atyaég, tuti, hogy ultradermet használsz?
hát, ha az öblítést csapvíz helyett királyvízzel helyettesítik, akkor...
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
atyaég, tuti, hogy ultradermet használsz?
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
a tiédet lehet ,az enyémet pl leszedi. elég tartósan.
Szoktál szerelni, ahhoz pedig nélkülözhetetlen, még ha gumikesztyût használsz is - mindent koszt leszed, de a bõrt meghagyja;
Szoktál szerelni, ahhoz pedig nélkülözhetetlen, még ha gumikesztyût használsz is - mindent koszt leszed, de a bõrt meghagyja; ha jól emlékszem, gyanta alapú. Gyorsan szerezz be, tovább javul az életed.Hát, ha kéztisztítószer, akkor meg merném próbálni. [...]
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
az ultraderm kéztisztító szer, kifejezetten olajos kosz eltávolítására, és azért régies a neve, mert régóta forgalomban van és nem véletlenül, szóval csak a neve alapján elég butaság tulajdonságokat hozzárendelni
vagy koszosan, olajosan kell hagyni, az a legegyszerûbb, legolcsóbb, legkíméletesebb megoldás
A lélegzõ képességet biztos, hogy nem vágja haza, mert a mezek nem membrános anyagból készülnek. Mondhatni akár még javít is rajta, ha szétmarja az anyagot. Nem ismerem az Ultradermet, de elég régivágású neve van, én nem merném bicós ruhára használni.
Sziasztok.
Hétvégén a fehér mezem (kifordítva szerencsére) ráesett a láncra.....
Tudtok olyan mosószert ami ezek a high-teck anyagokhóz jók és kiszedik ezt a mocskot a ruhámból?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
És ez nem vágja haza a lélegzési képességet meg a többi extra tulajdonságot?
ultraderm
Voltam a Dechatlonban bringás mezért mert mindenki azt ajánlotta. Gatyát, felsõruházatot kerestem, de mtb stílusban. A választék gyér volt és ami tetszet volna az meg kicsi volt rám. (184 cm 80 kg vagyok)
Hol érdemes még keresgélni? Intersport? A Hervis még a Dechatlonnál is gyengébb felhozatal. (Persze járom a bringaboltokat is) Onlány rendelés kicsukva. Elõtte felakarom próbálni.
Sziasztok.
Tudtok olyan mosószert ami ezek a high-teck anyagokhóz jók és kiszedik ezt a mocskot a ruhámból?
Sziasztok.
offocskaSokan mondják, hogy kényelmes WTB, de számosan vannak azok is, akiknek meg nem. De az is igaz, hogy hosszú távra nem feltétlen jó az "ocsó" Dekás nadrág.
Nortwave ruhákat itt keress:BikeArt Center - kerkpr, alkatrsz
Itt is nagyon sok ruha van: Bringaland - Bringaland.hu