Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2011. szeptember 21. - 09:34
Írta 2011. szeptember 21. - 09:33
Decathlonban, nem alidban
Írta 2011. szeptember 21. - 09:23
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. szeptember 21. - 09:15
megnezem oket itt is van harom aldi, hatha akad vmelyikben. gatya+kesztyu erdekelne, mert a softshell pulcsimnal kb 0-10 fokig eleg egy hosszu mez, -5 fokban is eleg volt ala pluszban egy vekony polarpulcsi.
gatya mennyire szelallo? mert a belelt futonaci nekem tokeletes, de ahhoz is terdmelegito kell. ha itt is ugyanugy, akkor vegulis az is mindegy lenne.
maszkot hasznaltok vmilyet? en eddig mindig polar nyakmelegitot huztam a szam ele.
az eleje ennek is softshell, szóval annyira, hidegben kell a térdmelegítõ
Mondjuk én idén vettem az aldiban 5 ezerért téli nadrágot, az kantáros, ami szerintem jobb.
Úgy is mondhatnám, hogy az aldis gatya is tavaszi-õszi idõre tökéletes, és kis kompromisszumokkal még télen is használható. De télre én a derék és vese védelme okán inkább valami kantárost javasolnék.
Írta 2011. szeptember 21. - 09:09
gatya mennyire szelallo? mert a belelt futonaci nekem tokeletes, de ahhoz is terdmelegito kell. ha itt is ugyanugy, akkor vegulis az is mindegy lenne.
maszkot hasznaltok vmilyet? en eddig mindig polar nyakmelegitot huztam a szam ele.
Írta 2011. szeptember 21. - 08:49
es ernek ezek vmit? softshell kabatot (inkabb pulcsinak nez ki) en a decaban vettem, a vitorlazos cuccok kozott volt. az eddigi legjobb vetelem
gatyabol belelt cicanacit hasznalok (nagy hidegben terdvedovel), kesztyunek pedig a nyari ala veszek egy a mezhez hasonlo "alakesztyut".
jah, nem rosszak ezek az aldis cuccok,
a nadrágjuk az jó meleg és szálálló, de a kabát sem rossz. Én lehúztam bennük két telet, és nem volt rossz. Igaz, a felsõ szerintem inkább 0 fokig használhaó kényelmesen, tehát õszi-tavaszi felhasználásra való, de arra valóban tökéletes, így idén én is vettem egy decathlonos téli kabátot, csak én a bringás részlegen.
A nadrágjuk is jó, az télen egy térdvédõvel teljesen használható.
Minõségre meg nem tökéletes, de ennyi pénzért megéri bõven.
Írta 2011. szeptember 21. - 07:58
gatyabol belelt cicanacit hasznalok (nagy hidegben terdvedovel), kesztyunek pedig a nyari ala veszek egy a mezhez hasonlo "alakesztyut".
Írta 2011. szeptember 20. - 20:23
egy próbát megér ahhoz képest, hogy tavaly már vasárnap délelõtt nem volt semmi a nadrágokon kívül most (vasárnap este) volt még mindenbõl bõven
megnézem holnap. nem is értem miért kerülte el a figyelmem, pedig idõben szóltál. thx
Írta 2011. szeptember 20. - 18:31
Írta 2011. szeptember 20. - 18:25
most meglepõ, de a szegediben is volt még bõven
szerinted érdemes még holnap kinézni?
Írta 2011. szeptember 20. - 14:08
Írta 2011. szeptember 20. - 11:53
hátha valakit érint ismét tél,i bringás ruhák az Aldiban vasárnaptól
A fóti Cora mellettiben van sok cucc, csak a nadrágot nem hiszem, hogy tudok próbálni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2011. szeptember 13. - 14:23
Írta 2011. szeptember 08. - 11:20
decathlonban nezz korul a futos cuccoknal
Bakker köszi a tippet Csak legyen is amit kinéztem.
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2011. szeptember 08. - 10:55
baz, télleg, egy olyan cucc, amre konkrétan emléxem, hogy semmit sem változott, kb 20 éve, mióta megismerkedtem vele...sem a csomagolás, sem a beltartalom
van trendi "nyomos" verzio, mint a kremszappanoknal. nekem ott figyel a csapon allandoan amugy erosen olajos cuccokat tenyleg erdemes vele elokezelni.
Lehet kicsit láma a kérdés, de freeride mezem van. Hosszú újjú felsõ és a hozzá illõ rövid nadrág. Az õszi hûvösebb idõ miatt bringás aláöltözetett keresek.
Pl egy ilyet
Az aláöltözék miben különbözik a meztõl?? Anyagában ugyan az, csak nincs rajta minta, vagy mi?
decathlonban nezz korul a futos cuccoknal
Írta 2011. szeptember 08. - 09:37
Pl egy ilyet
Az aláöltözék miben különbözik a meztõl?? Anyagában ugyan az, csak nincs rajta minta, vagy mi?
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Írta 2011. szeptember 07. - 23:20
Írta 2011. szeptember 07. - 22:04
baz, télleg, egy olyan cucc, amre konkrétan emléxem, hogy semmit sem változott, kb 20 éve, mióta megismerkedtem vele...sem a csomagolás, sem a beltartalom
de ami meglepõbb, hogy 450 ft egy fél kilós dobozzal és ráadásul mûködik
nem az, hogy rá van írva, hogy frankón leszedi az olajos dzsuvát, hanem az van, hogy tényleg leszedi
Írta 2011. szeptember 07. - 21:52
Írta 2011. szeptember 07. - 21:45
atyaég, tuti, hogy ultradermet használsz?
már nem használok, véletlenül se, mivel fent eml0tett jelenség....de egyébként nyilván nem tévesztettem el. mellesleg undorítónak is találtam mindig.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való