Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Vettem Elastic hosszú kantáros szélálló betétes nadrágot és csak a derekánál van benne boholy, illetve a lábában csak csíkokban. Tehát nem végig bolyhos az egész nadrág rész belülről. Ez így szokott lenni vagy elszúrtam a vásárlást?

Általában csak elöl van szélálló réteg.. vagy csak a térdnél, illetve gyártója válogatja, hogy meddig és hova helyez szélálló paneleket.

Egy kis segítséget szeretnék kérni: valami könnyű térdvédő-féleséget tervezek venni XC/AM célra.
A sok gyártó kínálatából választani eleve megér egy misét, de ami a legjobban aggaszt, hogy a méretezés sem egyértelmű számomra.
Írják, hogy mérjem meg x távolságra a térdem fölött és alatt a kerületet. A vádli magasságában még oké (~39cm), de a térd fölött hogy kell mérni?
Ha terheletlenül mérem, akkor 10cm-re a térd fölött 44cm. Ha behajlítom a térdem, akkor rögtön 48cm... Melyik méretet kell alapul venni?
Az én logikám szerint a kisebbet, mert elcsúszna-elforogna, de elég rugalmasak ezek a holmik, hogy felvegyenek ennyi "térfogatváltozást"?
Tudom, cipőt a cipőboltból, de a magyar boltok kínálatát, meg hogy mit lehet felpróbálni szerintem hagyjuk. Netes vásárlás lesz a dologból.

A következő kérdés, hogy melyiket:
A listámon az első a Bluegrass Bobcat, tetszik, az ára is jó, és nem írnak rosszat róla a review-okban.
Ami még esetleg: TLD T-BoneFox Launch, O'neal Dirt, vagy a 661 Rage.

A lényeg, hogy több órát kényelmesen tudjak tekerni benne, nem DH-ra kell.

Előre is köszi.

Ui.: remélem nem gond, hogy a "bringás ruházatban"  tettem fel a kérdést, a protektoros topic évek óta csendes...

Én ezt a régebbi 661 Veggie Knee-t -  plusz van egy ennél régebbi modell - használom évek óta. Tökéletesen tudok benne mozogni, pár órát, fél napot és abszolút nem zavar. Ősszel-télen pedig gatya fölé (néha két gatya) is felveszem. A hátsó rész gumiszerű anyag, ami picit meg is nyúlik egy idő után, ami nem baj. Plusz az állítható tépőzárpántokkal is tudsz operálni. Nekem szerencsém volt, mert régebben tudtam méretet próbálni. Ahogy nézem pl. a mostani 661 táblázat +1 mérettel nagyobbat ajánl, mint amit használok, de lehetséges, hogy régebben másképp méretezték...

Superpole-t (linkelted is, régebben BP. III ker. Pacsirtamező utcában volt boltjuk) illetve Procross-t érdemes megkérdezni...

Edited by Grande, 2013. October 21. - 22:56.

Fülee

Fülee

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

http://www.cube.eu/equipment/accessories/protection-gear/product/cube-kneepad-action-team/

ilyenünk van készleten (L-es tuti) kisker ára valami 23990 vagy ilyesmi.

nagyon baba az a zselé szerű anyag, ami benne van, és teljesen flexibilis. nem úgy, mint ahogy a többiek írják, hogy flexibilis, hanem konkrétan az :)

Köszönöm a választ.

Sajnos ez már több, mint amit szánok rá, 20e alatt kell tartanom az árat...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Vettem Elastic hosszú kantáros szélálló betétes nadrágot és csak a derekánál van benne boholy, illetve a lábában csak csíkokban. Tehát nem végig bolyhos az egész nadrág rész belülről. Ez így szokott lenni vagy elszúrtam a vásárlást?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Egy kis segítséget szeretnék kérni: valami könnyű térdvédő-féleséget tervezek venni XC/AM célra.
A sok gyártó kínálatából választani eleve megér egy misét, de ami a legjobban aggaszt, hogy a méretezés sem egyértelmű számomra.
Írják, hogy mérjem meg x távolságra a térdem fölött és alatt a kerületet. A vádli magasságában még oké (~39cm), de a térd fölött hogy kell mérni?
Ha terheletlenül mérem, akkor 10cm-re a térd fölött 44cm. Ha behajlítom a térdem, akkor rögtön 48cm... Melyik méretet kell alapul venni?
Az én logikám szerint a kisebbet, mert elcsúszna-elforogna, de elég rugalmasak ezek a holmik, hogy felvegyenek ennyi "térfogatváltozást"?
Tudom, cipőt a cipőboltból, de a magyar boltok kínálatát, meg hogy mit lehet felpróbálni szerintem hagyjuk. Netes vásárlás lesz a dologból.

A listámon az első a Bluegrass Bobcat, tetszik, az ára is jó, és nem írnak rosszat róla a review-okban.

Előre is köszi.

