Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

A legolcsobb talän egy Elastic teli nadräg lenne neked.
Az Aldi olcsobb lenne - ha nem csak nehany hetig lehetne kapni az evben.
Szoval, marad az Elastic. Vagy a bikemag.apro kutatäsa.

Vagy ha a dekában kifogod a téli gatyót jó áron!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

Igazából egy jó téli (hosszú) nadrágot szeretnék, ha 5 fokban tekersz mondjuk 25km óra sebességgel a hõérzet szerintem mínuszba megy át. A térdem , combom szokott fázni. Egy óra alatt érek a melóhelyemre olyan 28-as átlaggal. Jó ruha nélkül csak nyáron tudok járni bringával. Ezt az idõt szeretném kibõvíteni, még tavasszal is van olyan reggel, hogy 0 fok délután már 10-12. Általában 20 perc után kezd a térd comb fázni.

A legolcsobb talän egy Elastic teli nadräg lenne neked.
Az Aldi olcsobb lenne - ha nem csak nehany hetig lehetne kapni az evben.
Szoval, marad az Elastic. Vagy a bikemag.apro kutatäsa.
Marci

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
5 fokban nekem egy merinó legging, egy 3/4-es bringás gatya és egy neoprén térdmelegítõ bõven elég alul. Sõt ez enyhébb mínuszokhoz is jó még. Felül merinó póló. középvastag merinó pulcsi. Erõs szélben plusz egy vékony merinó pulcsi. 0 fok alatt kellenek a szélálló cuccok.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Igazából egy jó téli (hosszú) nadrágot szeretnék, ha 5 fokban tekersz mondjuk 25km óra sebességgel a hõérzet szerintem mínuszba megy át. A térdem , combom szokott fázni. Egy óra alatt érek a melóhelyemre olyan 28-as átlaggal. Jó ruha nélkül csak nyáron tudok járni bringával. Ezt az idõt szeretném kibõvíteni, még tavasszal is van olyan reggel, hogy 0 fok délután már 10-12. Általában 20 perc után kezd a térd comb fázni.

Environment Canada - Weather and Meteorology - Wind Chill Calculator

itt kikalkulálható a hidegérzet :)

bbandit

bbandit

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Üdv!
Kedves simon23 azt írod, hogy sokféle ruhád van. Javasolhatnál nekem télire valamilyen ruhát, 5 fok alatt nem akarok bringázni.

Ha 5 fok alatt nem tekrsz mindek a téli ruha?!? :)
Egyébként szerintem erre a hõfokra még elegendõ egy hosszú nadrág meg egy hosszú mez mellény combó, ha meg ennél fázósabb vagy dobj fel egy Aldis kabátot, meg egy kamáslit, és a fejedre valamilyen sapit!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...

Ennek az Endura Baabaa-nak még az is elõnye, hogy kevésbé szagosodik! ;)
Egyszerre hordva több másik ruhadarabbal azt tapasztaltam, hogy a merinói gyapjú aláöltözõt fel tudtam venni még, míg a másikaknak már megfakult a mosás utáni frissessége.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bbandit

bbandit

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Üdv!
Kedves simon23 azt írod, hogy sokféle ruhád van. Javasolhatnál nekem télire valamilyen ruhát, 5 fok alatt nem akarok bringázni.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Kedvesek vagytok!!
Én meg nem önfejû. Azért (is) jár ide az (bájkos)ember mert nemcsak társalogni, de sokkal inkább okosodni, tapasztalatokat gyûjteni szeretne. :D sok dolog van az életben ami elméletben és gyakorlatban is mást mutat. Úgy látszik a "juh-héj" is ilyen. :D Kiprószálom! Egyébként meg állandó kihívás (számomra) ez a rohadt öltözés ha már hidegebb van. Rendelkezem egy csomó ruhával, a méregdrága márkástól az egyszerû Aldi-s ig. A kerékpárostól a motoros kiegészítõig, de az ideális összeállítást amiben el tudok tekerni akár több száz kilométert is minden gond nélkül, sajnos még nem találtam meg. Keresem 1000-el, adtok jó ötleteket, de mint a jó bringához, ehhez is sok pénz kell.

Ridley Noah Fast 

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Engem mär meggyöztek a bäränyok.
Mär csak "simon23" sporttärsat kell valahogy megdumälniuk ! :)

A merinó gyapjú tényleg jó?:confused: Szerintem túl gyorsan felszívja magát az izzadtsággal, de csak lassan szárad. Ez pedig igencsak hût, még akkor is amikor nem kellene.

