalán nem rossz idõ.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts

Sziasztok szeretnék venni egy betétes rövidgatyát, valami jobbfajtát, eddig Decathlonos fehér betétes sz*r volt, de 5-6 óra után nem tudok megmaradni a nyeregben olyan kényelmetlen, tudtok ajánlani valami boltot ahol érdemes körbenézni és megfizethetõ áron van. (Max 10-12 ezer). Lényeg lenne hogy jó betét legyen benne. :)

5-6 óra nem is olyan rossz.
Honnan tudod, hogy nem az üléseddel van baj ? Nekem volt egy Flite-om, gatyától függetlenül 2 órát bírtam ki rajta. Vettem egy WTB nyerget, azóta bármelyik gatyában elbringázok akár Moszkváig is.
Marci

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Sziasztok szeretnék venni egy betétes rövidgatyát, valami jobbfajtát, eddig Decathlonos fehér betétes sz*r volt, de 5-6 óra után nem tudok megmaradni a nyeregben olyan kényelmetlen, tudtok ajánlani valami boltot ahol érdemes körbenézni és megfizethetõ áron van. (Max 10-12 ezer). Lényeg lenne hogy jó betét legyen benne. :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

decathlonból nekem is van utcai rövidnadrágom. mountex, geotrek, meg overland nem mindig fér bele a költségvetésbe, vögele, meg a többi hurkabánya pedig vagy okádék fazonban(térdalá, kockás-lógósqrvaanyja), vagy hordhatatlan szabással, vagy nem megfelelõ(29-31es derék, 34es hossz) méretben tart gúnyákat.

néhány turkálót is érdemes ám látogatni. én így fogtam ki a brendnyú thermo mezemet(crane, asszem az aldiban is ezeket árulják), a kantáros nadrágom, meg a szélálló sapim. alapos mosás persze nem árt...

A barátnõm ma mutatja hozott a turiból egy szép piros-fekete bicós felsõt, de a márkája nem mond neki semmit, megnézem, Assos...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
decathlonból nekem is van utcai rövidnadrágom. mountex, geotrek, meg overland nem mindig fér bele a költségvetésbe, vögele, meg a többi hurkabánya pedig vagy okádék fazonban(térdalá, kockás-lógósqrvaanyja), vagy hordhatatlan szabással, vagy nem megfelelõ(29-31es derék, 34es hossz) méretben tart gúnyákat.

néhány turkálót is érdemes ám látogatni. én így fogtam ki a brendnyú thermo mezemet(crane, asszem az aldiban is ezeket árulják), a kantáros nadrágom, meg a szélálló sapim. alapos mosás persze nem árt...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,677 posts

bocs, hogy belevau.. az elsõ betétes nadrágom egy teljesen egyszerû elastic volt(majd' 10 éve) és a mai napig szolgál. max 3ezer forintot fizettem érte. szóval abból hogy olcsó, még nem következik, hogy gagyi is..

Nekem van egy õs-Elastic nadrágom - még bõr betét van benne ! Már nagyon rongyos szegény de néha nosztalgiából felveszem valami nagyon rövid gurulásra. A betét viszont elég jó állapotú még mindig.
Havernak meg van Specialized nadrágja, cipõje. Nagyon hamar el kezdett szétmenni mindegyik.
Szóval, abból, hogy drága, még nem következik, hogy tartós is.
Decathlonos nadrágom van nekem több is. Inkább csak hétköznapi munkába járásra használom õket, hogy a jobb nacik ne kopjanak. Arra viszont tökéletes.
Nortwave ruhákat itt keress:BikeArt Center - kerkpr, alkatrsz
Itt is nagyon sok ruha van: Bringaland - Bringaland.hu
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
ja. és az elastic-nál lehet marha jó vételekbe futni, ha nem érdekel mi van a trikóra, gatyára írva . olcsók és elég jó minõségûek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Köszi! Hát igen, nem olcsó. Én is úgy vagyok vele ha már veszek valamit akkor nem gagyit és nem 2 hónapra.

bocs, hogy belevau.. az elsõ betétes nadrágom egy teljesen egyszerû elastic volt(majd' 10 éve) és a mai napig szolgál. max 3ezer forintot fizettem érte. szóval abból hogy olcsó, még nem következik, hogy gagyi is..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
probike

de pl a northwave-ek is nagyon jók
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Berguson
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

csika_

csika_

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Nincs is, külföldrõl kell beszerezni.

Srácok, te tényleg, amint írtam ez lenne az elsõ bicajos nacim, a métretem sem tudom - ezért szeretném fel is próbálni. Láttam az Assos 120-200 EUR között van ... hát nagyon nem olcsó,valóban ...
Kicsit kifordítva a választ: Budapesten nincs olyan hely ahol normális bicajos nadrágot lehet venni?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Nincs is, külföldrõl kell beszerezni.

Hát a nemzetközi Assos honlaopn nem láttam, hogy Magyarországon forgalmaznák ....

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Hát a nemzetközi Assos honlaopn nem láttam, hogy Magyarországon forgalmaznák ....

Gyõrben sikerült venni, de legalább 4 éve volt már. A boltos mondta, hogy ez az utolsó mo.-i szállítmányból való, mert nem forgalmazzák tovább, nincs rá kereslet az ára miatt.

csika_

csika_

vendég

• fórumtag
  • 29 posts

Volt Assos kantáros bicajos nadrágom, 4 év után a varrás részénél érthetetlen módon elkezdett dörzsölni; de addig olyan volt, mint az álom, soha nem volt még ennyire jó minõségû bicajos cuccom. Egyetlen probléma az volt vele, hogy akciósan 17e HUF-ba került, eredeti ára meg a duplája lett volna...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Volt Assos kantáros bicajos nadrágom, 4 év után a varrás részénél érthetetlen módon elkezdett dörzsölni; de addig olyan volt, mint az álom, soha nem volt még ennyire jó minõségû bicajos cuccom. Egyetlen probléma az volt vele, hogy akciósan 17e HUF-ba került, eredeti ára meg a duplája lett volna...

csabiuvb

csabiuvb

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Köszi! Hát igen, nem olcsó. Én is úgy vagyok vele ha már veszek valamit akkor nem gagyit és nem 2 hónapra.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Assos, azon belül is a FI.13 kollekció

Az azért érdekes, hogy full szárazon veszed le. Még nagy nyári melegbe is? Melyik márka ez?
Nekem egy Scott kantárosom van. Olcsón vettem de az eredeti ára 20 körûl van. Egy spinning után a kanát része igen csak átázik.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

...Lycra cimkét keresni ami nem a márka hanem a gyártó!
A Lycra gyártja a Shimano mezeket is és rengeteg neves márkának a ruháját...

Szerintem ezt egy kicsit gondold át, és nézz utána, mi is az a lycra!;)
Némi segítség címszavakban: DuPont, Invista, synthetic fibre, spandex

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
A Lycra cimke benne van az aldis cuccokban is, ami 3000-4000 Ft környékén mozog. Mondjuk az anyaga jó is. Az olcsósága a kidolgozáson látszik, de egy-két szezont így is kibír.

Dolgoztam régen mountexben és az volt a kedvencem, mikor valaki meghallotta, hogy a gore tex lélegzõ anyag, akkor azt kérdezte, hogy ugye ebbe nyáron sem izzad akkor bele?

Mondom, ja, ha nyáron egy száz faxban is mnegrohadsz és folyik a víz rólad, akkor plusz egy téli kabátban nyílván megszûnik az izzadás :D:D:D

komolyan, minden 5. vevõ ezt kérdezte