Ui.: remélem nem gond, hogy a "bringás ruházatban"  tettem fel a kérdést, a protektoros topic évek óta csendes...

http://www.cube.eu/equipment/accessories/protection-gear/product/cube-kneepad-action-team/

ilyenünk van készleten (L-es tuti) kisker ára valami 23990 vagy ilyesmi.

nagyon baba az a zselé szerű anyag, ami benne van, és teljesen flexibilis. nem úgy, mint ahogy a többiek írják, hogy flexibilis, hanem konkrétan az :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Fülee

Fülee

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

Előre is köszi.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Most ha 3 terméket rendelsz, legyen az bármi, akkor 20% kedvezmény van. Ha eléred a 20e Ft-ot akkor meg még ingyen posta is.

https://www.tchibo.h...t400021248.html

azt a sárga ujjatlan szélálló "láthatósági " kabátot vettem. Nagyon jó. Egyébként igen sok dolog elfogyott már.

• DannyL81 likes this

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

....Az Ön érdeklõdését felkeltõ kedvezmény webáruházunkban, sajnos, már nem érvényes....ezt írta tegnap a vevõszolgálatuk mail-be. A futónacik úgy jók szerintem, hogy rávesz az ember egy kantáros gátyót. Hidegebbe hosszút , õszies idõben rövidet. Mondjuk aki fut annak meg arra is jó :)

Most ha 3 terméket rendelsz, legyen az bármi, akkor 20% kedvezmény van. Ha eléred a 20e Ft-ot akkor meg még ingyen posta is.

https://www.tchibo.h...t400021248.html

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Tudjátok-e milyen anyag, amiből a téli kabátok ujjvégződései vannak és betűrhető a kesztyű alá? (Gondolom nem minden kabát ilyen.) Valami neoprén szerűség, csak attól puhább. Azért kérdezem, mert az Aldis szélálló kabátommal nagyon meg vagyok elégedve, csak az ujja rövid ahhoz, hogy a téli kesztyű alá betűrjem. Varrónővel hozzávarranék egy toldalékot, csak nem tudom milyen anyagot használjak.

Edited by freddyke, 2013. October 19. - 16:32.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Több haver is vett mostanában a dekában aláöltözeteket, állítólag brutál jók. 2500 Ft körül vannak.
Férfi sí aláöltözet - Decathlon HU
Nagyon könnyq aláöltözet - Decathlon HU

60km-t kellene mennem érte, ami több mint egy öltözet ára, megéri egyébként? Nekem most van elég, a SubZero F1 Plus a legjobb az összes közül (Endura, Aldis), teljesen követi a testvonalaim, egy Aldis szélálló kabáttal kombinálva akármennyit vagyok kint benne, alig nedves.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,676 posts
Több haver is vett mostanában a dekában aláöltözeteket, állítólag brutál jók. 2500 Ft körül vannak.
Férfi sí aláöltözet - Decathlon HU
Nagyon könnyq aláöltözet - Decathlon HU
Marci

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én most vettem a dekában egy hosszú ujjas futó mezt ami fényvisszaverõs. 990 huf volt akciósan :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Pfff, akkor még pont mákom volt, én megkaptam. De szerintem anélkül is jó áraik vannak.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Bizony! Ez a Decathlon-ban majdnem 10 rugó. Ilyet is vettem.
Van a 3.000 Ft jóváírás, hisz most vásároltam. Csak 15 rugó felett kell vásárolni.

....Az Ön érdeklõdését felkeltõ kedvezmény webáruházunkban, sajnos, már nem érvényes....ezt írta tegnap a vevõszolgálatuk mail-be. A futónacik úgy jók szerintem, hogy rávesz az ember egy kantáros gátyót. Hidegebbe hosszút , õszies idõben rövidet. Mondjuk aki fut annak meg arra is jó :)

trek8k

trek8k

vendég

• fórumtag
  • 145 posts

Endura Hummvee gatyáról van valakinek tapasztalata? Fõképp az anyaga érdekelne hogy mennyire erõs!

Nekem van 3/4-es és rövid verzió is. Az anyaga jó, de a tripla varrás egy idõ után elkopik. Szóval nem árt egy varrni tudó a környéken ;-)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Van egy thermos, nem szélálló Elastic XL-es kantáros nadrágom. Rendeltem egy ugyanilyet szélállóban. Összeszorítja az izmaim olyan szoros és valahogy a betét körül sem áll jól, ha hajlítom a lábam gyûrõdik, feszül, stb. Aláöltözõt megpróbáltam aláhúzni de teljesen esélytelen. Szerintetek az XXL-es kell vagy eleve nem jó nekem a szabás?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Nekem jó a hossza arra is. :)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Futónak hirdették õket, de fogom használni biciklire is.

Az aljában szokott különbség lenni szabásban, a biciklis hátul hosszabb. Neked elég hosszú? Nekem a testalkatom miatt a kisebb kellene, a magasságom miatt a nagyobb, így a hossza mindig határeset. Ezért nem merek futócuccban gondolkodni.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Futócuccot vettél vagy bringásat?

Futónak hirdették õket, de fogom használni biciklire is.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Köszi Urak!
Elvileg marad a Hummvee, mert olcsóbb hasonló kategóriába nem nagyon van.
Amúgy ezzel szemezgetek már egy ideje, csak nincs Cannondale-em :)
Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Bizony! Ez a Decathlon-ban majdnem 10 rugó. Ilyet is vettem.
Van a 3.000 Ft jóváírás, hisz most vásároltam. Csak 15 rugó felett kell vásárolni.

Futócuccot vettél vagy bringásat?