Marci

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nem lehetsz benne így sem biztos. A bárányok hallgatnak...

Beszédes hallgatás... Réges-rég kihaltak volna tüdõ gyuszitól ha nem melegítene átázva is.

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

... a bárányok sokat szívtak volna esõs idõben ha nem így mûködne! :)

Nem lehetsz benne így sem biztos. A bárányok hallgatnak...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Volt Mammut Windstopper buksi alatti sapkäm, van Löffler sapkäm de a mostani nem windstopperes Endura merino sapkäm az eddigi legjobb. Aki azt mondja, nälam jobban izzad a fejen az egyszerüen hazudik !!! Megsem fäzom a sapkäban. A papirja szerint mäshogy viselkedik, mint a normäl anyagok. Valahogy nedvesen is melegen tart, mäs a hötartäsa.
Nem tudom, nekem müködik. Ennyi...

Minden (igazi)gyapjú termék így mûködik, derékmelegítõk is az evolúció tökélyre fejlesztette, a bárányok sokat szívtak volna esõs idõben ha nem így mûködne! :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Volt Mammut Windstopper buksi alatti sapkäm, van Löffler sapkäm de a mostani nem windstopperes Endura merino sapkäm az eddigi legjobb. Aki azt mondja, nälam jobban izzad a fejen az egyszerüen hazudik !!! Megsem fäzom a sapkäban. A papirja szerint mäshogy viselkedik, mint a normäl anyagok. Valahogy nedvesen is melegen tart, mäs a hötartäsa.
Nem tudom, nekem müködik. Ennyi...
Marci

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
A merinó gyapjú tényleg jó?:confused: Szerintem túl gyorsan felszívja magát az izzadtsággal, de csak lassan szárad. Ez pedig igencsak hût, még akkor is amikor nem kellene.

Ridley Noah Fast 

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Enduráéktól kabátom, merinói gyapjú aláöltözõm és karmelegítõm, kesztyûm, kantáros nadrágom van - ajánlom õket én is!
A merinói gyapjú aláöltözõt a hétköznapokon is hordom, mert meleg és tök jól néz ki :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
En mondom mindenkinek, hogy vegyen Endura-t, mert jo a cucc de kevesen hallgatnak räm. Az Ö bajuk.
Elvileg Vaude-t akartam venni de sajnos nekem a szabäsa (Race Cut) tul szük volt. Aminek jo volt az ujja, a hasamon meg nem ert össze. (ugye Pocak :-))))
Marci

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az Alpinbike is elfogad üdülésit. Kerkpros ruhzat - Kerkpr webruhz Legalább is az év elején még elfogadták. Hívd föl õket, úgy a tutti !
Javaslom az Endura ruhákat, vannak nagyon jó árú dolgaik is. Én 20ezer pénz körül vettem náluk téli kabátot, nagyon király. Van nadrág is és sapka. Nekem az Endura merinó sapka van, imádom, nem viszket a fejem tõle + viszonylag nem is drága.
Endura Férfi Ruházat | Endura Kerékpáros Ruházat Webáruház

Endura cuccokat én is ajánlom! kivéve a kamáslit. az nekem kb második használatra tönkrement, leszakadt a zippzár húzókája. van belõle softshell kabátom, hosszú ujjú mezem, kantáros nacim, kesztyûm, humvee gatyám. mind iszonyat jó minõség, strapabíró és kényelmes. nem is tudtam, hogy van magyar webáruház. még az árak is teljesen rendben vannak, majdhogynem olcsóbb mint a chainreaction-ön. köszi a linket!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Az Ärkädban a RideBike-ra gondolsz ? Az inkäbb 30% engedmeny de azt is erdekesen szämoljäk. Sok termekre olyan irreälis är van irva, hogy csak röhögsz - na abbol engednek neked egy szepet. Igy kb. közelitik a BringaButik ärait. Egy-egy termeket ki lehet fogni tenyleg jo äron de nagyon tudjad, mäshol milyen ärak vannak.
Marci

bbandit

bbandit

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Üdv!
Szerintem érdemes még várni, jövõre biztos lesznek leárazások. Arra várok én is szóljatok ha beindulnak a leárazások. Legutóbb az ÁRKÁDBAN volt valami 40-50% végkiárusítás.