Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a belelt cicanacira en amugy is egy zsebes freeride gatyat huzok :) igy az vedve van, egyedul a terdhez kell vmi. a cicanaci amugy zsenalis (szinten dekas), 10 fok alatt mar nincs benne melegem, de erdekes modon -5 fokban is ugyanolyan komfortos volt. afelett meg beleletlent hasznalok.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
"Mondjuk én idén vettem az aldiban 5 ezerért téli nadrágot, az kantáros, ami szerintem jobb."

Decathlonban, nem alidban

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Egyetértek, ennyiért megéri feltéve ha nem töltesz több órát kint a hidegben, max. 2 órát szoktam 0 fok alatt. A nadrág alá -3 fok alatt én is veszek térdmelegítõt, a dzsekit meg munkába járásra használom.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

megnezem oket :) itt is van harom aldi, hatha akad vmelyikben. gatya+kesztyu erdekelne, mert a softshell pulcsimnal kb 0-10 fokig eleg egy hosszu mez, -5 fokban is eleg volt ala pluszban egy vekony polarpulcsi.

gatya mennyire szelallo? mert a belelt futonaci nekem tokeletes, de ahhoz is terdmelegito kell. ha itt is ugyanugy, akkor vegulis az is mindegy lenne.

maszkot hasznaltok vmilyet? en eddig mindig polar nyakmelegitot huztam a szam ele.

az eleje ennek is softshell, szóval annyira, hidegben kell a térdmelegítõ

Mondjuk én idén vettem az aldiban 5 ezerért téli nadrágot, az kantáros, ami szerintem jobb.

Úgy is mondhatnám, hogy az aldis gatya is tavaszi-õszi idõre tökéletes, és kis kompromisszumokkal még télen is használható. De télre én a derék és vese védelme okán inkább valami kantárost javasolnék.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
megnezem oket :) itt is van harom aldi, hatha akad vmelyikben. gatya+kesztyu erdekelne, mert a softshell pulcsimnal kb 0-10 fokig eleg egy hosszu mez, -5 fokban is eleg volt ala pluszban egy vekony polarpulcsi.

gatya mennyire szelallo? mert a belelt futonaci nekem tokeletes, de ahhoz is terdmelegito kell. ha itt is ugyanugy, akkor vegulis az is mindegy lenne.

maszkot hasznaltok vmilyet? en eddig mindig polar nyakmelegitot huztam a szam ele.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

es ernek ezek vmit? softshell kabatot (inkabb pulcsinak nez ki) en a decaban vettem, a vitorlazos cuccok kozott volt. az eddigi legjobb vetelem :)

gatyabol belelt cicanacit hasznalok (nagy hidegben terdvedovel), kesztyunek pedig a nyari ala veszek egy a mezhez hasonlo "alakesztyut".

jah, nem rosszak ezek az aldis cuccok,

a nadrágjuk az jó meleg és szálálló, de a kabát sem rossz. Én lehúztam bennük két telet, és nem volt rossz. Igaz, a felsõ szerintem inkább 0 fokig használhaó kényelmesen, tehát õszi-tavaszi felhasználásra való, de arra valóban tökéletes, így idén én is vettem egy decathlonos téli kabátot, csak én a bringás részlegen.

A nadrágjuk is jó, az télen egy térdvédõvel teljesen használható.

Minõségre meg nem tökéletes, de ennyi pénzért megéri bõven.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
es ernek ezek vmit? softshell kabatot (inkabb pulcsinak nez ki) en a decaban vettem, a vitorlazos cuccok kozott volt. az eddigi legjobb vetelem :)

gatyabol belelt cicanacit hasznalok (nagy hidegben terdvedovel), kesztyunek pedig a nyari ala veszek egy a mezhez hasonlo "alakesztyut".

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

egy próbát megér ahhoz képest, hogy tavaly már vasárnap délelõtt nem volt semmi a nadrágokon kívül most (vasárnap este) volt még mindenbõl bõven

megnézem holnap. nem is értem miért kerülte el a figyelmem, pedig idõben szóltál. thx

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
egy próbát megér ahhoz képest, hogy tavaly már vasárnap délelõtt nem volt semmi a nadrágokon kívül most (vasárnap este) volt még mindenbõl bõven

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

most meglepõ, de a szegediben is volt még bõven

szerinted érdemes még holnap kinézni?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
most meglepõ, de a szegediben is volt még bõven

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

hátha valakit érint ismét tél,i bringás ruhák az Aldiban vasárnaptól

A fóti Cora mellettiben van sok cucc, csak a nadrágot nem hiszem, hogy tudok próbálni.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
hátha valakit érint ismét tél,i bringás ruhák az Aldiban vasárnaptól

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

decathlonban nezz korul a futos cuccoknal :)

Bakker köszi a tippet :) Csak legyen is amit kinéztem.

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

baz, télleg, egy olyan cucc, amre konkrétan emléxem, hogy semmit sem változott, kb 20 éve, mióta megismerkedtem vele...sem a csomagolás, sem a beltartalom

van trendi "nyomos" verzio, mint a kremszappanoknal. nekem ott figyel a csapon allandoan :) amugy erosen olajos cuccokat tenyleg erdemes vele elokezelni.

Lehet kicsit láma a kérdés, de freeride mezem van. Hosszú újjú felsõ és a hozzá illõ rövid nadrág. Az õszi hûvösebb idõ miatt bringás aláöltözetett keresek.

Pl egy ilyet

Az aláöltözék miben különbözik a meztõl?? Anyagában ugyan az, csak nincs rajta minta, vagy mi?

decathlonban nezz korul a futos cuccoknal :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Lehet kicsit láma a kérdés, de freeride mezem van. Hosszú újjú felsõ és a hozzá illõ rövid nadrág. Az õszi hûvösebb idõ miatt bringás aláöltözetett keresek.

Pl egy ilyet

Az aláöltözék miben különbözik a meztõl?? Anyagában ugyan az, csak nincs rajta minta, vagy mi?

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
minden háztartásba kell, hogy legyen én is azzal próbálkozok az olaj ellen és elég jól mûködik

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

baz, télleg, egy olyan cucc, amre konkrétan emléxem, hogy semmit sem változott, kb 20 éve, mióta megismerkedtem vele...sem a csomagolás, sem a beltartalom

de ami meglepõbb, hogy 450 ft egy fél kilós dobozzal és ráadásul mûködik

nem az, hogy rá van írva, hogy frankón leszedi az olajos dzsuvát, hanem az van, hogy tényleg leszedi :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

atyaég, tuti, hogy ultradermet használsz?

már nem használok, véletlenül se, mivel fent eml0tett jelenség....de egyébként nyilván nem tévesztettem el. mellesleg undorítónak is találtam mindig.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való