Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

atyaég, tuti, hogy ultradermet használsz?

hát, ha az öblítést csapvíz helyett királyvízzel helyettesítik, akkor... :)

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

a tiédet lehet ,az enyémet pl leszedi. elég tartósan.

atyaég, tuti, hogy ultradermet használsz?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Szoktál szerelni, ahhoz pedig nélkülözhetetlen, még ha gumikesztyût használsz is - mindent koszt leszed, de a bõrt meghagyja;

a tiédet lehet ,az enyémet pl leszedi. elég tartósan.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Az Ultra Derm egy fantasztikus találmány. Nem tudom mibõl van, de legalább olyan nélkülözhetetlen bármely szerelõ ember számára mint a szerszámkészletek! Ha már azt hiszed ezt már semmi sem hozza le, akkor UD! :cool2:

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Hát, ha kéztisztítószer, akkor meg merném próbálni. [...]

Szoktál szerelni, ahhoz pedig nélkülözhetetlen, még ha gumikesztyût használsz is - mindent koszt leszed, de a bõrt meghagyja; ha jól emlékszem, gyanta alapú. Gyorsan szerezz be, tovább javul az életed.
Schöffel Goretex kabátban biciklizem vagy öt éve (15 ºC alatt), s 3-4 hónap után minden gondosság elllenére megjelennek a fekete pöttyök és foltok a karján és a zsebek körül. Mosás elõtt ezeket Ultradermmel távolítom el, kézzel vagy szivaccsal, langyos vízzel kapargatva. Utána Nikwax mosószer, majd Nikwax impregnáló. Próbáltam Ultraderm nélkül is, de úgy néhol foltos maradt.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Az Ultraderm nagyon jó, max. annyiban kell egy kicsit óvatosan bánni vele, hogy van benne finom porrá õrölt kõzet (kéztisztításnál elõny a plusz mechanikai hatás), úgyhogy direktben ne dörzsöljétek össze az anyaggal.
...de amúgy a szintetikus anyagú bringás ruházatban nem nagyon marad meg a szennyezõdés, sima, mezei tisztítószerek is elegendõek szoktak lenni. Én is olajoztam már össze fehér aláöltözetet, mindenféle hókuszpókusz nélkül ki lehetett mosni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

az ultraderm kéztisztító szer, kifejezetten olajos kosz eltávolítására, és azért régies a neve, mert régóta forgalomban van és nem véletlenül, szóval csak a neve alapján elég butaság tulajdonságokat hozzárendelni

vagy koszosan, olajosan kell hagyni, az a legegyszerûbb, legolcsóbb, legkíméletesebb megoldás

Hát, ha kéztisztítószer, akkor meg merném próbálni. Nem a neve alapján ítéltem el, csak azt gondoltam, hogy ez valami fehérítõ/fertõtlenítõ szer.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

A lélegzõ képességet biztos, hogy nem vágja haza, mert a mezek nem membrános anyagból készülnek. Mondhatni akár még javít is rajta, ha szétmarja az anyagot. Nem ismerem az Ultradermet, de elég régivágású neve van, én nem merném bicós ruhára használni.

az ultraderm kéztisztító szer, kifejezetten olajos kosz eltávolítására, és azért régies a neve, mert régóta forgalomban van és nem véletlenül, szóval csak a neve alapján elég butaság tulajdonságokat hozzárendelni

vagy koszosan, olajosan kell hagyni, az a legegyszerûbb, legolcsóbb, legkíméletesebb megoldás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok.

Hétvégén a fehér mezem (kifordítva szerencsére) ráesett a láncra.....
Tudtok olyan mosószert ami ezek a high-teck anyagokhóz jók és kiszedik ezt a mocskot a ruhámból?

esetleg Holmenkol

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

És ez nem vágja haza a lélegzési képességet meg a többi extra tulajdonságot?

A lélegzõ képességet biztos, hogy nem vágja haza, mert a mezek nem membrános anyagból készülnek. Mondhatni akár még javít is rajta, ha szétmarja az anyagot. Nem ismerem az Ultradermet, de elég régivágású neve van, én nem merném bicós ruhára használni.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
És ez nem vágja haza a lélegzési képességet meg a többi extra tulajdonságot?

ultraderm

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Voltam a Dechatlonban bringás mezért mert mindenki azt ajánlotta. Gatyát, felsõruházatot kerestem, de mtb stílusban. A választék gyér volt és ami tetszet volna az meg kicsi volt rám. (184 cm 80 kg vagyok)

Hol érdemes még keresgélni? Intersport? A Hervis még a Dechatlonnál is gyengébb felhozatal. (Persze járom a bringaboltokat is) Onlány rendelés kicsukva. Elõtte felakarom próbálni.

intersportban sem fogsz túl nagy választékot találni. bár a múltkor volt pár castelli mez. (szeged)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok.

Tudtok olyan mosószert ami ezek a high-teck anyagokhóz jók és kiszedik ezt a mocskot a ruhámból?

ultraderm

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás

Sziasztok.

Nikwax, Granger's, Toko - hogy csak a legnépszerûbbeket említsem. Outdoor boltokban találsz belõlük, de meséld el mire kell, mert specifikusak a cuccok.

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Sziasztok.

FGD

FGD

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok,

innen rendelt már valaki?
megbízhatóak?

Bike Jersey at Very BlowOut Prices - 100% Satisfaction Guarantee on Bike-Jersey.com

üdv.
jani

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Voltam a Dechatlonban bringás mezért mert mindenki azt ajánlotta. Gatyát, felsõruházatot kerestem, de mtb stílusban. A választék gyér volt és ami tetszet volna az meg kicsi volt rám. (184 cm 80 kg vagyok)

Hol érdemes még keresgélni? Intersport? A Hervis még a Dechatlonnál is gyengébb felhozatal. (Persze járom a bringaboltokat is) Onlány rendelés kicsukva. Elõtte felakarom próbálni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Sokan mondják, hogy kényelmes WTB, de számosan vannak azok is, akiknek meg nem. De az is igaz, hogy hosszú távra nem feltétlen jó az "ocsó" Dekás nadrág.

offocska
az se mindegy melyil

nekem eddig a legkényelmesebb egy oem lazer volt (számos specit is beleszámolva) de pl ami a dawg-on volt kona matricás wtb -elvileg speed, gyakorlatilag vmi sokkal keskenyebb- az nekem brutkó kényelmetlen.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

csika_

csika_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

Nortwave ruhákat itt keress:BikeArt Center - kerkpr, alkatrsz
Itt is nagyon sok ruha van: Bringaland - Bringaland.hu

Így nyár után már az õszi/tavaszi hosszúnadrágokat kellene venni, ha jól sejtem ugye?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Sokan mondják, hogy kényelmes WTB, de számosan vannak azok is, akiknek meg nem. De az is igaz, hogy hosszú távra nem feltétlen jó az "ocsó" Dekás nadrág.